![]() |
Vandenbrink GTO
10 Attachment(s)
Vandenbrink GTO Vandenbrink GTO este conceput in Olanda, avand la baza un Ferrari 599 GTB Fiorano. Pe parte de performanta s-a colaborat cu EDO Competition, si sunt disponibile doua variante: |
Re: Vandenbrink GTO
moamaaaaaaaaaa ce pret!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :O
|
exorbitant ....chiar si prin exclusivitatea de 5 masini tot e ffff mult
|
Nu imi place de nici o culoare e urata si nu isi justifica pretul.:-)
|
:-P :-P :-P lol
|
sigur e 993.000??? mi se pare enorm... crd ca in total te ajunge la 1.200.000 euro.. si nu-si justifica deloc pretul
|
app si jantele sunt ieftine....macar ii ar fi putut sa ii puna ceva mai exclusivist.....ceva mai sportiv nu vesnicele jante in 5 spite:))
|
de banii aia imi iau ferrari 599 :)
|
vreo 4 :) :) .. ma rog vrei sa fii aproape unic .. platesti .
|
De ce ar vrea cineva sa dea 1 bulion de euro ca sa modifice un Ferrari, ca mai apoi sa se numeasca Vandenbrink GTO ? Total inutil..
|
Quote:
|
ce au zis baietii de la Vandenbrink , daca Ferrari 250 GTO e una dintre cele mai tari masini sport din toate timpurile hai sa ne agatam si noi de numele asta...
sincer , mi se pare o gluma , de banii astia iti iei masina de colectie nu exclusivista |
ce jaf cu pret cu tot.ma inerveaza copiatorii astia
|
Nasol . . . doar atat
|
Quote:
|
pffffai ce pret da shy 5 exemplare !!! :D se merita oricum , poate vedem unu prin ro =)))))
|
Masian arata bine da cu pretu ala sa terminat .
|
Ciudat totusi! Eu mi-as dori mai ales versiunea 630 pt performante, dar cred ca un tuning efectiv la EDO + pretul de baza al Ferrariului 599 ar face cu mult nai putin de 1000000 eur! Si de diferenta de pret mai bine dai comanda de o caroserie unicat sau o editie limitata la Pininfarina sau Zagato, de exemplu, in stilul lui P4/5 sau, respectiv, a lui 575GTZ.
|
Articol de la mama lui de-acasa!
http://www.autoblog.nl/archive/2007/...ecs#post-11519 |
mai bine mai strang cateva sute de mii de euro si imi cumpar veyron:lol: sau de banii aia imi cumpar pagani zonda care clar e o masina mult mai buna
|
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: o porkrie,cu sursa d inspiratie shelby
prefer enzo |
asta e bataie de joc din mai multe motive:
la categoria minusuri: au stricat designul...asta arata ridicol motorul ala e o foarte reusit...nu se preteaza la modificari la nush ce firma...mai bine il lasi cum e pretul ma face sa ma gandesc la un control oftalmologic...ori nu vad eu bine ori trebuie sa fii cel putin prost gramada ca sa dai atat pe niste modificari care mai mult strica masina la plusuri: daca tot ai fost prost facut gramezi gramezi...macar o sa fie decat alti 4 prosti cu masina ca a ta...deci exclusivist |
sa se gaseasca prima oara aia 5 prosti... in caz ca se vand toate 5 , ma intreb , oare de cate ori va fi mai mic pretul la revanzare :lol: :lol:
Firma asta infintata in 2006 , are 0 traditie , chiar nu imi dau seama pe ce s-au bazat cand au aruncat pretul asta super-mega-exagerat. Site-ul oficial : http://www.vandenbrinkdesign.com/index.php P.s. printre proiectele "numeroase" se regaseste si un spiker suv :) |
Quote:
|
In afara de exclusivism, pentru ca sunt doar 5 exemplare, nu prea face banii!
|
Sincer acum sa transformi un Ferrari si sa dai 1 mil de euro inseamna snobism...cel putin pt. me.Ai bani si vrei ceva special iti iei o masina unica nu una transformata.
|
e prea scumpa, nici frumoasa nu e... poate ati gresit pretul in thread
|
Exagerat de mult...
Nu stiu cum ar justifica pretul...poate doar prin seria de doar 5 exemplare... dar tot nu cred ca merita... |
| All times are GMT +2. The time now is 05:08. |
- Copyright 2026 4Tuning