![]() |
Vand Laptop Sony Vaio
1 Attachment(s)
Vand laptop Sony model PCG-7D1M . Intel pentium M 740. 1,73ghz / 512 mb/ 80 gb/dvd layer dvd-rw/video: nvidia geforce 6400 cu turbocache 128 mb! dupa cum vedeti.. pretul este mic.. placa video fiind defecta ! in rest... impecabil fara zgarieturi !! pret 400 euro negociabil !
pt detalii : 0788.212.794 |
Re: Vand Laptop Sony Vaio
uuuuuuuuuuuuuuuupppppppp
|
chiar nimeni??????
|
iti dau 200 euro pe el...serios...
in cazul in care nu se poate face placa video atunci sa vand pt piese |
uuupp... ink nu s-a dat... astept sa ma contactezi leon_tdi dak te mai intereseaza propunerea mea...
|
ofer 200e!
|
da' ce ai patit cu placa video?
ai fost la vre-un service? e umblat in el? multzam' |
da a fost la un service unde mi s-a facut constatarea.... si anume k placa video e buba.. mai exact la HP la reprezentanta
|
Tot 200 ofer si eu, cum a mai spus cineva mai sus in cazul ca nu se poate face iar costurile ar fi mari, atunci piesele le voi vinde pe bucati
|
da-mi un privat cu datele tale sa mai vbim... k tu ai setarea sa nu poti primi mesaje private
|
Se poate repara plava video sau nu?Ce ti-au spus aia de la HP,cat ar costa daca ai reparao?
|
Quote:
o zi buna |
Quote:
nu ar trebui sa vb aiurea... se poate repara chiar dak e onboard.... doar k e mult de munca si pretzu ar fi prea mic....e ceva f simplu de facut da e mult de munca sa desfaci p acolo.... |
pai nu ai intrebat si u cam cat ar costa reparatia sau cat ar costa sa mearga din nou?
|
dak mi-au zis k ei nu fac asta k nu e rentabil k ar lua prea putini bani..... ce rost avea sa mai intreb...
|
il mai dai sau nu? iti convine schimbul sau nu? da reply la pm
|
Quote:
pai dc era ieftin ti-l reparai tu,,,logic nu?? asa ca il vinzi ca nu are rost sa investesti 500 euro in el ca nu mai iei banii pe el nici dc ar fi ok... simplu de facut?,,pai de ce nu se apuca nimeni? oameni buni nu va lasati pacaliti de pret |
Quote:
|
uupppppppp
|
are wireless, bluetooth, card reader, ceva?
ramii sunt 2 placute sau e una singura? hardul ce frma e, cate rotatii? da mai multe detalii te rog multzam' |
s-a vandut... closed topic !
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:00. |
- Copyright 2026 4Tuning