Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Opel (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel.html)
-   -   Masina mea : Opel Kadett Turbo (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel/54973-masina-mea-opel-kadett-turbo.html)

dany_let 21-10-07 01:19

Masina mea : Opel Kadett Turbo

2 Attachment(s)
Kadett Turbo

dany_let 25-10-07 20:28

Re: kadett turbo

1 Attachment(s)
...........

zamburic 25-10-07 21:58

Foarte frumoasa masina... O sa te dai si cu 99PEL?:D.. ca tare mi-as dori sa vad asha ceva|:)

dany_let 25-10-07 22:52

daca o sa fie gata ...ne dam...

TzuTzu77 26-10-07 14:06

Misto, nu ne mai oftici? Ca imi place ce vad:D

oq 26-10-07 14:49

f fain arata bara cu intercooleru in spate:) succes in continuare si sa rupa gura:P

BC-20-LET 27-10-07 12:31

Arata foarte bine ! Mult succes in continuare !!

O intrebare,motorul e trecut in acte, este omologat ?
Poate imi trimiti un PM, sa-mi spui daca ai rezolvat cu omologare cam cat te-a costat, daca nu macar un pret informativ pentru ca ma paste si pe mine trecerea in legalitate cand va fi gata buburuza mea (probabil la inceputul anului viitor) .

Spor la treaba !

naka66vio 28-10-07 04:13

a avut un 2.0 8v si acum are un c20 let 2.0turbo 204cp stok felicitari si masina este un vis dupa cum se pare ca va iesi succes.abia astept sa o vad gata

dany_let 29-10-07 10:41

Quote:

Originally Posted by BC-20-LET (Post 1170356)
Arata foarte bine ! Mult succes in continuare !!

O intrebare,motorul e trecut in acte, este omologat ?
Poate imi trimiti un PM, sa-mi spui daca ai rezolvat cu omologare cam cat te-a costat, daca nu macar un pret informativ pentru ca ma paste si pe mine trecerea in legalitate cand va fi gata buburuza mea (probabil la inceputul anului viitor) .

Spor la treaba !

motorul nu este trecut in acte...o sa-l trec...cand am sa reusesc am sa-ti spun si cat m-a costat...pana atunci uite id-u sa-l ai .. phantomasxxx

Gabi 02-11-07 16:51

Ma baieti, de ce trebuie sa va impuscati ? Jucati un Counter Strike daca vreti sa va refulati.

Nu-i tin partea lu' Feghea, chiar daca-l simpatizez, si nici lui dany_let (pentru ca e topicu' lui), da' ce faceti voi aici e urat din 3 motive:

1. pentru ca-i stricati topicu' omului;
2. pentru ca puneti lumea la treaba (nu conteaza ca fac eu curat, sau un alt moderator);
3. pentru ca dupa ce faceti mizerie, cereti curatenie.

Hai s-o tinem drept, ca sa nu fie nevoie de retusuri !

97PEL 02-11-07 17:03

poze mai dany vrem poze :D
pensionarii doresc poze :D
succes man ... stiu ca o sa fie ;)

dany_let 03-11-07 16:24

Quote:

Originally Posted by 97PEL (Post 1180623)
poze mai dany vrem poze :D
pensionarii doresc poze :D
succes man ... stiu ca o sa fie ;)

pozele stii unde le gasesti...la mine pe site...deocamdata nu am ce poze sa pun ca nu s-a mai facut nimik la masina....de abia saptamana viitoare se apuca iar de ea... si oricum numai pun decat la final cu masina o poza! aici !!!

pun la mine pe site...

97PEL 03-11-07 20:39

nici eu n mai postez aici man m am mutat pe un site in anglia macar aia par mai interesati si acorda mai mult ajutor (sfaturi) ....
si de vazut mai bine trec pe la garaj si asa tr sa mai ma uit la motor de cate ceva ;)

dany_let 04-11-07 17:20

am vazut pe migweb...bun rau site-u ...te astept si la mine pe site....sa-ti dau sfaturi...:lol: :lol: :lol: :lol:

97PEL 04-11-07 23:50

:d :d :d :d
:D :D :D :D

dany_let 07-11-07 08:36

ieri au ajuns si piesele care mai condimenteaza putin motorisca..:)

- cap de admisie
-supapa bailey motorsport
-furtun turbo debitmetru
-arcuri - 60 mm
- termostat

toate piesele mai putin arucrile sunt mathiastehnics.:evil:

laurentiu_tim 07-11-07 08:42

ink o bomba felicitari si bafta in continuare ;)

dany_let 07-11-07 08:47

multumesc...:oops:

evo 1 17-11-07 20:45

felicitari pt ca ai pus motorul asta pe kadett dar mai lucreza la lok pt. ca e cam naspet

rhadu 18-11-07 08:23

"lok"`u e foarte frumos, nu e incarcat...e cva cu stil si gust facut...

dany_let 19-11-07 15:31

de look o sa vorbim cand o sa fie masina gata...o sa pun poza cu ea gata...si aia e....

dany_let 04-03-08 09:49

din pacate nu am poze cu masina gata dar sper ca in 2 saptamani sa pun o poza cu ea in forma finala....;)

MadCow 04-03-08 10:32

Quote:

Originally Posted by dany_let (Post 1187324)
toate piesele mai putin arucrile sunt mathiastehnics.:evil:

cum sunt preturile? cele de pe site? cum a fost cu transportul? vama? piesele sunt de calitate?
vreau sa-mi iau un ambreiaj sport + volanta usurata si un short shifter si stau in dubii daca sunt ok

dany_let 05-03-08 11:02

Quote:

Originally Posted by MadCow (Post 1398651)
cum sunt preturile? cele de pe site? cum a fost cu transportul? vama? piesele sunt de calitate?
vreau sa-mi iau un ambreiaj sport + volanta usurata si un short shifter si stau in dubii daca sunt ok

preturile sunt cele de pe site + inca ceva cam 10 % eu asa le aduc...de calitate , ce sa-ti zic nu le-am pus inca pe masina sa vad ce si cum , dar arta f bine , cel putin capul de admisie e lucrat foarte bine , arta ca unul original , sa vedem acum si ce treaba face....:rolleyes2

Esperache 05-03-08 21:58

Quote:

Originally Posted by MadCow (Post 1398651)

Aceleasi preturi de pe site + transportul care difera ca valoare in functie de greutate si volum (le primesti direct la posta). De clitate trebuie sa astepti sa ne facem si noi "rodajul" la ele :-) si mai vorbim dupa.

MadCow 05-03-08 23:57

Quote:

Originally Posted by Esperache (Post 1403134)
De clitate trebuie sa astepti sa ne facem si noi "rodajul" la ele :-) si mai vorbim dupa.

cred ca asa voi proceda :)

dany_let 07-04-08 17:09

1 Attachment(s)
asa arata motorul acum , cu tot montat pe el , mai trebuie spalat si vopsit pe aici p colo....

cristian_seven 07-04-08 18:24

E dragut dar o admisie de aer din exterior nu i-ar strica. O sa pierzi cai din cauza temperaturii aerului. O sa duduie de caldura acolo.

dany_let 08-04-08 15:40

Quote:

Originally Posted by cristian_seven (Post 1471562)
E dragut dar o admisie de aer din exterior nu i-ar strica. O sa pierzi cai din cauza temperaturii aerului. O sa duduie de caldura acolo.

ce ??? ce vrei sa zici , sa ineleg ca te referi la un furtun care sa aduca aerul de afara in filtru , cred eu....stai linistit o sa aiba si asa ceva.

cristian_seven 08-04-08 19:18

La asta ma refeream.

dany_let 08-04-08 21:54

asta chiar e cea mai mica problema care ar exista la masina asta...:):) infima , nici nu exista e ca si cum e rezolvata...nu stiu ce exemple sa-ti mai dau ...un fleac ....m-au ciuruit :))

bobby_gsi2 08-04-08 22:19

Quote:

Originally Posted by dany_let (Post 1473278)
ce ??? ce vrei sa zici , sa ineleg ca te referi la un furtun care sa aduca aerul de afara in filtru , cred eu....stai linistit o sa aiba si asa ceva.

Astupa-i branhiile din aripa aia ca intra soarele si face si mai mult cald...ce naibili?....coacem placinte sau ce?:). Pret la struth-bar ma intereseaza si pe mine ca am ochit-o in poza.......si mai dureaza mult pan` e gata?

dany_let 09-04-08 11:41

scrie-mi pe mess ce vrei ...sa vedem si de pret.

Cipin-KUS 10-04-08 22:34

Quote:

Originally Posted by dany_let (Post 1473278)

admisia sa aduca aerul de afara e inutila din moment ce ai intercooler.....intra aerul rece de afara, trece prin turbina ,iese cald, intra in intercooler si iese rece...deci nu rezolvi nimic....:)

GTA 11-04-08 00:44

Quote:

Originally Posted by Cipin-KUS (Post 1478214)
admisia sa aduca aerul de afara e inutila din moment ce ai intercooler.....intra aerul rece de afara, trece prin turbina ,iese cald, intra in intercooler si iese rece...deci nu rezolvi nimic....:)

Temperatura aerului la iesirea din turbina este influentata de 2 factori foarte importanti.

1.Temperatura aerului la intrarea in turbina
2.Presiunea aerului la iesirea din turbina(o chestie care am invatat-o la fizica atunci cand eram mic,zicea ca temperatura gazelor este direct proportionala cu presiunea acestora)

Deci...rezolva foarte multe.

dany_let 11-04-08 11:33

haideti nu va certati aici ca n-are rost...oricum ii trag tubulatura in filtru de aer, nu suntem la WRC unde fiecare mm , grad s.a.m.d conteaza , masina e ptr strada ptr. placerea mea , pasiunea mea, nu ptr a demonstra nimik....o sa aiba maxim 270 cp sunt super mult parerea mea ptr. tractiune fata pe o singura roata:)))) fara autoblocant...o sa-i pun dar mai intai trebuie sa vad cum merge si dupa...sper ca pana de 1 mai sa reusesc sa pun o poza si cu exteriorul gata....restu la mine pe site.

va salut! ;)

bobby_gsi2 11-04-08 13:33

Zgarcit mai esti......o poza daca bagi mori....n-am vazut asa ceva. La frane ai "umblat"? :)

dany_let 12-04-08 12:59

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by bobby_gsi2 (Post 1479231)
Zgarcit mai esti......o poza daca bagi mori....n-am vazut asa ceva. La frane ai "umblat"? :)

bine , uite bag 2 acum sa nu zici ca sunt magar...la frane da , am de calibra turbo pe fata si de vectra b caravan pe spate.

bobby_gsi2 12-04-08 19:05

Pai vezi ca se poate cu putina vointa :).........te intreb de frane pt ca mai trebuie sa o si opresti la puterea aia.....mie nu imi franeaza bine la puterea mea care e mult mai mica. Vin sa te ajut la echipat?

dany_let 13-04-08 19:56

Quote:

Originally Posted by bobby_gsi2 (Post 1480901)
Pai vezi ca se poate cu putina vointa :).........te intreb de frane pt ca mai trebuie sa o si opresti la puterea aia.....mie nu imi franeaza bine la puterea mea care e mult mai mica. Vin sa te ajut la echipat?

iti multumesc mult...dar se ocupa baietii...nici macar eu nu am cum sa ma duc ca sunt la serv...:cry:

All times are GMT +2. The time now is 16:02.

- Copyright 2026 4Tuning