![]() |
Fete la volan
Ar fi cazul ca si fetele sa arate ce pot... Deci haideti fetelor, adunati-va...
N-aveti net? :) |
Re: Tipe la volan...
Quote:
va rog numai sa nu ne dati peste bot!!!! totusi............. |
he he he :)
femei la volan? Sau ce vrea sa insemne topicu asta? |
;)
Gajule, amu roz nu stiu, ca la mine toate is albastre :-P :)) O fi si roz...
|
;)
Topicu asta vrea sa insemne ca ar trebui ca vorbele <<aaa...tipa la volan, ii clar>> sa-si schimbe intelesul, sa nu mai fie misogine. :))
Se poate...numa ca mai tre sa fac rost de fete - nu cred sa va suparati :D :lol: :D |
Re: ;)
care se supara sa-mi zici mie!!! :lol: :lol:
|
:)
Ok, iti zic :lol: Hmm... nice zodie ;)
|
1 Attachment(s)
vad ca sunt a-2a fata care posteaza aici.
in primul rand sa ma prezint: am 20 de ani; sunt studenta; nascuta pe 19.01.1985 si imi plac f mult masinile,dar din pacate nu am nici una :( sa pun si o poza cu mine,asta e singura pe care o am. |
Hmmm...puteai a te prezinti la topicul SA NE CUNOASTEM, da e bine si aici...;) :)
|
;)
Welcome Adriana... :bunch:
|
bine ai venit :bunch:
sper sa te avem cat mai des intre noi |
Re:
Quote:
|
Imi pare raui ca am intarziat,Ariana ma stie si o sa facem ceva pe Oradea. Itit promit eu Ariana , o sa ne facem simtzite ! O sa pun pozele unde sunt la volan la nishte masini la care baietzii d p Oradea abia viseaza :)
Toyota Celica , 307 pe NOS, Toyotoa Corola pe NOS ,.. etc..... Insomnia rocks!!! |
flaviutza mama draga vezi ca peugeotul nu are NOS ..... ;) ii pe disel ;) si is curios pe care il tzine sa se tzina de el pe serpentine :D SORRY PT OFF TOPIC :oops:
|
Re:
da ce ravagii au facut \"INSOMNIA\" !!:lol: :lol:
totusi la clasament au fost sub noi. asa ca........... |
eu ma refer la ce au facut pe strada ca acolo ii drept ca nu au fost primii ;) stai linistit ca nici voi nu atzi fost mai jos ;) :D
|
Re:
Quote:
|
:icon_kiss k... atunci nu ii OFF TOPIC daca asa zice ariana..... ca nu am chef sa iau bataie :P
|
Re:
ai grija cu fetele ca pot fi foarte periculoase.
in cel mai frumos caz te calca cu ditamai \"TUNATA\" :bat: |
sper ca ariana si flaviutza nu o sa imi faca din astea acuma ca ne si stim :D
|
Re: hy
Quote:
|
;)
Hmm....daca asa avea ce si cu ce sa CALC ..... :twisted: atunci v-asa anunta sa nu iesiti pe strada :-P ....
|
ok
Bine,daca ziceti voi ca 307 nu avea NOS atunci asa o fi dar eu eu asa stiam.Oricum eu a am atins atuncea noaptea starea de nirvana,cred.
|
yep yep sigur peugeotul 307 nu avea nos asta stiu 100% sigur... dar era disel poate ca ai retzi nut gresit se mai intampla... si te iertam ca esti de-a noastra :P :D
|
In primul rand din cate stiu eu pe DIesel nu se poate pune NOS...
si in a doilea rand...nu mai stiu ce vroiam sa scriu. :))) ahahahhahahahaha |
Mai mai mai...lasati fata in pace...cred ca o inteles deja....
|
\"...si in a doilea rand...nu mai stiu ce vroiam sa scriu.\"
You are funny daflyer... :) :) |
Mai bine zis \"HA HA HA! You're funny!\" citat emoticons messenger. :P
|
Re:
Quote:
:wave: :2gun: |
Re:
aouleuuu!
chemati pompierii!!! (burn-out la fantezii) |
Hmmm :))) deci, sa aucem un extinctor? Ai la masina , GAJule?sau fac eu rost?
|
Re:
Quote:
|
Ma bucur ca aveti simtu umorului.........si apropos GAJ-ule sa stii ca tare am vrut sa ma pozez cu BMV-u dar nu prea mai bagat in seama la ITS
|
Re:
Quote:
|
Da am venit la stand la voi si Daflayer ma cunoaste ,am facut cunostinta si ai spus ca numai sa elibereze domnisoarele masina si pot face poze insa dansele nu ai binevoit sa iasa nici dupa o ora ca am fost atenta,in fine,in Calibra am apucat sa-mi fac poze si atat.Bmv e masina mea de suflet in general dar in fine,n-am apucat sa-mi fac poza cu ea..........
Era in fusta neagra cu cizme lungi negre,nu cred ca-ti mai aduci aminte.... |
Re:
una dintre domnisoare este nevasta mea.
asa ca intelege si tu mai ales ca ii insarcinata in luna 4. puteai si tu sa zici si facem cumva sa rezolvam si cu poza. |
Ok,scuze tonul putzin ironic insa stii tu ,pt. mine BMV :wave: ,asa ca tare as fi vrut o poza,in fineFELICITARI PT. SOTI SI TZIE
Siu sa ne dai de veste cand se intampla marele evniment. |
weeeeee oa sa avem si primul tatic de pe oradea :P FELICITARI CRISTI.... de pe acuma.... chiar ce itzi doresti sa fie? :D
|
;)
Felicitari Cristi!!! Ca o fi fetitza ca baietzel....orium o sa cam aiba in sange masinile si viteza.... iti zic eu ;) :-P
Legat de gaj 06 - n-o iesit poza de la ITS in care eram langa masina ta cea bestiala :( ca batea soarele.... |
1 Attachment(s)
Si...........finally...........poze with me.... de la ITS bien sur.
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:15. |
- Copyright 2026 4Tuning