Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte Hobby-uri si Pasiuni (https://forum.4tuning.ro/654-hobby-uri-pasiuni.html)
-   -   Cafeaua, pentru bautori şi colecţionari (https://forum.4tuning.ro/654-hobby-uri-pasiuni/54086-cafeaua-bautori-colectionari.html)

adi01 11-10-07 08:32

Cafeaua, pentru bautori şi colecţionari

Am facut topicul acesta deoarece.. pai nu stiu din mai multe motive : curiozitate , plictiseala , interes
Este ore 08:10 AM peste cateva minute plec la servici .. Operator IT Zapp Telecomunications si acuma beau un 3 in 1 strong umplut doar jumatate si turnat peste cafea tare fara zahar :) dar voi?

Mustang 11-10-07 09:26

Re: Unde lucrati si ce fel de cafea beti

Lucrez la Compania de Librarii Bucuresti ... (de la 8 pana la 4)
Dar inainte sa plec, trag una bucata ciocolata calda ... nu prea sunt fanul cafelei ...

A Redbull - ului sunt ... Burn ... dar cafea ... no way ... nu imi place :D

zarathustra 11-10-07 12:28

Intercont LTD Romania, vand materiale pentru amenajari interioare si utilaje de constructii, beau Segafredo Zanetti espresso. Avem la birou o bijuterie de espressor de la Krups, mai mare dragul sa faci cafea la el.

MauS 11-10-07 12:47

Heinen & Hopman Engineering filiala Tulcea :-) Este un automat de cafea de la Nescafe pe aici. Ieftin si bun. 0.50 ron cafeaua:-)

cata_tm 11-10-07 13:38

Quote:

Originally Posted by adi01 (Post 1143779)
Am facut topicul acesta deoarece.. pai nu stiu din mai multe motive : curiozitate , plictiseala , interes
Este ore 08:10 AM peste cateva minute plec la servici .. Operator IT Zapp Telecomunications si acuma beau un 3 in 1 strong umplut doar jumatate si turnat peste cafea tare fara zahar :) dar voi?

gestionar la nestle romania ( ex JOE)... de unde bei tu STRONGU ala :P, sper ca-ti pica bine, si nu aveti ce reclama..ca io i-am dat release :D

de baut cafea, nu prea beau... mi-a ajuns..la fel ca napolitanele :lol: ciocolata calda, servesc cu placere

TR_00_ANN 11-10-07 19:17

eeee casnic de o sapt:lol: dar cand ma trezesc dimineatza la 7 intru pe forum si bag o cafea 3 in 1

Dodo_998 11-10-07 23:45

trantor in casa.. cafea nu beau, ca sunt cu inima.. app.. caut loc de munca :))

zarathustra 12-10-07 09:47

sunt profund dezamagit de raspunsuri :)

MauS 12-10-07 09:49

Quote:

Originally Posted by zarathustra (Post 1145560)
sunt profund dezamagit de raspunsuri :)

Cafeaua...asta e...... nu am alta mai buna. Dar firma merge sa stii:-) :-) e chiar tare:-)

trafy-vr6 12-10-07 10:00

Lucrez ca " schitzar", cadastru si beau ciocolata calda:))

Khalis 12-10-07 14:44

nice topic..... :-P...
asha... studenta la Automatica la Poli shi la REI ASE.... cafea la ibric... Lavazza sau din-aia braziliana..... tare.... cu ceva zahar....

bodo 12-10-07 15:18

elev,intru' dimineatza.....beau ciocolata calda 1-2 pahare :D......idem Enigma Boy si eu caut loc de munca :)

bodyspeed 12-10-07 17:53

lucrez.. la masina..:-P .. a in afara de asta. ...:lol: :lol:
dap am un servici...;) la .. o firma. de electrice iluminat interior/exterior. etc.... functia :consultant vanzari / sef responsabil cu toate cele.. asa ca imi trebuie cafeaua...care e de fapt nescafe cu lapte.. /capucino.. de preferat.. cu una ciocolata bounty/ sau altceva..:-P

adi01 13-10-07 11:09

1 )Cei care sunt Coffe Adicted ...ati patit vreodata sa nu aveti cafea / sau sa nu aveti de unde sa cumparati sau sa faceti rost de cafea / ciocolata etc ? intr-o zi? cum v-ati simti dupa o zi obositoare fara sa beti vreo gura de cafea dimineata sau la orice ora din acea zi..
Raspunsul interesant ar trebui sa vina de la cei care beau cafea in fiecare zi si nu pot trai fara ;)
eu sunt Coffe Adicted si daca nu beau o gura de cafea intr-o zi ma transform intr-un mic , negru si antipatic voi?:)

2 ) nu mai deschid alt topic dar as dori sa mai va adresez o intrebare !
Celor care fumeaza ( in afara de copii deoarce la ei se cheama prosteala si au inceput sa fumeze pentru ca se cred mai cool daca o fac )
Ma refer la cei care lucreaza in stres si conditii de genul acesta unde tigara chiar este necesara
Intrebarea este : daca nu aveti tigari si nu aveti de unde lua .. dupa un timp care este starea voastra de spirit ? :) eu personal devin asa de antipatic incat ajung sa ma cert singur .. voi?

MauS 13-10-07 11:45

Quote:

Originally Posted by adi01 (Post 1147141)

Celor care fumeaza ( in afara de copii deoarce la ei se cheama prosteala si au inceput sa fumeze pentru ca se cred mai cool daca o fac )
Ma refer la cei care lucreaza in stres si conditii de genul acesta unde tigara chiar este necesara
Intrebarea este : daca nu aveti tigari si nu aveti de unde lua .. dupa un timp care este starea voastra de spirit ? :) eu personal devin asa de antipatic incat ajung sa ma cert singur .. voi?

Sa zicem ca lucrezi pe platforma unui santier naval, ai deadline-uri ucigatoare, niste subordonati neascultatori care in loc sa munceasca isi sug degetul sperand sa curga vodka si vin din el...si asta pentru jumatate din norma de ore stabilita prin contractul cadru cu respectivul santier ...un pachet de tigari gol...si lipsa de timp pentru a te duce sa iti cumperi altul...poate genera o adevarata psihoza..Unul dintre cele mai urate cosmaruri ale mele..si din pacate il experimentez aproape zilnic:sad: De maine imi cumpar la cartus:-) gata!:-)

Mustang 13-10-07 12:07

Quote:

Originally Posted by adi01 (Post 1147141)
1 )Cei care sunt Coffe Adicted ...ati patit vreodata sa nu aveti cafea / sau sa nu aveti de unde sa cumparati sau sa faceti rost de cafea / ciocolata etc ? intr-o zi? cum v-ati simti dupa o zi obositoare fara sa beti vreo gura de cafea dimineata sau la orice ora din acea zi..
Raspunsul interesant ar trebui sa vina de la cei care beau cafea in fiecare zi si nu pot trai fara ;)
eu sunt Coffe Adicted si daca nu beau o gura de cafea intr-o zi ma transform intr-un mic , negru si antipatic voi?:)

1. Inteleg ... negru, mic, antipatic ...
2. Dude ... suferi de dubla personalitate ? :lol: :lol: :lol: :lol:
Ai 21 de ani te mai poti lasa ... si nu mai devii asa antipatic de sa te certi singur.

MauS 13-10-07 12:24

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One (Post 1147196)
1. Inteleg ... negru, mic, antipatic ...
2. Dude ... suferi de dubla personalitate ? :lol: :lol: :lol: :lol:
Ai 21 de ani te mai poti lasa ... si nu mai devii asa antipatic de sa te certi singur.

Facem schimb de job-uri o luna:-) Daca tu poti sa te lasi de fumat si sa crezi ca nu vei suporta consecinte in plan psihic inseamna ca nu cunosti stresul in adevaratul sens al cuvantului. Sau poate ai o ambitie de fier. :-) Bineinteles....fiecare cu problemele si principiile lui:-) Ee am avut 5 tentative esuate si m-am lasat la mana mea. :???:

Mustang 13-10-07 12:26

Scuteste-ma cu jobul tau ...
Imi place la Bucuresti. =))

Eu de fel am o ambitie mai ... de plumb. :D

bodyspeed 13-10-07 18:58

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One (Post 1147221)
Scuteste-ma cu jobul tau ...
Imi place la Bucuresti. =))

Eu de fel am o ambitie mai ... de plumb. :D

ii place lui mustang.. la bucuresti..ca is fete...multe :-P
asa imi zice cand vb cu el..;)
si eu m-as muta in bucuresti...

zarathustra 14-10-07 13:36

eu sunt pierdut fara cafea si tigarile mele. cafea espresso, mica si fara zahar sau lapte, iar daca nu beau, dorm toata ziua pe mine. si tigarile trebuie sa fie tari, de obicei fumez davidoff classic dar se intampla uneori sa termin pachetul si nu se gaseste chiar peste tot si atunci incep sa ma agit. poti sa-mi dai jumate de pachet de altceva ca tot nu-i de ajuns.

Alexutzzz 14-10-07 17:01

de obicei inainte sa ma duc la sc ma opresc la benzinaria mol.....cafea segafredo...espresso cu lapte tigari...kent 4,si narghilea acaasa:)

zarathustra 14-10-07 23:30

am fumat narghilea 3 ani dar m-am lasat din lipsa de timp :) chiar azi am fost tentat sa fac una, dar am renuntat..

Mustang 15-10-07 09:41

Quote:

Originally Posted by bodyspeed (Post 1147695)
ii place lui mustang.. la bucuresti..ca is fete...multe :-P
asa imi zice cand vb cu el..;)
si eu m-as muta in bucuresti...

Multe "ie" urate aici.
Cand le vezi ... nu-ti mai vine sa bei cafele la munca ... Ci sa bei ... vodca, tarie ... sa le vezi mai frumoase.

bmwm5 15-10-07 10:01

consultant daune-daune auto,beau acasa cafea la ibric/filtru iar la munca posirca de la automatul de cafea,in curand p sa o dau pe ceai,sa ma mai incalzesc un pic,ca votca nu ma lasa sa beau

adi01 16-10-07 16:20

Care este cea mai buna solutie pentru a va lasa de fumat dupa parerea voastra ?

Parerea mea ? Nu te gandesti si te iei cu alte lucruri , care nu provoaca stres bineinteles ( asta daca exista asa ceva ) :)

Dodo_998 16-10-07 18:22

cea mai buna solutie pentru a te lasa de fumat este propria vointa... eu degeaba vorbesc.. :)) de vreo 2-3 ani zic ca ma las de luni, sau de maine... dar mereu uit... anul trecut cand am fost la mare, nu am fumat deloc.. am venit in bucuresti.. nu am fumat vreo 3 saptamani... dupa astea 3 saptamani am fost la un baeram... nu vreau sa va zic cotinuarea... 2 pachete intr`o noapte :)) si de atunci nu am stat o zi fara sa fumez... cu cafeaua, v-am zis.. nu am taine, ca am si probleme.. :(

MauS 17-10-07 08:00

Eu spun ca cea mai buna solutie pentru a ne lasa de fumat este sa revenim la subiectul thread-ului:-)

vn-08-nen 05-11-07 19:39

Lucrez ocazional ( part time job ) Est Computer Focsani ( Domeniu IT [ Software & Hardware ] )
Cafea ... Jacobs 3in1 , ca il fac imediat :D
Fumez Kent 8 ...

vn-08-nen 05-11-07 19:42

Quote:

Originally Posted by adi01 (Post 1152330)
Care este cea mai buna solutie pentru a va lasa de fumat dupa parerea voastra ?

Seminte sau bomboane ... seminte e mai bune ;) ca ai ocupatie si uiti ... :D

zarathustra 05-11-07 21:26

dar chiar nu-i nimeni bautor pasionat de cafea pe aici?

xgeox 08-11-07 11:58

vanzari pe internet,nu beau cafea,nu fumez,cate o bere la un meci de footbal si cate un jack cu r.bull la sfarsitul saptamanii prin vre-un club.

CRyS` 10-11-07 11:20

Director Executiv & Economic la S.C. Administrare Imobile (imobiliare,administrare,intermedieri & shits of this) & Redactor Auto Revista & Site Informatii Auto

Bautor pasionat de ciocolata calda si Redd Bull! Colectionar de cafea (imi place doar cum miroase atat), nu beau cafea!

Psycho 11-11-07 13:51

casnic ... :)

nu beau nu fumez ... nu ma prostituez .. caut un loc de munca la o biserica .. eventual la un schit de taici :)

NSL_KiwY 19-11-07 12:26

Domeniul IT
Cafea nu beau :P dar ciocolata calda grupa mare :lol:

LKS 19-11-07 17:53

lucrez peste tot, cafea cat cuprinde

MihaiS 19-11-07 18:27

la GIN-GIN FLEX Craiova...functie...masinist productie miez elasta...nu beau cafea,nu fumez o bere la un chef,un redd si mai mesteresc cate o masina pe-acasa.

Florin_Tei 21-11-07 19:23

Am o mica firma de constructii ... beau cafea in fiecare dimineata ( Lavazza) si cate odata mai trag un Red Bull...

Patrulei 07-01-08 10:30

elev,combinatii prin oras:P,cafea jacobs la ibric+lapte condensat:P La scoala beau de la un tonomat:P;)

aleks 07-01-08 12:23

lucrez, la o firma maaare cat china, dar de baut cafea nu mai beau, am trecut pe apa plata
:p:p

GRIGO 07-01-08 12:28

lucrez grafician la o firma care se ocupa cu gravura 3D in blocuri de cristal ...
adica eu fac cam totul ....sunt singurul angajat :D
nu beau cafea si nici nu fumez .....
poate un ceai din cand in cand ...

All times are GMT +2. The time now is 12:01.

- Copyright 2026 4Tuning