![]() |
Intalnirea Baimarenilor !
Thread pt propuneri de intalnire , locuri , date ! etc ...
|
Re: Intalnirea Baimarenilor !
Putem propune,cu o saptamana inainte sau cu inceputul saptamanii ca la sfarsitul ei sa ne intalnim ca sa ne si cunostem! De obicei in week-end mai e si lumea libera, in general mai spre seara!
|
V-as sugera intalnire saptamanala ...sau o data la 2 saptamani
intr-un loc bine stabilit ...ca omu sa stie unde vine!!! Nu sa se schimbe periodic locul;) De ex ...aici la Piatra Neamt ...noi ne intalnim saptamanal Vinerea seara la 21:00 si de cele mai multe ori se termina mult dupa miezul noptii;) |
@Ali_ump corect ! Un loc bine stabilit si o ora bine stabilita , sa stie lumea chiar daca nu intra pe net des ...:idea:
|
Right;) si foarte multa promovare ...pt seara respectiva si va fi ok ...in Baia Mare sunt foarte multi pasionati de tuning ...trebuie doar toti adunati al un loc ...cu ajutorul vostru ...se poate ;)
|
cu programul asta de iarna la baruri va fi cam greu...pana la ora 11 :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Sunt si baruri deschise non stop . Dar cine a zis ca sa ne vedem prin baruri mai ales ca toti o sa vina cu masinile la intalnire :shock: ... sau venim cu taxiurile ?
|
Chiar ...intalnirile au loc in parcari retrase ...pe stradute drepte sau virajate:) nu in baruri ...asta eventual dupa ...sa te incalzesti putin in cazu in care nu te-ai incalzit deja de la sunetul motoarelor ...:)
|
Poi spuneti o ora si o zi din week-end! Eu as zice vineri seara, ora 8.
|
Noi ne programam intalnirea intotdeauna vinerea pe la 21-22 . Ar fi frumos sa ne stramgem cu toti in fiecare weekend ...macar asa nu ar mai exista dubii in legatura cu clubul nostru ...multi spun ca suntem niste ''basinosi cu bani de la mama si tata ''...deci , ce ziceti ? pe la 21-22 in parcare la practiker unde e mai liber sau la maramuresul
|
Eu unu nu zic nu, dar nu toti avem masini tunate si tunabile ca si ale voastre. Si poate ca v-om venii si cu masini stock, desii si in oras am vazut un ford focus stock in MR. Mai asteptam sa vedem ce zic si ceilalti!!!!!!
|
interesanta idee
|
Ar fi o treaba buna daca v-ati intalnii toti ...intr-una din seri ..separat de intalnirile cluburilor ...sa fie asa ca si o intalnire a comunitatii de tuning din BM ...aici asa se procedeaza ...sper sa nu supar pe nimeni ca imi tot dau cu parerea dar spun din proprie experienta. E mai bine asa ;)
Va urez succes! |
Asa mi se pare si mie cel mai normal! desii nu m-ar deranja daca ar participa si ei. Cam putin activi pe forum deci va fi greu la inceput:).
|
pot sa vin si cu bicicleta?:)
|
Orice inceput e greu ...cu putina vointa ...promovare din plin ...si pasiune :) se poate. Si nu am zis ca nu pot sa participe cei inscrisi in cluburi ...chiar ar fi indicat ...asa va cunoasteti cu totii ...se leaga prietenii ...relatii...cunostinte;)
|
Quote:
Quote:
Sper ca nu crezi ca cei din cluburi gen MR sunt ceva "secta" si ca la intalnirile lor fac ritualuri si incantatii si nu ar fi voie la intalnirile lor sau invers ... Deci ramane vineri seara pe la 21-22 cum zice mm-07-sor? Eu as alege parcarea de la Practiker sa aiba Miodrag_ ce pedala daca vine cu bicicleta !!:D |
Din cate stiu eu nu este nici un focus in MR Baia Mare. Poate ma insel.
|
Da avem un ford focus in club doar ca pina acum o singura data a venit , nu e membru activ asa ca la urmatoarea sedinta ii vom dezbate soarta :) ...apropo cum am mai postat , nu conteaza ce masina ai , poti deveni membru MR cu conditia sa porti bannerul si sa participi la una dintre specialitati : Mr DRag , Mr Sound , Mr Drift , Mr Show ..poti sa ai si dacie daca faci treaba buna e ok ...pai ramane sa ne vedem vineri la practiker daca ne permite vremea ...Cu mult respect pentru toti cei de pe forum , sectiunea Baia Mare , impreuna vom face ceva frumos
|
deci voi vorbiti de intalnire MR sau intalnirea "tunerilor" (sau cum sai numesc) din baia mare???
|
Quote:
|
dragi colegi/forumisti, oficial am fost exclus din clubul MR filiala baia mare, pe nu stiu ce motive, cred ca nici cine m-a exclus nu stie exact dar vreau sa va anunt ca sunt in cautare de club sau de prieteni cu care sa facem intalniri si sa povestim!
Cu tot respectul ex vicepresedinte MR baia mare |
Detaliaza !!
|
se pare ca intradevar voi merge cu bicicleta...datorita drumurilor bune din urbea noastra o bucata de asfalt s-a desprins si trecand cu masina peste ea bara din spate a ramas in drum....:((
|
Poi eu azi dimineata am vazut masina in parcare cu bara! Asa mare ghinion sa fie?
|
acolo in parcarea aia de langa la iesire era o bucata dde asfalt la ora 4 am crezut ca omor pe cineva de nervi
|
In parcare la select?
|
nu de la mine de la faculta...deja nu mai gandesc bine
|
pt cei interesanti de alte cluburi din nu stiu ce motive va asteptam la: https://forum.4tuning.ro/420-kamikaze-racing-team.html
ceva intalnire weekend-u asta ca vin si io pe acasa??? |
pot sa fiu si eu prezent chiar daca masina mi-e stock, inca......? nu e dacie dar nici bmw:-)
|
De ce nu? In aceeasi situatie ma aflu si eu! Salut
|
ce anume sa detaliez godless?
|
@adisoruc Pai detaliaza de ce ai pierdut postul de adjunct ... ca trebuie sa fie o motivatie ... nu cred ca asa din senin ai ramas fara post !
@Adrian BM pai normal ca se poate veni cu orice masina ideea e sa ne intalnim, mebrii 4tuning din baia mare care au ca pasiune masinile indiferent de care ... |
intreaba-l pe domnul presedinte pt ca pur si simplu am primit un sms in care zicea ca nu mai sunt in club...ce zici de asta, de treaba nu? intreaba acelasi lucru pe mm-xx-sor :D sincer HABAR NU AM de ce m-au dat afara dar treaba lor...eu sunt acum in cautare de club, chiar daca e sa fiu simplu sinpatizant pentru inceput!
|
Or fi avand ei ceva motive!
|
deci ramane pe vineri in parcare la practiker daca e vremea buna.
|
vineri sa fie... haideti moroseni sa ne strangem...
|
:) Bafta Vineri ...cat mai multi sa fiti ...anuntati-va prietenii:) Si sa faceti ceva poze ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:28. |
- Copyright 2026 4Tuning