![]() |
Ford Ka 1.3 '01 - bleu azur
Salut tuturor ! am hotarat sa va prezint buburuza mea, un Ford ka din 2001
modificari : -jante Wolfrace Black Yamato 15" -flanse aluminiu 2x30mm spate -anvelope Marangoni Zeta Linea 195.45.R15 -arcuri DTS 30/35 -amortizoare Monroe -pedale JOM -ceasuri plasma -ceasuri suplimenatre Pilot (temp apa, voltmetru,turometru) -discuri frana Zimmerman-perforate/ventilate -placute frana Ferodo -stopuri clare FK (ulterior black) -semnalizari laterale ESP Design -Strutbrace FK Profi Line reglabil -filtru aer sport Monza -vopsea bleu azur -finala sport full inox -sigurante capota Sandtler -oglinzi+adaptoare FK DTM style |
Re: My Ka
3 Attachment(s)
cateva poze...
|
salut misto masinuta zimi si mie te rog mult de unde ai legat turometru
ca ma chinui de 2 saptamani |
firul pt semnal de la turometru il legi la portul nr 4 de la ECU este un fir culoarea negru+alb;dar ai grija sa ai un turometru care sa aiba reglaj pt 2 cilndri majoritatea au pt 3,4 sau 6 ;altfel o sa-ti indice turatia dublu
|
ok tu cu cati pini ai calculatoru?
|
nu stiui exact cati pini sunt;este un topic despre turometru deschis pe clubford, sectiunea ka; la 160 usd gasesti si un computer de bord pt ka , care se ataseaza la mufa OBD II si afiseaza o seria de date despre motor cum ar fi :turatia, viteaza, tensiunea la borne etc.
|
Quote:
AM si eu o intrebare - pot pune 185/55/14??? |
merci; poti sa pui 185/55 fara probleme ;masina sta super bine sosea;poti sa mergi cu jenti pana la 17"pe ka ;dar 14"-15" este recomandat;daca te intereseaza jentile mele sunt de vanzare ;
|
Quote:
Vreau sa stiu cit costa jantele pe care le-am vazut.Cu sau fara anvelope. |
jante Alessio 14"+piukite cromate - 800 RON (fara anvelope)
|
3 Attachment(s)
Mobile Media Staion -Alpine IVa-D105R
|
foarte tare masinutza. spune-mi si mie te rog de unde si cat au costat stopurile clare. bara de rigidizare. si cum ai demontat bordul ca sa il vopsesti. merci
|
stopurile clare au fost cca 120 E , bara rigidizare cca 70 E iar masca accea de la bord este tinuta in niste cleme care ies foarte usor si 4 suruburi (2 deasupra ceasurilor , 1 in spatele panoului climatizare si 1 in lacasul casetofonului)
|
3 Attachment(s)
new pic.........................................
|
sall ce mai faci omule misto noua achizitie cat tea costat dar sincer?
|
sal 25 milioane dar merita toti banii
|
auzi? casetofonul original nu il ai? nu stii de unde fac si eu rost de unul? eventual cu cd...
|
am luat masina cu mp3 pe ea;nu-l am pe cel original
|
2 Attachment(s)
noile mele arcuri sport DTS 35/30
|
frumoasa masinutza, bafta la tuning in continuare
|
Multumesc .
|
Frumoasa tare buburuza!
Nu te supara culoarea aia albastru la drum lung ? (lumina de la ceasurile de bord) Ce motor ai pe ea? |
in realitate nu este deloc deranjanta ;cel putin pe mine unu nu ma deranjeaza; momentan motorul este 1.3 Endura dar sper ca in curand sa-l schimb cu unul de Ford Puma 1.7 125 CP
|
frumoasa bestia
|
multumesc;oricum este abia la inceputul transformarii;urmeaza in vara vopsit complet in 2 culori,alte jante,montate arcurile si poate reusesc sa schimb si amortizoarele;
|
salutare. intrebare de 100 puncte. unde este releul de intermitent pentru stergatoare. poti sa imi pui si o poza eventual. merci mult
|
cred ca este undeva sub bord,in spatele cutiei cu sigurante;akolo am vazut ca sunt releele la mine;pana acum nu am avut probleme cu vreunul din ele;este cam inghesuit locul, dar se pot vedea;
|
Domnu ce mai faci??de mult vroiam sa te intreb cat te-a costat Alpineul?????
In rest suuuuper ,bafta |
25 mil .
|
frumoasa foc bestia asta mica
|
thk .
|
sal spune-mi si mie te rog ce ulei de motor trebuie la o masinuta deasta plssssss
si apropo te-ai gandit sa ii pui si un eleron??? arata super bine cu unu iti garantez |
sal ! ulei am folosit pana acum Aral 5W30; urmeaza si eleronul dar dupa ce vopsesc masina in aprilie-mai; si restul modificarilor :alte jenti, 6 ceasuri interior, amortizoare noi, scaune sport + piele canapeaua spate etc.
|
zi si mie de rog mult de unde ti-ai achizitionat turometru???
|
1 Attachment(s)
Quote:
Ma gandesc sa pun alte jante decat cele originale si uite ce am gasit? se poate sa fie facuta si alta modificare? 18" masitaly vt7's with nankang 215/35/18 |
ma ajuti si pe mine cu turometrul ala plsssssssssssss
|
turometrul l-am comandat de pe net;dar nu o sa te ajute prea mult deoarece Ka-ul este mai "special" decat restul masinilor;ai nevoie de un turometru care sa aiba reglaj si pt 2 cilindri;majoritatea au pt 3, 4 ,6;eu l-am reglat pe al meu pe 4 ;turatia este indicata dublu;nu am gasit turometru cu reglaj pt 2 ;sunt mai rare;pt turometr intra la sectiunea bazar si vezi ca sunt multi care vand asa ceva;
PS: nu recomand 18 pe ka ;nici macar 17; o sa pierzi din manevrabilitate si demaraj;si consumul o sa fie mai mare; si nici nu o sa ti le omologheze;yo am pe 14 " cu anvelopr Fulda Progresoo 185/55; urmeaza niste jenti Wolfrace pe 15 " ;sunt de ajuns pt mine; |
pai nu ca eu vroiam tot pentru un Ka, a-l soramii
|
super tare ka`ul tau frate... multa bafta la ea si ... iti trimit un pm sa te mai intreb ceva... salutare
|
merci;ok;np
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:56. |
- Copyright 2026 4Tuning