![]() |
Suspensii sport pentru Dacia 1310 si bare intre amortizoare
Salut,am si eu o intrebare ,cum pot sa-mi las dacia model 1310 sa-o aduc mai aproape de strazi si s ao rigidizez...ce amortizoare sa-i pun ce arcuri si ce dimensiune s aaiba bara dintre amortizoare ??:shock:
|
Re: Suspensii sport pt dacia 1310 si bare intre amortizoare
Quote:
|
:D poze ceva? cu o amsina care a patit asa ceva?:D
|
4 Attachment(s)
Quote:
|
para destule:D sti pe cineva care vinde amortizoare de aro 10?:D ca doar de alea am nevoie :D
|
Quote:
|
am sa incerc sfatul tau....dar cum ramane cu "efectul ala de barca" sper ca-l elimin prin montarea suspensiei "sport" :D
|
Quote:
|
mai pune si tu poze cu sportiva aia ca este mortala :|
|
pui pe fata arcuri de nova spate si pe spate pui arcurile de pe fata taiate 2 sau 3 spire:)
amortizoare le lasi pe astea sau eventual le intaresti.......va arata exact cum vrei tu si se va imbunatati stabilitatea ..:) |
Fiderzen si eu sun interesat de o suspenisie cat de cat mai sport pentru Dacia mea,vreau sa imi spui cum pot intari amortizoarele te rog.
|
cre ca puteti sa vorbiti si cu sgm. el facea amortizoare sport...
|
chiar ce face bara aia intre amortizoare? io mi-am pus si nu am simtit diferenta...
|
Quote:
(of topic) chiar tare!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: |
Quote:
|
Quote:
se pot intarii amortizoarele .. mai tai din arcuri ... iar bara aia trebuie sa o masori tu ... si sa o faci ptr k nu face nimeni 1 .. si 2 ... pot sa iti zic 1,36 cm .. si de fapt sa fie 298 cm ;) |
da imi cam place mafia,dar nu merg cu geamurile deschise decat vara sau cand fumez in ea:P si muzica sa fie tare :d ca avem cu ce:D
|
asa...am si eu cateva intrebari...cum intaresc amortizoarele...si conteaza forma barii dintre amortizoare...adika poate fi rotunda...sau linie simpla...(stiu trebuie sa fie rigida) ?? ms anticipat
|
bai cosmine sti cum am prins bara aia la amortizoare? cu banda de izolier....! am glumit am facut bara dintr-un cornier,am dat gaura in ea fix cat sa intre in capatul amortizoarelor,am desfacut primul surub am bagat bara am strans surubul si gata.ma dar acu logic daca avea vreun efect crezi ca sgm si alti cu dacii modificate nu isi puneau si ei bara intre amprtizoare? logic!
|
nu stiu ce sa zic pt mine nu a aut nici un efect.si sa nu ziceti cv nu am condus eu ca trebuia mers cu viteza si nu aveam unde l-am pus pe tata.
|
bara aia trebuie gandita si calculata,nu arunci in scarba acolo un fier intre amortizoare si gata. trebuie calculat unghiul,rigiditatea....etc...
|
trebuie calculat dracu acu scuze da toti tre calculat tre calculat da nu zice nimeni cum se calculeaza
|
2 Attachment(s)
fizica + matematica. eu zic ca trebuie luata in considerare rigiditatea metalului, rigiditatea suspensiei,stilul in care folosesti masina ( rally,curse etc..) asa...la ce ti-ar trebui bara aia daca tu mergi cu masina la servici si la cumparaturi ...si te mai dai la semafor cu alta masina. daca nu folosesti masina stll sportiv eu zic ca nu are rost sa iti pui bara aia intre amortizoare (swaybar - parca asa se numeste) trebuie calculata prinderea barii, si acea bara a trebui sa fie ajutata si niste suspensii sport. eu v-am spus parerea mea. si faceti teste cu diferite tipuri de bari sa vedeti efectele. nu totul poate veni pe tava. faceti mai multe timpuri de bari( unghi de inclinare , cu mai multe tipuri de prindere si metale diferite.) sau folositi genul de bara cu care a fost echipate daciile de raliu.
|
nu mai zice nimeni nimik?a murit tot topicul?
|
ar mai fii ceva legat de taiatul din arcuri....daca tai din ele nu o sa se balanseze mai rau masina?si cand dai prin gropi omori amortizoarele mai rau..cred eu..voi ce parere aveti
|
imi explica cineva cum se pot intarii amortizoarele
|
si eu mi-am pus bara dinaia intre amortizoare pe fatza si chiar nu se simte nimic la tzinuta de drum.tot ca inainte este.oricum parca arata mai bine cu ea.......:))
|
bara nu se prinde de amortizoare ci se prinde de oale ... alea se contorsioneaza
amortizoarele se decapsuleaza si se baga ulei mai gros in ele _ supapa pe urcare asta explicatie rapida fiind daca tai din arcuri nu se balanseaza |
Quote:
|
:?:zicea cineva mai sus cum poti intarii amortizoarele......:?:
chiar,cum poti intarii amortizoarele:?: |
bai mata ia intra pa id meu cristi_onea2002 sa ne certam aici ca nu suntem tigani...si vezi cum vorbesti dacia PH 33 RNR s-a vandut {daca intrebati de pret e cat o dacie din 99} ymp 46 hai repede.
|
Quote:
|
Quote:
|
Mai bine iti cumperi amortizoare noi man, decat sa te carpesti...daca vrei ceva bun, sau te duci la un mecanic si ii zici sa iti bage ulei in ele
|
Quote:
|
du-le la un nene care se ocupa cu asta :)
|
Quote:
|
daca tu ai impresia ca le poti face acasa ... te inseli ...
|
Quote:
|
nimeni nu mai zice nimik?nu stie nimeni cum putem intarii amortizoarele?
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:29. |
- Copyright 2026 4Tuning