![]() |
Acu sa va vad: Yoda vs Gandalf
Stateam cu niste prieteni dupa mai muuuulte pahare de bere si asta a inceput sa ne preocupe: cine ar castiga un meci? Maestrul Yoda sau Gandalf the Grey? Banuiesc ca nu e nevoie sa prezint personajele....
|
Sauron :mrgreen:
on-topic cred ca Gandalf dar nu stiu de ce..era mai simpatic :lol: |
io am pus ioda ... k imi place k face reclama la pepsi pe yahoo :)
|
gandalf ca are skill-uri mai multe :wink:
|
1 Attachment(s)
Eu zic ca Yoda e mult mai tare decat Gandalf. daca e atacat se apara cu sFORTzA si pana sa se apuce Gandalf de vrajit, are timp Yoda sa il ciopartzeasca cu sabia laser si sa mai fumeze si un joint ;)
|
Eu tin cu vrajitorii frate...
PEACE :peace: |
Yoda rulzZz
|
Gandalf pt ca mi-a placut mai mult filmul ala!!!
|
Gandalf 4 ever:D
|
YODA frate , mic s`al draq , caru mic rastoarna BARBOSU mare .. alea alea
YODAH POWAH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
Cum ziceai in primul post... astea-s discutii care se poarta dupa mai multe pahare... spre dimineata cand e baieramu pe sfarsite si toata lumea rupta de oboseala... :lol:
si un raspuns \"pe uscat\" nu cred ca are profunzimea unuia dat in conditiile de mai sus. :lol: :lol: |
mrrr , rosonic , ZI :d cine bate ? :lol:
|
1 Attachment(s)
neputand atinge profunzimea unei discutii purtate in conditiiile mai sus mentionate, ma voi multumi sa constat doar ca yoda e mai meseriash, si din simplul motiv ca seamana cu iliescu :lol: si ala a rezistat 15 ani, iar gandalf aduce ghinishor cu constantinescu, care a rezistat numai 4 ani, si aia cu barba murdara de cerneala :peace: :peace:
|
yoda tata ca odata il vezi ca se taraste in baston, iar cand se pune pe scandal zici ca e lacusta :lol: ....
|
Yoda, clar puterea shfortzei
|
Batman ii bate pe amandoi la un loc :!:
|
Tinand cont ca Yoda este din viitor batranul Gandalf nu cred ca i-ar face fata. Oricum ambele filme mi-au placut asa ca as fi fericit daca ar iesi egalitate (se poate nu :?: )
|
gandalf clar!...old school magic baby
|
Re:
Quote:
el doar pe Catwoman, o mai \"bate\" asha... , el e cu rutele de zbor si cu prietenii lui... mai tare ca el e superman oricum, na !!! |
Yoda tata, in ultima parte din star wars e bazat rau yoda ce miscari are in el mama mama, Gadndalf e smecher si el dar in alt platou =))
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
off: mai votati si cu gandalf :D
|
Eu oricum nu am habar cine sunt nici Yoda, nici Gandalf, nu ma uit la porcarii de astea ca Star Wars dar va spun eu ca nici unu nu se pune cu Basescu :wink:
|
oricum Brusli i-l bate pe Vandame :punch:
|
am auzit ca scooby doo a fost abuzat sexual de powerpuff girls :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
|
Re:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:44. |
- Copyright 2026 4Tuning