![]() |
TUNING,TUNING,TUNING
5 Attachment(s)
BODY KITURI PTR O GAMA LARGA DE AUTO,OFER IN ACELASI TIMP SI LUCRARI DE MONTAJ SI VOPSITORIE.CONTACT 0744883754 SAU E-MAIL [email protected] .
|
bara de spate de pe BMW alb ce pretz are?
|
1 Attachment(s)
e doar o prelungire spoiler spate insa eu am facut-o sa para o bara intrega ,aceiasi poveste e si cu cea portocalie numai ca aici i-am creat loc de nr in bara.pretul e de 150 euro
|
pt un 206 , niste prelungiri si praguri ?
|
shi spoilerul fatza de pe cel portocaliu este tot prelungire sau e turnat intreg....m-ar interesa un pretz pt el dar fara acea grila...
|
raspuns
fata e spoiler complet si ar fi la 160 euro,fara plasa (grilaj)
|
Pt un Mondeo 2001 cam cat ar costa bara fata, bara spate, praguri.
un pret pt prelungiri si un pret pt astea dintr-o bucata. Tineti-o tot asa ca lucrati super bine. :peace: |
Cat m-ar ajunge un kit (spoiler fatza/spate, praguri si eleron) pt. o honda civic '93?
|
promotie
1 Attachment(s)
ptr fiecare kit cumparat se dau pleoapele ptr faruri gratuit!!!
|
1 Attachment(s)
La cat m-ar duce spoilerul fata, spate si pragurile din poza???
|
re
cam la vreo 250 euro.
|
tot setul ??? la banii astia vreau si eu.
|
Un Body Kit pt un Renaul 20 la ce pret ajunge?
Sau Body Kit pt tico? |
in legatura cu colaborarea...shi pt mai multe detalii imi dai o adresa de Yahoo Messenger shi un numar de tel...
|
Re: re
Quote:
|
Re: promotie
Quote:
Pt Mondeo 2000 ai ceva? |
re
NOUTATI!AVEM KIT DE M5 !
|
La un spoiler fata de Kalos poti sa faci ceva? Sunteti din Suceava? Ca daca da e aproape de mine si pot da o fuga.
|
Body kit pentru Matiz? :D
|
sa faci nishte poze la acele spoilere shi praguri pt dacie sa mi le trimitzi te rog am mare nevoie...
|
de ce este un pret real 250 euro pentru un kit
|
re
up
|
frate trimite pozele alea odata ca moare lumea...am bagat mashina in garaj vrea omu sa vada pozele cu ce poate ieshii ca sa dea banii
|
3 Attachment(s)
ce zici de astea ?mai am inca un model dar inca nu am reusit sa fac foto.
|
ok mai ashtept shi alte poze...shi pretzurile pt ultimele 2 poze cu acele spoilere
|
OFERTA.
NOU .KIT COMPLET DE E 46!!!!!!!!!!
|
ai trunk lip de m3?
eleronu ala micutz ,finutz pe portbagaj e36 |
Faceti si body-kituri la comanda? m-ar interesa pentru un suzuki samurai ..poate niste preturi orientative.
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:21. |
- Copyright 2026 4Tuning