![]() |
Italia vs Germania
vad k cam toata lumea intreaba cam acelas lucru ferarri contra mercedes ... ferarri cu porsche ... si tot asha ... deci care sunt mai buni sa tragem linie ... pe caz general ... se admite orice masina nemtzeasca si orice masina italieneasca .... hai sa vedem parerile
|
Cu scuzele de rigoare, devii obositor. Si nu cred ca sunt singurul care impartaseste aceasta parere. Probabil ca o sa deschizi inca vreo 130 de topicuri ca sa te lamuresti.
Masinile italienesti - the best! Multumit? |
Re:
Quote:
|
deutsch power!
|
masinile nemtzesti :!: 4ever 8)
|
Re:
Quote:
|
N-ai inteles nimic.
Uite: Quote:
In fine, esti tanar, nelinistit, entuziasmat, usor de manipulat si impresionat, asta nu inseamna sa dai flood pe forum. Usurel, ca nu se dau premii pe numarul de mesaje, ci poate pentru calitatea lor. Topicurile trebuie sa aiba si ele un scop bine definit. Parerea mea. Nu mi-o lua in nume de rau ca nu e o chestiune personala. Gabi, ai 3 sticle de bere de la mine. |
:)
Merci! Vreau - daca tot am ajuns la subiectu' \"japan powah\" - sa felicit un om care-si merita respectul pe deplin, si anume, pe akimoto zis si \"TOKYO EXPRESS driver\" :lol: A avut (Prelude) si are (CTR) o bijuterie de masina! CTRul nu l-am vazut inca, dar Preludeul am avut norocul sa-l vad la cursa de la Craiova, anu' trecut. Sooper rides !!! |
Rolex_Logan iti recomand sa deschiz alte topicuri de genulALB VS. NEGRU,45 VS. 46,DREAPTA VS. STANGA,CALD VS. RECE,PATRAT VS. ROTUND
|
Si bitch pimpin' vs. ride pimpin' (lowrider style) :twisted:
|
Re:
Quote:
|
daca o sa dormi tu linistit noaptea o sa deschid si un topic dinasta ...
|
intre italia si germania........hmmmmmmmm
o sa imi iau un citroen C4 coupe |
ai gusturi bune si eu as vrea unu dala ... :D
|
Sti care e defapt problema romanilor ... k daca eu vin si zic k alfa face si drege si ies din randu celor care sunt indoctrinati pe mercedes ... o sa fiu facut prost ... oameni nu mai traiti in comunism e democratie si fiecare om are dreptu la o parere si daca VLD are ceva de reproshat nu trebuie sa ii iei neaparat apararea k nu are dreptate ...
|
Hello, nenea Swatch, pardon, Rolex, ai scris, chiar inainte mesajului astuia, inca unu', pe care puteai foarte bine sa-l editezi si sa completezi cu ceea ce ai spus acum. Nu e neaparat sa scrii enspe mii de mesaje unu' dupa altu'.
Si daca VLD a spus ca scrii mult si prost, o fi avut el motivele lui si... e democratie, e parerea lui, trebuie respectata. Si... daca mai e si altu', si altu', si altu' de acord cu el, e parerea lor, si trebuie respectata. Deci fii tu mai moderat in scris, si-ai sa vezi ce bine-ai sa te descurci. PS: comparatiile astea, intre continente/tari, trebuiau facute inca de la inceput, intr-un singur topic, dar... deh, omu' cat traieste-nvata. |
imi zicea cineva odata \"gandeste mult si scrie putin\" (nu ca fac de fiecare data asa :lol: ), dar daca te gandeai un pic ajungeai la urmatoarele concluzii:
1. multi dintre noi aici ne cunoastem de ceva timp (Vlad, Gabi, etc) 2. unii ne stim si in afara forumului. poate mai putin decat ar trebui avand in vedere pasiunea ce ne leaga, dar ne stim 3. cei mentionati mai sus e posibil cam 80% sa stie mai bine decat tine de masini (din proprie experienta) avand in vedere ca detin masini, lucreaza la ele, le conduc, le spala, etc si concluzia concluziilor astora 3 :lol: ar fi ca au mai multa credibilitate fata de tine pe aici. pe de alta parte iti zic sincer (ca nu ma ascund de nimeni) ca prin faptul ca esti de 2-3 zile pe forum si deja ai deschis 15 topicuri cu intrebari care au fost dezbatute mai mult sau mai putin prin alte topicuri....nu faci decat sa atragi suspiciuni si/sau neincredere asupra ta si cunostintelor tale. eu daca eram moderator aici iti dadeam de mult avertisment sper sa intelegi ce am vrut sa zic |
| All times are GMT +2. The time now is 07:27. |
- Copyright 2026 4Tuning