![]() |
Masina mea : Opel Corsa B Y B
5 Attachment(s)
Va place ma masina mea???
|
Re: B 87 B Y B
pai da da tre sa vina si arcurile saptamana viitoare....
usor usor le facem pe toate |
e frumoasa masina , sa o stapanesti sanatos si fara incidente !
|
:)
Apropo jentile sunt keskin?Ce dimensiuni au?La ce pret le-ai cumparat? |
da sunt keskin kt5, pe 15" si m-au dus 500euro numai jantele fara cauciucuri
|
salut frumoasa rau corsa ta ,stiam eu ce stiam k hob-u a fost tot a ta :P,oricum sa o stapanesti sanatos si spor la treaba
|
mad mario?de unde stiai?ma cunosti?
|
pai de stat stau in pantelimon pe la mega image ...si te stiu din vedere ;) imposibil sa nu retii asemenea masina,si am vazut k va strangeti la rond acolo;)
|
aham am inteles,da eu nu te stiu,poate cand ma vezi sa ma anunti care esti !
apropo am omologari de geamuri fumurii pe cine intereseaza ! |
si acum sa va vad daca va plac noile mele faruri
|
tre sa fac pozele astazi si le voi pune aici
|
|
|
acestea sunt noile faruri,acum facute cu negru,pozitie pe leduri stil audi a5,si cu semnalul pe leduri !
eu zic ca arata mult mai bine decat inainte |
iti las id-u meu ...poate ma ajuti si pe mine cu leduri in far la kadett...si in stopuri..multumesc anticipat
phantomasxxx |
daca nu ai geamu clar nush daca te pot ajuta,pt ca prin geamu mat nu se vede frumos deloc!
|
atunci poate facem stopurile pe led...astept un mesaj de la tine sau un pm .. numar de tel...sau ceva...
|
ia id-ul meu !
si vb mai multe pe mess Byba_t610,si ne vb acolo mai multe atunci |
misto masina Bybane:) ....pune si tu niste poze mai clare ca sa vada lumea despre ce e vorba.Noroc si ne auzim...
|
tre sa fac ca nu am avut timp sa fac poze,si mai ales pe frigu asta nu mi-a ars de poze,da fac zilele astea si clare si o sa le pun
o sa fac mai multe poze in detaliu ! |
|
aici poate se vad umpik mai bine farurile!
|
Mica da frumoasa ! Felcitari pentru masinuta !
|
ms mult,ar fi aratat si mai bine daca nu m-ar fi amanat de o luna un baiat cu arcurile sport sa fie mai lasata...da cred ca va trebui sa caut in alta parte ca sa le iau cat mai repede!
ms mult oricum! |
farurile sunt custom?sau asa le-ai cumparat?
|
sunt farurile originale ale masinii si mi le-a facut un amic!
|
pe masina ta cred ca s-ar vedea si mai marfa ca e neagra,si sunt si vopsite farurile negre,asa ca ar veni belea pe masina !
|
superba corsa ta, mica si rea, foarte talentat prietenul tau care tia facut faruriile stil audi a5 :)
|
da stiu e super tare omu,face tot ce vrei,faruri,stopuri,lumini interioare,exterioare si are f multa rabdare omu si iese oki!
in rest ce sa zic...va multumesc de complimente! :D |
Quote:
Asi mai avea o intrebare: pe faza scurta ai xenon? daca da, ce putere? cum se vede fara lupa?(in principiu pe ploaie, ceata..), pt ca am vazut ca nici farurile tale nu au lupa. Ms. |
se vede mai bine xenonu in faruri care nu au lupa ca imprastie lumina mai moolt, iar pe ploaie e ok ;)
|
[IMG]https://forum.4tuning.ro/imagehosting...e1f4a3a98d.jpg[/IMG]va plac luminile din praguri?
|
si am pus si la picioare si in usa cnd o deschid sa imi lumineze jos,si in iale pe interior si saptamana asta urmeaza si in clante pe exterior!
|
Pune si niste stroboscoape pe dedesupt sa arate si mai bine ;)
Ceva poze cu luminile din usi ai? |
Arata super masinutza. Si eu sunt curios cum arata luminiele in interior. Daca ai ceva poze ;)
|
o sa incerc sa fac in seara asta si la luminile din interior,arata super belea ,mai ales cele din ialele interioare....sunt criminale cum se vad mai ales ca am si maneru argintiu....fac poze cat de repede pot si le pun aici!multumesc pt sugestii
|
Misto iluminarea din praguri! Ce ai pus?! ... leduri? Si cum le-ai protejat de apa? Ma rog, cand faci poze fa si ceva dedesubt sa vedem prinderea si protejarea (pe timp de zi :lol:) ! :twisted:
|
sunt niste leduri speciala care rezista si la apa si la shock,si sunt direct pragurile gaurite si puse pe dedesupt,mi le-a pus un baiat care cu asa ceva se ocupa care s-a ocpuat si de faruri si de tot ce tine de leduri pe masina mea,lumini la picioare fata+spate,in clante interior+exterior,etc si o sa urmeze si stopurile !
|
si apropo de stroboscoape...nu imi pun ca nu imi plac
|
Incet incet se schimba masinutza. Stiu masina de cand a cumparat-o si acum cand ma uit la poze nu imi vine sa cred ca e ea ;))) ce simpla era la inceput.
Usor usor iese ceva frumos. Bafta in continuare ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 08:55. |
- Copyright 2026 4Tuning