Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Piatra-Neamt (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt.html)
-   -   MASINI made "ByAlin" (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt/54378-masini-made-byalin.html)

ByAlin 29-09-07 21:56

MASINI made "ByAlin"

aici o sa fie o parte din masinile vopsite, modificate si tunate de By Alin

ByAlin 14-10-07 20:22

Re: MASINI made in "ByAlin"

10 Attachment(s)
am sa pun citeva poze cu 1 golf facut anu trecut

ByAlin 14-10-07 20:46

6 Attachment(s)
alt golf,dar 4

ByAlin 14-10-07 21:06

6 Attachment(s)
kadett-ul lui GRASANU

ByAlin 14-10-07 21:20

7 Attachment(s)
calibra 89DAN

ByAlin 14-10-07 21:32

10 Attachment(s)
1 passat+poze din cuptor cind am vopsit seat-ul

Ali_ump 26-10-07 16:25

Re: MASINI made "ByAlin"

50 Attachment(s)
Ca sa nu mai prelungim asteptarea ...o sa incep cu pozele si apoi detalii despre masina ...daca mai vrea sa afle cineva ceva ;)

Ali_ump 26-10-07 19:22

Detalii o sa va dea By Alin mai multe ...io sunt doar fotograf - observator de proiect:)

RapJustin 27-10-07 22:42

Quote:

Originally Posted by VaLeX (Post 1171205)
ti se pare o masina de tuning ? ..mie unu nu ..
dar daca esti pasionat ..poti tuna chiar orice ;)

p.s : zimi si u alte forduri de genu asta tunate , si cunoscute ..dac tot vii cu`ntrebari d`astea ;)

din datele pe care le am.... masina este a unui om de afaceri din germania care are numai masini de genul asta...si a dorit k alin sa i-o faca pe asta:) probabil este masian cu care s-a incept omu afacerea si tine la ea...:) PROBABIL NU GARANTEZ:))

RapJustin 27-10-07 22:50

Quote:

Originally Posted by ByAlin (Post 1171262)
orsice masina poate sa fie de TUNING numa sa vrei
p.s :pot sa-ti mai dau 1 exemplu(bine nu e ford dor e tot o dubita)seatul terra albastru cu portocaliu ,facut tot de mine8) 8) 8)

si cealalta dubitza ti-a iesit super frate... ai facut ravagii cu ea cand ai scos'o pe stazi;)

ByAlin 27-10-07 22:58

Quote:

Originally Posted by RapJustin (Post 1171261)
din datele pe care le am.... masina este a unui om de afaceri din germania care are numai masini de genul asta...si a dorit k alin sa i-o faca pe asta:) probabil este masian cu care s-a incept omu afacerea si tine la ea...:) PROBABIL NU GARANTEZ:))

ma nu stiu de unde ai scos-o si pe asta dar e tare de tot.:lol:
ai sa va lamuresc :
1-masina este a lui frasiniKA(colaboratoarea mea din germania) si a prietenului ei
2-eu trebuia sa pregatesc masina pt. TUV(ITP) ,trebuia antifonata ,vopsita etc
3-eu cum sunt putin dus m-am apucat sa o tunez,pentru ca pe 26 octombrie era ziua la frasiniKA si vroiam sa ii fac o surpriza....care va garantez eu ca a fost foarte placuta.
acum sper sa va fi dat raspunsul care va lipsea;) ;) ;)

frasinika79 28-10-07 13:24

Quote:

Originally Posted by RapJustin (Post 1171295)
sry de proasta informare... :))) am auzi si io... ;) nu zic de la cn k te superi:) la multi ani si din partea mea chiar dak e prea tarziu...

multumesc pt. urare(banuiesc ca era pt. mine)

Quote:

Originally Posted by buddy_lexx (Post 1171426)
mishto cadou..:)

pot sa spun ca ma dat pe spate,ma asteptam sa iasa frumoasa ,dar nu asa.
Pursi simplu noi am ramas blocati cind a intrat pe strada(ne-a sunat cu 2 minute inainte sa apara si a zis sa coborim jos)

frasinika79 28-10-07 14:59

Quote:

Originally Posted by RapJustin (Post 1172046)
super tare faza :)))

daaaa....:lol: .....oricum am fost filmati;)

shmen_dj 28-10-07 18:08

5 Attachment(s)
pun si eu cateva poze cu Fordul...la care am lucrat si eu....8) 8) ...si mi-a facut placere...

frasinika79 28-10-07 19:06

Quote:

Originally Posted by shmen_dj (Post 1172387)
pun si eu cateva poze cu Fordul...la care am lucrat si eu....8) 8) ...si mi-a facut placere...

oricum va multumesc la toti care a-ti participat la acest proiect ;)
maine o voi arata oficial si nemtilor de la servici de la mine.
va voi scrie cum a fost reactia lor;)

PS. oricum a-ti pastrat foarte bine secretul proiectului

Ali_ump 29-10-07 12:46

Quote:

Originally Posted by frasinika79 (Post 1172465)
oricum va multumesc la toti care a-ti participat la acest proiect ;)
maine o voi arata oficial si nemtilor de la servici de la mine.
va voi scrie cum a fost reactia lor;)

PS. oricum a-ti pastrat foarte bine secretul proiectului

In primul rand bun venit printre noi :) ...LA MULTI ANI!!! cu intarziere dar cred ca se accepta nu-i asa? Mai bine mai tarziu decat niciodata:-)
Ma bucur ca a fost reactia asteptata de Alin pt ca a muncit mult si sub presiunea timpului scurt avut la dispozitie:-) Cat despre pastrarea secretului am fost atenta sa nu apara nici o poza pe forum ...iar pozele facute de mine le-am pastrat pana cand a ajuns el in Germania desi tre sa recunosc ca mi-a fost greu sa ma abtin sa nu le pun:) Dar ma bucur ca intr-un final a iesit asa cum si-a dorit Alin. Speram ca veti colabora si pe viitor la urmatoarele proiecte;)
Te mai asteptam pe forum ...la discutii;)

ByAlin 29-10-07 19:50

momentan nu pot sa pun poze fiindca nu merge CD la calculatorul asta ,dar o sa rezolv problema :oops: :oops: :oops: zilele astea,

ByAlin 04-11-07 22:42

26 Attachment(s)
citeva poze cu ;ALBERTO;restul am sa le pun cind ma intorc de la Paris

si tot atunci si detali

Ali_ump 04-11-07 22:53

Daa faine poze ...io nu am mai apucat o sedinta foto cu ea...:) asteptam Fordu celalalt de acuma ...

ByAlin 04-11-07 22:57

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 1183846)
Daa faine poze ...io nu am mai apucat o sedinta foto cu ea...:) asteptam Fordu celalalt de acuma ...

astea sunt dor citeva din cele facute in DE.si luxemburg
si mai urmeaza sa-i fac la paris;) ;) ;)

stickerul "4tuning.ro" o sa fie vazut cel putin 1 saptamina pe strazile Parisului

Ali_ump 19-11-07 17:39

1 Attachment(s)
uite si trocariciul ce a ajuns ....masina de campanie electorala :lol:

ByAlin 26-11-07 21:39

Quote:

Originally Posted by ByAlin (Post 1183854)
astea sunt dor citeva din cele facute in DE.si luxemburg
si mai urmeaza sa-i fac la paris;) ;) ;)

stickerul "4tuning.ro" o sa fie vazut cel putin 1 saptamina pe strazile Parisului

din pacate toate pozele facute la Paris au fost sterse de Rheea
am sa mai pun poze facute in germania si luxemburg cit de repede pot(problema cu calculatoru nu sa rezolvat,din cauza ca tre reinstalat windows-ul)

LIV_Ros 02-12-07 03:35

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 1206384)
uite si trocariciul ce a ajuns ....masina de campanie electorala :lol:

EEE......Un proiect dea lu nea Alin cand era mai tanar:D :D :D

ByAlin 13-12-07 18:58

Quote:

Originally Posted by andy69_bad (Post 1189278)
sucara tare masina alin...dar...cand gata si si hyundayul ala a lui danutz?:)
ala e un proiect care abia astep sal vad terminat..r espect

dupa de termin coupe-ul intra si lantra lu cobra:idea: :idea: :idea:

ByAlin 13-12-07 20:51

5 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by ByAlin (Post 1217489)
din pacate toate pozele facute la Paris au fost sterse de Rheea
am sa mai pun poze facute in germania si luxemburg cit de repede pot(problema cu calculatoru nu sa rezolvat,din cauza ca tre reinstalat windows-ul)

am mai gasit citeva (si cu autoarea care a sters pozele)

ByAlin 13-12-07 22:48

3 Attachment(s)
si sa incepem
Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 1169581)
Detalii o sa va dea By Alin mai multe ...io sunt doar fotograf - observator de proiect:)

la origine ALBERTO este 1 ford curier model 97,care trebuia sa-l pregatesc pt TUV(itp).cumeu nu sunt normal am zis sa-m modific putin mai ales ca se apropia ziua de nastere a lu frasinika 79(proprietara)
cum prietenu lu frasinika este fan borussia am ales ca masina sa aiba culorile clubului:alb,negru si verde.
capota am prelungito peste faruri si grila,farurile le-am schimbat cu unele.negre cu angel si lupa de fieste,grila a fost modificata(sa marit gaura si a fost montata plasa),la bara fata sa montat o adaugire model" RIGER",pragurile au fost model PILOT(pt. logan)si lungite circa20cm,labara spate sa pus o adaugire de bara tot model"RIGER",toba de esapament +filtru de aer si filtru de evacuare a gazelor din motor "YED",lampile au fost inlocuite cu unele de SMART cu leduri,1 eleronul universal care a trebuit ajustat cu 6 cm.vopseaua a fost negru +alb casablanca "KÖBER"cu intaritor "MIPA" H5,in ,apoi data o perla multicolora+de 2 ori(sa dat odata sa matuit si apoi sa dat iar) cite 3straturi de lac autocolor,pe capota a fost facut steagu clubului borussia,pe lateral a fost vopsit un cap de cal(calu reprezinta clubul)cu terminare intrun tribal,la interior sa vopsit tot ce insemna plastic in alb +negru ,scaunele au fost tapitate alb+negru si cusute cu ata verde (tot interioru ininte era gri)pe bord au fost facute 2 desene 1cu B de la borussia si 1 erau rugati pasageri "sa nu fumeze".afost montat 1DVD- MP4 +1 monitor la parasolaru din dreapta,pt.un iluminat discret sa folosit ""o fisie de plasma,in duba au fost facute alte 2 desene cu aerografu ,jatele au fost inlocuite cu unele de aliaj si vopsite alb ,lampile laterale au fost inlocuite in germania (dupa ce am ajuns ),plasa de la bare si grila a fost vopsita in culoarea masini ,
cam astea sunt toate :arrow: :arrow: :arrow:

oanna_307 26-12-07 10:38

buna...sunt noua p'aci si as vrea sa te rog ceva " ByAlin ": vreau sa vopsesc o capota (e albastra) iar masina mea e alba, sau sa fac niste modele,dungi ceva ...te rog daca ma poti ajuta :rolleyes2

ByAlin 30-12-07 21:46

Quote:

Originally Posted by oanna_307 (Post 1262299)
buna...sunt noua p'aci si as vrea sa te rog ceva " ByAlin ": vreau sa vopsesc o capota (e albastra) iar masina mea e alba, sau sa fac niste modele,dungi ceva ...te rog daca ma poti ajuta :rolleyes2

suna-ma si se rezolva:0766499077

oanna_307 10-01-08 20:10

fratilor stati putin ca nu ma deranjeaza faza cu nr de tel nu trebuia sa saritzi asa....a glumit omul....
ALIN scuzama ca nu team sunat...am fost foarte ocupata si cu masina..tre sa mai rezilv niste chestii la ea...promit ca te sun maine dupa ora 13.00 cam asa dar te rog sami zici si cam cat ar costa. multumesc

Ali_ump 11-01-08 19:19

Ai mai rezolvat ceva cu masina? Astept sa te vad prin trafic cat de repede:)

oanna_307 11-01-08 19:23

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 1288001)

am facuto ...inainte de sarbatori...azi am fost la ALIN si iam lasat capota sa o vopseasca.mai am probleme...cu airbagul si centura pe dreapta.centura am dat-o jos acum caut sa cumpar una si sa rezolv pe undeva problema cu airbagul.daca stii pe undeva zimi te rog ca astia de la peugeot ma rup de bani

ByAlin 12-01-08 22:34

4 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 1288001)

da sa rezolvat cu capota (+ cupola) restu urmeaza;) ;) ;)

oanna_307 13-01-08 07:58

6 Attachment(s)
initial trebuia sa vopsesc capota alba(am luato de la dezmembrari si era albastra), iar in final priviti ce a iesit si acum chiar imi place arata bine, insa mai tre lucrat la ea;) ;)
Attachment 424731

Attachment 424732

Attachment 424733

Attachment 424734

Attachment 424735

Attachment 424736

ByAlin 13-01-08 19:39

:!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
cit de curind urmeaza bara fata
apoi :faruri+lampi spate ,praguri,bara spate+toba
si bine inteles toate "TUNING" :idea: :idea: :idea:

ByAlin 14-01-08 11:21

Quote:

Originally Posted by VaLeX (Post 1291387)
cam cat merge , un pret estimatv se face o capota, cupola si portbagaj , in negru ?

depinde de masina,culoare,etc
ma suni si vorbim
:idea: :idea: :idea: :idea:

Ali_ump 14-01-08 11:35

Faci reduceri la domnisoare? Poate incurajam si domnisoarele sa isi personalizeze masinile:)

ByAlin 14-01-08 18:17

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 1291803)
Faci reduceri la domnisoare? Poate incurajam si domnisoarele sa isi personalizeze masinile:)

si ce este rau in treaba asta?:?: :?: :?: :?: :?: :?:

Jok3r K10 14-01-08 18:34

Quote:

Originally Posted by ByAlin (Post 1292539)

Lasa cai bine ....bravo Aline tineo tot asa...;)

Ali_ump 15-01-08 17:42

Quote:

Originally Posted by ByAlin (Post 1292539)

Pai tocmai ...nu am zis ca e rau ...nush de ce ai inteles asa ...e o incurajare pt sexul opus ;)

oanna_307 15-01-08 18:14

adica yo sunt prima persoana de sex opus care face asta?in piatra neamt?oricum o sa mai dureze ceva pana sa ajunga la stadiul final de care zicea Alin....dar pentru inceput merge...deja toata lumea intoarce capul cand trece 307-le meu:peace: :dance:

All times are GMT +2. The time now is 23:10.

- Copyright 2026 4Tuning