![]() |
Arad. Level 3 - 04.06.2005
sa recapitulam deci :lol:
CINE VINEEEE ??? |
Je.
|
me too
si deci, evident, recapitulam: io si jeff |
io + fratemiu
|
Si io
|
esteeee, recapitulare:
A2 - Ova - Civic VTi A3 - One - Celica A3 - io - Civic A4 - Vali - Fiat Coupe A4 - Jeff - Octavia TDI altii ? |
ah , ce frumos arata . sa mor io , acusia ma acupa nostalgia
Civic VTi . Celica . Civic . Fiat coupe , Skoda de tiuning :) |
Ori ne f_tem, ori ne cantarim, da' de curse nu ne batem joc!
|
:peace:
|
Ba,voi vreti sa facem hernie pina la urma?
|
Nu inteleg de ce se mai agita prietenii de la bucuresti,se enerveaza,fac peri albi,se cearta cu toti sa organizeze ceva aici in Tm cand avem o treaba atat de bine organizata la Arad,tip campionat,unde poti sa-ti iei revansa (vezi: \"Ova\").Poate singurul lucru ce ar lipsi e sa la dam shuturi in fund si altora,si nu numai intre noi (care dintre noi pot sa dea si ii tine materialu)
Oricum calculele se schimbau la LR,clasamentul fiind facut dupa puterea din talon,ceea ce pe mine ma avantaja cel mai mult,dar pot sa ma lipsesc de ei ! Viva Arad,s-o tinem ca fratzii ! |
o recapitulare nu strica niciodata :D
A2 - Ova - Civic VTi A2 - ceberica - HRV A3 - One - Celica A3 - io - Civic A3 - Jeff - Octavia TDI A3 - Sebi - Leon TDI A3 - Ema - Dacia turbo A4 - Vali - Fiat Coupe altcineva ?? |
jeff a3?? :roll: sebi seat a3??? :roll:
|
momentan dizelarii vor fi incadrati mai jos cu o clasa
jeff 90cp nu are ce cauta in clasa cu vali 300cp |
Cine vine la A4 ? Ca se pare ca ma dau de unu singur (Bmw nu le pun) :)
|
cica vine unu cu o calibra suparata rau de tot :shock: :P
|
se ocupa vali de el
|
vine si unu cu prelude cred ca vine eu :) din arad din cate stiu eu
criss eu calin sorin |
Cica vine si unu cu o dacie beton,una albastra care tocmai a terminato,acuma a scoso din service !
(Are set nou) :wink: |
Ala cu dacia albastra sa faca bine sa si-o rodeze pana pe 4 iunie.
La A4 cred ca am convins un Vectra dizel de 180 cai, poate afuma ala vreun beamveu sau vreo honda, daca il tine... |
3 mii V6 cdti ?
nice shit , destul de rara motorizarea asta :wink: convige-l in durerea mea mai repede :D ca tot venii vb de hopel : poate il conving io pe Sabin cu Opelu Vectra nou comparat , 2.0 GT 150 de ponei ... mere binisor pt. un opel :) |
na carei treaba cu plecatul , ca si io am vrut sa zic exact ca si vali , scria undeva ca la 10 incepe deci la cat ne prezentam la OMV ?
nu stiu ce este cu ora aia , nu stiu unde am citit sa ma mai uit odata , cre'ca pe saitu lor |
Re:
Quote:
ten a cloc fix |
Re:
pe la cit intrati in arad ca se pare ca eu vin singur?
sa ne intilmin undeva. |
Poi daca plecam pe la 10.15 ajungem pe la 10.40 - 10.45 zic eu. Vii tu la intrarea in Arad dinspre Timisoara :?:
|
poi probabil pe la 11:00 sau 11:15 cam asa ceva. lasa un nr de telefon so vedem cum ne intalnim.
edit: scooter nu o sa plecam la 10:15, stai linisit, ca se trezeste unu sa intarzie. edit2: akimoto mai fa o recapitulare. pana la urma cate masini pleaca din tm? |
Re:
0745238680
dati un sms cind ajungeti ca vreau sa fac o proba cu trabantu VS vali :lol: :lol: :lol: |
Gaju,io ziua ma dau numa in curse legale. :wink:
Am luat-o ca pe o provocare,deci cine pierde da o bere.Merge?Daca vrei te sun cand intram in Arad. |
Re:
placerea e de partea mea!
da-mi un tel cind ajungi la arad. |
daca toti va intilniti maine dati un apel si mie si ne intilnim toti 8)
|
sambata dimineata, Arad, iesirea catre Tm, Petrom, 11:00
gajule, vezi ca vin si baietii cu alfele, poate va gasiti cumva |
Cateva poze si filme la Curse Oficiale. Daca le sterge cineva, o sa pun si-aici, sau o sa puna cei cu net pe tzava.
|
|
de ce nu cereti la admini un forum special SPEED RACING moderat de un membru RR,asa nu o sa mai gasim cursele din vest pe la DIVERTISMENT
|
Se pare ca unii s-au suparat pe SpeedRacing.Nu cred ca mai are rost sa comantez si eu...ne vedem noi de treaba noastra cu dragurile de la noi, ca bucurestenii nu au nevoie oricum de noi...ca atunci cand am mers la Bucuresti, la Advantage, le-am cam luat premiile.
Din cate am vazut, s-a simtit lipsa Ardealului la Salonul Tuning & Sport. In consecinta... De abia astept sa faca LR-u curse si pe aici sa vad care sunt cei care se duc...si asta ar fi bine sa fie cat mai repede, ca ...pierd clientii. :D |
Au aparut timpii
|
eh...si-a revenit Tekin acuma
|
Re:
Quote:
|
1 Attachment(s)
pentru nenea valy kikboxeru za laion striit shark italian turbo pauar etc etc...care nu crede ca am avut paishpezeroshapte :wink:
|
the end :(
porcos, figlios de putanas, ramas noi fara divertismenta frecam akuma... |
| All times are GMT +2. The time now is 02:22. |
- Copyright 2026 4Tuning