![]() |
SL500 -SLR ????
3 Attachment(s)
seamana cu SLR sau nu ? masina este de vanzare si vrea 70 000 , propietarul mai zice : '' SL UNIC IN EUROPA,MODIFICARE CU TOATE COMPONENTELE ORIGINALE AMG,CAPOTA DIN CARBON DE LA SLR. '' vreau sa aud pareri pro si contra acestei masini , am vazuto pe strada si initial am vrut sa anunt ca am vazut SLR in Buc culoare alba inmatriculat , dar se pare ca nu este SLR si am si pozele dovada : chiar spusele propietarului
|
masina e super mishto dar nu prea imi plac jentile...
P.S. nu seamana deloc cu SLR :) parerea mea :D |
1 Attachment(s)
:arrow:
|
Re:
Quote:
m-am referit doar la partea frontala , spatele oricum nu seamana cu SLR orike bou si-ar da seama ca e SL :) |
sincer nu vad o asemanare asa de mare :D dar ma rog..poate sunt yo mai ciung :D
|
2 Attachment(s)
are masca schimbata,mare smecherie..daca vezi pe dacie oglinzi de BMW M incepi sa zici ca seamana cu M? :lol:
P.s asta e SLR si chiar nu seamana.. |
nici mie nu mi se pare ca seamana deloc. :roll:
iar jentile sunt oribile dupa parerea mea. ar sta mai bine pe vreun escalade ceva. |
1 Attachment(s)
mey , eu am postat pozele pt ca am obs uriasa asemanare in PARTEA DIN FATA a masinii excluzand rotile care nu plak la nimeni si spatele care este normal si normal ca masina nu seamana in totalitate cu un SLR fiindca este SL , eu doar m-am referit din partea din fata atata tot :roll:
|
ar mai fi si grila din bara care la SLR este arcuita si la SL lipseste ...
|
wtf, pe o suta de mertzuri S, CL si SL am vazut jantele alea, whats the deal?
|
tu te referi la botul ala de la sl nu?Da de unde a luat el capota de slr
? |
asta ma intreb si eu :? probabil vreo comanda speciala mai stii
|
3 Attachment(s)
uite aici un sl care vrea sa fie slr insa e ceva mai reusit
|
Sat May 21, 2005 3:02 'mai e si faza' ca umbli sa-ti cresti numarul de mesaje :wink: si nu e prima data cand esti atentionat |
nu seamana deloc...dupa parerea mea SLR e de 10 ori mai agresiv asa are nishte linii mai pronuntzate nu ca la SL...acum nu stiu oi fi eu kior la ora asta da nu cred oricum SL-SLR daca mi-ar da cineva mashina sta nu as refuza-o...si nu stiu cine ar refuza-o :twisted: :twisted: :twisted: !
|
la 70.000 euro mai cumparati voi un set de jante ca doar nu-s sudate ;) astea-s comentarii absolut gratuite... iote sl-ul da' ce jante nashpa are... n-o mai cumpar din cauza asta... :roll:
|
Quote:
nici nu s-a pus problema de cumparat. iar jantele sunt de kakat. Quote:
|
Re:
[quote=\"COObra\"]
Quote:
lol....alea is jante de ***???? poate vrei sa zici ca ar da mai bine alt model de jante pe sl`u ala....dar alea nu-s jante de ***.....si iti zic io ca is fro 2 mii de euro alea.... :roll: |
jantele sunt AZEV daca nu ma insel un model mai vechi foarte robust si costa cam cat nu face
|
Quote:
in privinta pretului....nu comentez...nu cred ca as da 2000 de coco pe un set de jenti decat daca as fi milionar in dolari. |
1 Attachment(s)
aceleasi jante dar pe un ML,aici chiar arata de ***
|
is 2400 ale mele... cred ca fac mai mult la sl-ul ala...
|
Re:
Quote:
nici mama Oz-ului nu costa atata :lol: |
poate mama vrajitorului din OZ :lol:
|
Scria acolo ca capota este de slr ... pai atunci de ce pe masina lui capota se intinde (se vede linia) pana la farurile exterioare iar pe slr pana la cele interioare.
Nu prea seamana. Si spoilerul e total diferit. |
3 Attachment(s)
asta chiar ca seamana cu SLR dar din pacate nu este in RO
|
mai ala desteptu' cauta pe net o janta de rx-8 pe 18 si vezi cat costa inainte sa vorbesti aiurea... oricum la masina aia e 2000 o singura janta(asta in cazul fericit)
|
am cautat jante de Rx 8 dar nu am gasit ca cele de care zici tu de 2400 si cred ca te referi la cele date de fabrica , in orice caz chiar daca e sa coste atata nu isi merita bani presupun la banii astia gasesc modele mai mari si mai sportive de jante
|
bey...faceti topic separat dk vrei sa va certati...despre jenti
ref la topic eu unu-l-s de parere ca sl-u amg seamana putin cu slr la intreaga linie a masinii. masca fata..farurile..si forma...dar nimic mai mult.. iar despre jante posibil sa fie 2 variante ori sa fie LORINSER ori GIOVANNA dar nu cred ca sunt giovana alea fiind cromate si foarte scumpe...dar modele seamana foarbe bine... si apropo MASINA NU ESTE UNICAT, manelistul de bursuc are una la fel, cu ac jante si alta culoare, gri metalizat, cu nr B-xx-CUZ ...dk nu ma insel... ultimele poze care seamana cu un SLR, SL-ul este model vechi cumva...k hardtopul ala e cam ciudat.. |
:peace: nici nu se pune problema: SLR :peace:
|
Re:
Quote:
brrzz..da' nu cred sa fi fost vreo comparatie :wink: pe care-o preferi :wink: |
Re:
Quote:
|
normal , dar si aici e o chestie de gusturi uite..mie spre ex mi se pare mai pamantesc SL-ul , SLR parca are un interior cam spartan si de pe marte..opinia mea..normal k n-o sa ma pun contra unei asemenea masini
|
SLR..SLR...si iar SLR 8)
|
ok
cat de cat seamana ... dar nu prea ... daca te uiti la grila la slr e mult mai mare dekt la sl ... si uite-te la niste poze standard de sl 500 sa vezi k e la fel ... poate deosebirea o fi k aia e de carbon ... si orikum ce face neamtu in fabrica nu mai skimba dup-aia k nu mai e la fel ...
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:37. |
- Copyright 2026 4Tuning