![]() |
tot de pe la noi
1 Attachment(s)
Ce credeti...www.bmwpower.home.ro :?: [/url]
|
dc draq ai facut atatea topicuri? :?: :lalala:
|
Ti-am sters celelalte 4 topicuri create pt simplul motiv ca toata lumea aiai intelege dcac vede odata, nu tre bazut de 4 ori !
Eu nu cred nimic........un Sierra care increarca sa faca un burnout si care are stickere albastre si rugina........ce-ar trebui sa inteleg din aceasta poza? |
:lemon: Nu e mah rugina, e murdarie... :lemon:
:flamed: :flamed: :flamed: :flamed: :flamed: |
Cica are un motor BMW V12 de 326CP ... scrie pe site acolo
http://www.bmwpower.home.ro/images/Picture%20021.jpg |
scuze pt topicurile identice
Scuze...am avut probleme cu clickul... am vrut sa le sterg eu, dar nu am gasit optiunea. Cit despre incercarea de burnout am sa-ti dau un citat dupa care ma iau in viata...YODA...Do! Or do not. There is no try! Burnout fac fara probleme si la 60km/h la 2500-3000rpm ca la 4000 cind atind\\ge cuplul maxim ar trebui sa scot extinctorul. De curiozitate uitate pe site. Tot respectul.
|
eu cred ca de fapt nu ai gasit rubrica bazar .
am dreptate ? :?: |
Cica are un motor BMW V12 de 326CP ... scrie pe site acolo
.....ma da-l draq :P :P :P merge pus pe o sierra? |
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
bah laso dracu de treaba are omu dragster in fata blocului ma rog nu stiu cine o omologheaza pe aia sau nici macar nu stiu daca e inscrisa |
Da mosule, e inscrisa si in curs de omologare, si pentru fratele tau, da merge pus si pe trabant, dar nu de catre oricine. De la Sierra am mai pastrat doar caroseria, si ma rog... eu cind aveam virsta voastra nu rasfoiam reviste si netu cu masini facute de altii si apoi imi dadeam cu parerea criticind in stinga si dreapta (cind unii nu stiu in ce parte se desface un surub) in schimb toceam o biblioteca intreaga de mecanica si electronica si tot ce tine de constructia unei masini inclusiv materiale folosite si proprietatile lor. Cind o sa cunoasteti si voi macar citeva cupluri principale de stringere (fara sa dati search pe google) mai vorbim. Pina una alta ala care reuseste sa-mi schimbe cablul de acceleratie la masina are de la mine 1000$ :wink:
|
Da' ce i-ai facut la cablu' ala de nu mai potzi sa-l schimbi? :shock: :shock: Presupun ca ambreiajul il schimbi in fiecare luna del putzin :? V12 326cp?Ai incercat cu un M3 ceva?Eu zic sa incerci cu un jmecherash d'ala cu figuri in el,o sa-i cada falca :twisted: :twisted: :)
|
Quote:
nu ma cunosti nu te cunos, habar nu ai ce stiu ce nu stiu asa ca lasa ... e si grupu de bmw nu? si motoru de de 750i? totusi nu e prea greu pt ea? are ramforsari la sasiu? si diferentialul tot de la bmw lai luat nu? hmm oricum e SUPER MASINA nu te bagi cu ea la liniute? :wink: si daca e de vanzare ....... cati bani? |
eu ce as vrea sa stiu este daca tu esti asa mare mecanic cunoscator, lucur care nu-l contest avand in vedere ce-ai realizat aici, e sa ne spui si noua la care dyno ai masurat acei 360 cp de care vorbesti pe website, nu de alta dar toti aici zic ca nu e nici un dyno in Ro deschis publicului.
De asemea as fii interesante mai multe detalii despre trasplantul in sine........la marimea motorului as presupune ca a trebuit sa schimbi localizarea a diferite accesorii, poate bateria relocalizata in portbagaj, pompe etc, modificari la compartimentul motor etc, adapytarea ceasurilor BMW in interiorul de Sierra, transmiterea puterii la roti, repartizarea greutatii fatza/spate care sigur s-a schimabt cu noul motor.... |
in primul rind, chestia cu cablul era o capcana, nu exista cablu, acceleratia este drive-by-wire, sistemul se numeste EML (electro mechanical linkage) si are in componeta un calculator care sincronizeaza cele doua bancuri de cilindri si deschide clapetele de acc. in functie de informati primita de la senzorul pedalei (un fel de potentiometru) si de la restul senzorilor, nu am spus ca motorul are 360, ci 326cp (asta daca nu mint aia de la BMW), se poate duce pina la cel putin 360 din cipuri, evacuarea este cat back adica directa fara catalizatoare si tobe de rezonanta (restrictive), totusi nu m-am hazardat sa dau o crestere de putere de aici asa dupa ureche (stiu ca la noi nu exista tester dyno), da multe componente au fost relocate, dar ar fi cam mult de scris despre asta. O sa mai dau detalii pe celalalt site curind. Tot respectul.
|
foarte interesant ce ai facut cu masinuta asta ,din curiozitate cat te-a costat si cat timp ai muncit la ea?
|
:lol: :lol: interesant..ce se discuta ..pe aici..pune si tu mai multe poze daca mai ai..mai bine ..cu motorul ..ca mar interesa sa vad asa..ceva.. 8) cam ce performante are masina?? :twisted: :evil:
|
bey..am si eu o intrebare...
dupa cum a spus si pimplex..nu contestam calitatile de mecanic.. da cum sa prinzi un motor de bmw pe un ford?k siera e nu:)?sau is io mai chior//? nu au aceleasi pcte de prindere..plus ca trebuiesc adaptate multe..si cine baga banii intr-un asemenea jaf>?? |
mda..buna intrebarea..sunt curios ce raspuns vom primi inapoi.. :wink:
|
Unde e mah site-ul asta cu bmwpower ca nu merge...
Poate ne pune un link, ceva sa vedem si noi masina asta... :!: :!: :!: :!: :!: |
|
ERROR
The requested URL could not be retrieved Nu mai merge site-ul... O sa mai incerc. |
server dowm
cica fac upgrade la serverul home.ro, si deocamdata nu merge likul, nici mailul nu-l pot citi...sper sa ii dea drumul curind. am facut-o in decurs de vre-o 5-6 luni, se putea mai repede dar am facut si alte chestii.
|
uite alt link
alt link pina dau aia drumul la server http://photos.yahoo.com/husky4u2
|
Asta ar fi...
asta era nickul meu dar nu-mi aduceam amine pssul...
|
ce se cheama asta?
Bineinteles ca nu are aceleasi prinderi si trebuie aduse multe modificari, dar in fond nu asta se cheama tuning? sau doar atunci cind iti pui un spoiler, o conserva la teava de espamet si leduri albastre la stropitori? Ma intrebam si eu. Cine ar baga bani munca si timp intr-un jaf?...unu ca mine nu ti-e clar. La urma urmei la o liniuta nu eu plec cu coada intre picioare ci ala cu o masina de 20000$.
|
Asta cam asa este... :lol:
Cat ai dat pe motor ??? |
:lol: :lol: lol..ii pt prima oara cand vad sa ceva ..sincer fara poze nas fi crezut..ce performante are masina..?? :twisted:
|
Omule ai tot respectul de la mine. Dar zi si tu ce poate masina. Asteptam si noi un filmuletz cu ea.
|
..aproape k nu imi vine sa cred ce am vazut..
Respect pt munca depusa ..a meritat zic eu ..WooooW :yikes: :yikes: |
Super,bravo tzie ca stii sa faci asha ceva :) Dar am si eu niste intrebari daca nu te superi:
1.De ce ai ales tocmai o caroserie ca asta pt un motor ca asta,s-a potrivit mai bine sau cum? 2.Te gandesti sa-i tragi si un tuning de exterior sau vrei sa pacaleshti baetzashii cu figuri si sa-i faci sa crape de ciuda c-au dat zeci de mii de dolari pe o mashina \"rushinata\"? PS: 3.Ai putea sa-mi adaptezi shi mie un motor de Renault 5 Turbo pe un Tico?Se poate? :twisted: :) |
o simpla intrebare:de ce nu ai ales un bmw la care sa-i faci transplantul asta?e pura curiozitate si nimic altceva...
|
Daca topicul este tot de pe la noi, atunci sa va zic ce era azi in fatza la inter. Era pe la ora 11 dim cand treceam eu pe acolo si era un trio de mai mare frumusetea: ferrari, mertz sl 55 amg si h2.
Sa mori nu alta. Toata lumea care trecea pe acolo era cu gatu stramb. :chuckel: :shock: :shock: :shock: :shock: :evil_laug :evil_laug :clap: |
Ce Ferrari ?? Eu am vazut o data un 360 de la mine de la geam si am ramas cu nasul lipit de geam vreo ora...
Cred ca as paraliza pur si simplu daca as vedea un F50 sau un Enzo... Sau mai rau, as avea... unul din ala. :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: |
:lol: :lol: modan nu ma atrage asa de tare..sincer ..dacaera un f50 eram si eu cu capul pe geam o zi intreaga.. :lol: 8)
|
Da frate, dar.......... nu stiu cum sa-ti spun.....
Eu sunt in...... ROMANIA !!!!!!!!!!!!!! :? :? :? :? :? |
bine spus hondaru :rah: eu n`am vazut in viata mea nici un fel de ferrari de nici o culoare :anger:
|
:lol: :lol: da sai ..sincer sa vezi asa o masina..in romania ii ceva..aici le vezi vara zilnic..pe strada puls ca in hamburg stau cei mai bogati oameni din germania :P :twisted: ..
|
...am vazut si eu un Ferrari anul trecut in CT ....un Ferrari in Bucuresti a lu Gica Petrescu (imi venea sa plang langa asta )..si am mai vazut tot prin prin Bucuresti Ferrariul lu Fizz....modelele nu le stiu pt k nu ma prea pricep la ferrari :):peace:..
|
Conform unor statistici neoficiale de p'afara,Romania are cele mai multe mashini noi de lux din Europa raportat la nivelul de trai al populatziei(nu o cifra absoluta,ci una legata de conditziile de viatza de la noi).Pe bune.Mi-a zis acum vreo catziva ani un neamtz ca el a vazut modele de Mercedes in Romania care la ei nu le bagasera nici macar in showroom! :shock: :lol:
Tot asha un amic de-al meu lucreaza la Volvo shi mi-a spus ca de-abia fusese lansarea oficiala a lui XC90 in Suedia(!) shi ai noshtrii romanashi comandasera vreo 20 de mashini(cica au venit ca disperatzii,nu conta ce motoare,culori sau dotari aveau,vroiau oamenii sa fie primii care au o mashina ca asta!).SUA nu mai e demult tzara tuturor posibilitatilor,ci Romania!Ferrari am vazut destul de multe in Ro,si in Constanza,si in Timisoara,am vazut shi un Gallardo la noi(am crezut ca visez :shock: a cui o fi mashina aia,avea nr de Buc),shi Maybach-ul lu' Catarama(e OZN mashina aia),iar Rolls-uri cica numa' la SIAB s-au vandut vreo 5-6. |
BogdanCMS ..cam are dreptate la faza asta ..pana acum cativa ani romania era plina de Dacii cam 70% ..acum toata lumea are masini straine...si cum apare o masina noua o prezinta la TV...nu trece o luna-2 si apare pe strazile Bucurestiului..sau in alte orase..si cica romanii nu au bani....:peace:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:00. |
- Copyright 2026 4Tuning