![]() |
Masinile VOASTRE preparate de noi
Simplu: ai o poza cu MASINA TA, nu luata de pe net. Vrei sa vezi cam cum ar arata tunata ? Pune poza aici si rezolvam ...
|
2 Attachment(s)
salut , am un rover 75 si ma gandeam de ceva vreme la o chestie de genu asta , dat fiind faptul ca nu prea am vazut 75-uri tunate nici pe net si in realitate nici nu mai zic ... sa vedem ce iese ... poate voi aveti ceva idei ... sper c anu v-am incurcat prea mult ...
P.S. pozele nu sunt ale masinii mele pt ca e murdara in mom d fatza :D ths :wink: |
Salut , spune-ne daca vrei sa facem .... tot ce se poate din ea adica ... nebunii .. schimbat culori si etc, sau vrei chestii care chiar ai putea sa le faci pe masina ta si ai vrea sa vezi cam cum ar arata .... ?
so ? nebunii .... sau .. jante + lasat mai jos , + alte mici atentii ? |
ideea e ca vreau sa ma inspir din ceea ce faceti voi acolo ... sau poate o sa o fac identic .. cine stie ... deci vreau sa fie cat mai realizabil ... deci lasat + jenti + alte kestii ... nici schimbatul culorii nu ma deranjaza ... si asa nu imi place gri-u asta de k*t.... sa vedem ce iese :wink:
|
okay...
incep s-o fac... fi pe faza eventual , adauga-ma in lista de la yahoo... evlsant0s4ss sa o fac exact cum vrei tu .. sa-ti dau poza pas cu pas sa-mi zici etc. ai prins ideea.. astept saliu` |
1 Attachment(s)
ceva mai simplu...
|
2 Attachment(s)
help meee pls.....!!!propietarul vrea neapat ceva nervos...sa iasa nava spatiala.sa fie evazata si evazarea aripilor sa se continuue cu pragurile.el ar vrea pe fatza spoilerul alah dp eclipse-ul verde din f'n'f.yo zic k nu dah bine....vedetzi si voi.PLZZZZZZZZZZZZ.
|
2 Attachment(s)
ceva la foc rapid asea.....n-am mai intrat de mult in photoshop... :oops:
inafara de faptul ca spoilerele sunt mai joase decat cauciucurile :d totul e bine :P ,sant0s :D edit:nu sunt...doar ating... :lol: :P |
3 Attachment(s)
asa vad yo lucrurile
P.S. imi cer scuze ca am copiat culoarea de la mad dapur si simplu nu am idei pt culoare :) |
o sa ma bag si eu ...ca si asha nu prea mai sunt masini la concurs :D
|
wow mah baieti da' ce prompti sunteti ... n-apuca omu sa dea ceva de lucru ca l-ati si rezolvat :wink:
pana aqm imi place varianta lui madskillz , dar fara captatorul ala pe spate ... fie el si de Xpower ... si fara pragurile alea care deja sunt banale ... am facut intoxicatie la ele:D nici varianta lu blowwind nu e rea doar ca spoilerele mi se par prea mari ... prea umflate .... keep up the good work si merci mult ... daca o sa folosesc ceva din ideile voastre aveti d la mine copyright-u platit :D sa vedem mai departe ce iese :wink: |
1 Attachment(s)
dormeam pe mine cand am facut schimbaree...stiu k a ieshit nasol dar am avut ambitzia sa-i pun totusi un eleron...
asteptam sa-l vedem pe santos ce face k se pare k o sa iasa ceva ....bad ass 8) |
1 Attachment(s)
ceva si de la mine....
|
o intrebare...daca vreti sa-mi ziceti cu cce program le faceti?..stiu ca le faceti cu photoshop dar aveti vrun patcch in plus care la-ti bagat ptr a tuna virtual ..Mersi mult
nu folosim nici un patch , in 10 minute zboara postu, saliu` , sant0s |
1 Attachment(s)
se poate face ceva din asta?
|
1 Attachment(s)
masina de mafioti
:lol: |
1 Attachment(s)
bai MadSkilz yo am pust pe ea tot ce ai zis tu da sa sti ca pe urma am luato sa dam si noi o tura :twisted: da se pare ca politia veghiaza 8) si ne-a cam alergat si pe urma a ajuns cam asa .......
sper sa nu te superi |
:D foarte marfa ti-a iesit butelia de NOS
|
Re:
1 Attachment(s)
Quote:
|
2 Attachment(s)
cam tarziu am venit si eu recunosc dar am facut ceva :D
|
merci mult pt variantele propuse si astept in continuare ... dintre toate variantele ce mi-a placut este spatele propus de kickass si culoarea .. dar fara flames & things ... nici cea a lui [MaD] nu este urata ... la jenti imi plac astea in spite ... da' ma gandeam la ceva mai ... \"bling bling\" :D
bafta si spor la desenat in continuare :wink: |
1 Attachment(s)
Am facut si eu ceva....
Pareri? |
1 Attachment(s)
Spatele ->>>
PARERI :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: |
1 Attachment(s)
...
|
santos chiar ai inceput sa ma plictisesti cu lambo dors si culoarea aia :lol: mai schimba si tu stilul
ata ete , Sant0s |
Sant0s, dc se vede asha prost?!
In ceata si se vede aiurea... La voi se vede la fel? Motion blur ... ;) , Sant0s |
1 Attachment(s)
Mertzanu'
Facut in 5-10 min. :) |
mi`a expirat licenta la Photoshop...vreau si yo un crack..PM plz...help :)
|
warez -ul e mare, fiule...
:wink: :lol: :lol: 8) :wink: |
Re:
Quote:
|
2 Attachment(s)
lipsa de chef :)
|
:shock: mersy mult arata super toate
|
next in line plz :)
|
2 Attachment(s)
Ptr ranzi & Coobra
HAIDA ! PE ELE ! |
beeeeeee, pe ea ca e doar una ...si e a mea :love:
din pacate cu motoru varza :paper: |
Rugaminte -> DACIA BREAK zambetul lui ILIESCU
Modificari virtuale daca reusiti sunteti mari: -faruri Golf 4 sau Opel Astra B -Grila fata in gen AUDI cu prelungire pana jos in bara si cu plasa -Prize laterale sub faruri in bara -Loc de numar pe bara dreapta sau stanga -Capota decupata exact pe curbura deasupra barei -Doua decupaje triunghiulare pe centrul capotei pentru \"geam\" si inca doua lateral lor pentru plasa -Gentzii sa zicem undeva intre 15\" si 17\" -Spate stopuri de tuning luate de pe 206SW -Doua iesiri evacuare pe forma trapezoidala gen Borla -Numar in bara si anulat locul de numar actual -Bara spate la alegerea voastra -La vopsea orice apropiat de gri(argintiu) sau care ar putea trece drept gri -La nivelul geamurilor si usilor dacia are cativa stalpi bagati mai in spate si ramele de geamuri. Montantii spate sunt la nivel cu caroseria deci nu intra in aceasta categorie. Tot ce e la nivel cu geamul vopsit in gri inchis -Geamuri ionizate Mersi si mult succes :lol: :wink: :idea: :!: |
pai shi o poza,2 cum e sherchinu' lu' cobra ajea....frumos k sa vedem ce putem face.k e najpa sa ne ducem pe strada sa cuatam un break cum ai zis tuh,shi curat pe deasupra si intr-un loc in care sa se poata face poza.poza shi dupa aia vdm.... ;)
|
1 Attachment(s)
Frumos Clio, frumoase jenti! Cred ca ma bag eu dar intai o sa ma bag sa vad daca am idei ceva si lateralu' de la BMW
P.S. UITE FATA!!! PARERI?? |
1 Attachment(s)
new face
|
:shock: mai vreau....diferite jenti daca se poate si spoilerul fata mai discret :wink:
frumos andrey |
| All times are GMT +2. The time now is 13:01. |
- Copyright 2026 4Tuning