![]() |
FEMEIA SI MASINA
1 Attachment(s)
SA MAI DAI O MASINA PE MANA UNEI FEMEI....
PEACE :peace: |
CRIMAAAAA!!!!
Cum poti sa faci asa ceva la o masina asa superba!!! :cry: :cry: :cry: |
C E R E T A R D A T A
cum o fi reusit? |
tipa ca tipa(e proasta :) ) dar cum arata land roverul si cum arata BMW-ul :))
|
pacat de bmwu ala :(
|
care o fi fost cauza accidentului? verificarea rujului, reimprospatarea machiajului, vopsitul unghiilor, vorbitul la mobil, dezorientarea totala sau defectarea neuronului? hmmm, neclar. raspunsul se joaca dar bate spre ultima varianta... :lol:
pai da asa marea majoritate a femeilor n-ar trebui sa aiba carnet vreodata, ca si o mica parte dintre barbati (melcii soselelor). Oricum,nu uitati sfatul asta niciodata: http://www.resursadefun.ro/imagini/imprumuti-masina.jpg |
muah misoginilor poate avea 200 la ora si o fi pierdut controlul... sau voi nu ati scapat niciodata masina din mana? :lol:
|
a afirma ca femeile nu stiu in general sa conduca nu inseamna sa fii misogin. e o realitate :D . pana si ele recunosc daca sunt sincere.
cunosc mai multe cazuri de femei care nu si-au luat carnet pt. ca stiu ca le depaseste activitatea de a sofa. O decizie laudabila :) |
Sunt si suficienti barbati imbecili (soferi si nu numai :) )... si suficiente soferite talentate .... dar la barbati sunt umbriti de ce conduc mai bine (adik noi :roll: :dance: ) si femeile talentate sunt umbrite de cele ce cred ca masina e un accesoriu ca o poseta. (ups am lovit poseta :chick: )
Sa nu uitam de totzi soferii care stau cu barbia pe volan si care nu au nici o treaba cu oglinzile. |
Pt cea cu bmw-ul se vede ca e doar o poseta mai maricica .. si mai scumpa .... da las ca are sotul bani :no:
|
penal ar fi ca blonda sa fi luat masina sotului la o plimbare fara ca el sa stie :lol: :lol:
|
daaaaaaaaaaaa gresala celor carora le-au dat masinile eu le-a da doar bilet de autobuz :twisted:
|
maj femeilor fac accidente cand au tocuri.....oare de ce barbatii nu poarta si ei tocuri? :lol:
|
Moxxule ia zile tu de faza de asta seara de la shaorma :lol: :lol: :lol: :lol: femei la volan (achtung) :!:
|
Am fost ieri la Raliul Vedetelor sau cum cacat se cheama, unde Gina Pistol a uitat ca are si frana... A intrat cu un Maserati in cauciucuri... :lol: Ce caterinca... Ori Maserati a ramas fara frane, ori ea se uita dupa vrabiutze.
|
si masina? ce s-a intampla cu ea ? :lol: :lol:
|
grasa, urata, falsa, materialista si de aici, antipatica e femeia aia. era si normal sa fie si varza la volan :lol:
|
grasa si urata ??? Frate, vorbim de Gina Pistol, playmate de 2 ori... :roll: Ori esti orb ori misogin, ca sa nu zic altfel :lol:
|
Hondare, las-o pe zana zanelor, cum era masina dupa?
|
Re:
Quote:
|
si eu o consider putin cam dolofana...dar nu ma deranjeaza :)
|
Re:
Quote:
|
mashina de blonda nush daca s-a inventat da ar fii cazu...
o mashina ca aia sa intri in cauciucuri poate se uita fata la pedale si facea ala bala portocala nu ai de unde sa stii sau poate descoperise ca i s-a dus glossu de pe bot....ca am mai vaz asa femei la volan eu kiar era sa intru intr-una care se facea la bot cu ruju sau ce drq era...bine nu eu tata da am vaz parbrizu mai de aproape... eu nu sunt misogin da femeia cu volanu nu prea se impaca... exceptzie fac fetele super tari de la Ice racing care sincer sunt super tari...! |
Re:
Quote:
sa nu fim misogini... |
9 Attachment(s)
alte eroine la volan :
|
5 Attachment(s)
:arrow:
|
ALO Fu_alauu? Ti-am zgariat putzin masina nu au prins franele http://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/...ticons6/24.gif
|
asta e accidentul ala de l-au dat la stiri (aseara parca) se mai intampla si dastea, bine ca n-au patit nimika (sau poate cine stie ce/cine le astepta cand au ajuns acasa)
PS: aia conducea cu papuci? sper ca i-au dat amenda pt asta (cred ca dasta nu i-au tinut franele se blocase papucul in pedala de acceleratie) |
mah toate ca toate....din cate observ....o femeie cand face un accident tre sa fie mai speciala ca barbatu'.....nu ia un stalp sau un accident asa de viteza chestii.....noaah..tre' sa se suie si pe alte masini.....
|
pai nu s-a suit pe alte masini... s-a bagat dedesubt :lol:
oricum super tare!! S-a vazut ca e util sa fie spatele inalt la Skoda :lol: |
1 Attachment(s)
am gasit-o prin trafic si am murit de ras cand am vazut unde are semnul de incepatoare (pe geamul lateral spate).
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: p.s. nu este claritatea grozava, dar intelegeti voi. |
Am vazut si eu una prin Drumul Taberei care avea pe luneta 3 semne de incepator, aia da fata desteapta, \"daca tot sunt proasta macar sa ma evite lumea daca eu nu ii pot evita\" draku daca vezi 3 semne de incepator pe luneta te gandesti serios daca s-o depasesti sau nu. :wink:
|
cred ca fetele de pe 4tuning o sa aiba ceva de zis.... o sa ne faca si noua un topic...sunt curios cum ar arata :D
|
|
Re:
Quote:
|
Am vazut si eu o tipa ( ochelarista) care avea semnele de incepator pe geamurile laterale spate. Nu pot sa-mi dau seama ce a fost in mintea ei cand si-a pus semnele acolo.
Acum sa va povestesc de ce am vazut azi in oras. Majoritatea dintre voi stiti unde este Intercontinental. bun ..... la semaforul care da din batistei (strada din spate de la inter) faci dreapta inspre magheru. si chiar de-asupra trecerii de pietoni este un semafor pt cei care vin dinspre p-ta unirii. Ehh ce sa vedeti? o turma de barbati la volan care stateau la semaforul ala. fratilor nu mai spuneti de femei ca acolo erau cam 10 masini care stateau sa se faca verde. deci...... si asta nu e prima data cand vad asta. dai prioritate la pietoni si treci . |
Re:
Quote:
|
crede-ma pe cuvant ca m-am uitat atent si imi pare rau sa te dezamagesc dar erau numai barbati. in fiecare seara vad aceeasi chestie . o sa fac pze de acum in colo. n-am fost pe faza ca aduceam si dovada.
|
e clar sunt dobi si de-o parte si de alta, nu poti imparti in barbati si femei, ci in soferi buni si prosti
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:33. |
- Copyright 2026 4Tuning