Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   SAB T&S 2005 (https://forum.4tuning.ro/90-sab-and-2005.html)
-   -   Salonul Auto Bucuresti TUNING & sport 2005 (https://forum.4tuning.ro/90-sab-and-2005/5394-salonul-auto-bucuresti-tuning-and-sport-2005-a.html)

Mr.Symbol 17-05-05 04:40

Salonul Auto Bucuresti TUNING & sport 2005

1 Attachment(s)
Are cineva idee de acest salon auto? Eu am cautat mai multe detalii pe net si nu am gasit...doar pe un site...
\"TUNING SHOW organizat de Expoline la Romaero Baneasa. 03 Iunie 2005 - 05 Iunie 2005\"

Gabi 17-05-05 04:43

Salonul Auto Bucuresti, prescurtat, SAB :wink:

EMaiL 17-05-05 08:55

salonul international auto bucuresti.... SIAB nu mai este SAB de mult :wink:

.... si ziceti ca e in iunie?

ZerO_CooL 17-05-05 10:33

SIAB este in octombrie. Asta e altceva, Salonul Auto Bucuresti (tuning&sport 2005).

polifem 17-05-05 10:58

SIAB ... este organizat de nishte francezi ... pana anul ASTA ... din anii urmatori ... se va reveni la SAB ...

cat despre acel salon auto ...

cum a zis shi gabi ... www.expoline.ro

SAB tuning & sport 2005!

Mr.Symbol 17-05-05 12:10

Bun,am vazut si eu ce scrie acolo...dar a mai fost si in anii trecuti...este misto...?Este un salon auto mai mic?
Ma gandeam sa ajung si eu in Buc. sa vad....aveti mai multe detalii....

polifem 17-05-05 17:17

nu a mai fost tinut pana acuma, este prima editie!!! ... eu zic ca merita sa vii ... :D:D:D:D ... urmareshte site-ul lor pentru detalii!

Mr.Symbol 17-05-05 19:02

Treaba e ca pe site la ei nu dau nici un fel de informatie...doar data...locul...si cam atat...alte chestii cum ar fi:\"program\", \"evenimente\", \"galerie foto\", \"contact\" nu merg :(
Poate sunt si alte persoane aici pe forum si au mai multe detalii si ne zic si noua...
Oricum se tine intre 3-5 Iunie si eu pot sa ajung in Buc. doar pe 5...poate cei care o sa mearga pe 3-4...ne zic si nou cum este si daca se merita...

polifem 17-05-05 19:15

:D ... site-ul este momentan in lucru ... din cauza asta nu se pot accesa acele butoane ... :D:D:D

cat despre informatii ... :) ... rabdare :D ... shi vei fi informat!!!

eu zic de acum ... ca o sa MERITE efortul de a vizita acest EVENT!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

orlando 17-05-05 20:11

sincer cred ca o sa fie ceva de genu adVANTAGE...si o sa fie standuri de tuneri si faze dianstea...in orice caz cred ca in Romania a explodat tuningu si asta e inspre binele celor care sunt pasionatzi...event dupa event bv bv si iar bv!

polifem 18-05-05 00:33

Re:

Quote:

Originally Posted by \"orlando\"
sincer cred ca o sa fie ceva de genu adVANTAGE...

sau poate nu va fi asha ... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Gratzian 18-05-05 02:29

Salonul Auto Bucuresti (tuning&sport 2005).

nu va faceti griji
4tuning este principalul partenerul media oficial pe internet al salonului
deja avem multe detalii, stim cateva surprize, dar asteptam sa strangem un calup intreg sa facem o prezentare ampla
poimaine cel tarziu, vom pune un articol pe site, si prezentare in forum
deci, stati linistiti, aflati toate detaliile, ca de obicei, pe 4tuning :wink:

sil4tuning 18-05-05 08:31

10x Gratziane

polifem 18-05-05 11:00

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Gratzian\"
Salonul Auto Bucuresti (tuning&sport 2005).

nu va faceti griji
4tuning este principalul partenerul media oficial pe internet al salonului
deja avem multe detalii, stim cateva surprize, dar asteptam sa strangem un calup intreg sa facem o prezentare ampla
poimaine cel tarziu, vom pune un articol pe site, si prezentare in forum
deci, stati linistiti, aflati toate detaliile, ca de obicei, pe 4tuning :wink:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sper ca este o titulatura oferita de organizatori ... NU? :D ... nu ti-ai atribui-o tu singur!!! :D

orlando 19-05-05 11:32

iar au inceput sa se shtearga posturi...frumos stiu ca a mai fost odata asa...in orice caz sa nu fiu in offt cand o sa ne datzi detalii concrete despre acest salon?

Gratzian 20-05-05 05:34

s-a sters doar off-topicul

dupa cum vedeti nici pe situl lor nu este inca afisata informatie...

ca de obicei, cand o sa fie gata organizarea, ca parteneri media, o sa va prezentam toate amanuntele si detaliile, nu dupa ureche
pana atunci, nu bucuram ca v-a fost starnit interesul

polifem 20-05-05 09:17

Ideea e ... ca va fi un SHOW pe cinste ... si merita sa il vizitatZi!!!

G: nu se accepta linkuri, el nu stia, o sa ii spun

George_P. 21-05-05 08:42

si un pret de intrare aja cam cat o fii??.....nu intreb concret doar aja sa dati cu parerea :)
m-ar interesa sa aflu mai multe ca sa vin sa-l vad si yo 8)

Astept ......

sil4tuning 21-05-05 09:07

50 max 100 000 cred si sper .....

ZerO_CooL 21-05-05 09:34

Eu as vrea sa vin la SAB T&S 2005 in toate cele 3 zile, sper sa nu fie mai mult de 50.000 intrarea.

sil4tuning 21-05-05 11:27

si eu la fel , as vrea sa fiu prezent in toate cele 3 zile daca e 50 sa facut 8)

orlando 21-05-05 21:27

credetzi voi ca este doar 50.000 de mii?poate daca 4 tuning este si el pe acolo sa dea ca de fiecare data invitatzii ceva...concursuri alea alea...eu totushi nu cred ca este 50.000 de mii nu are cum...sau cel putzin daca va fii atat ne vor arata 10 mashini shi pa...!

ZerO_CooL 21-05-05 23:48

In primul rand, sper intr-un concurs prin care 4tuning sa ofere invitatii gratuite si in al doilea rand, tu cam cat crezi ca o sa fie intrarea?

blowwind 22-05-05 09:17

yo sunt de parere ca 100.000 este o suma accepabila...

orlando 22-05-05 10:38

Zer0_CooL iti multzumesc ca m-ai corectat dar eram prea obosit la ora aia...si eu inclin tot inspre 100.000 lei intrarea nu ar fii ceva scump asa...100.000 lei !acum sa speram ca aceshti bani pe care ii vom da sa merite datzi...si eu zic sa nu mai facem pronosticuri si sa asteptam detaliile organizatorilor...
din cate am auzit si Sebastian vrea sa faca o demonstrativa pe acolo! :twisted:

Spark 22-05-05 17:40

nah` ... e cam departe pt me .... stiti voi povestea ... facet poze si filme ...
si cam la ce anume sa ne asteptam ... la prezente .. ce modele .. ?
si ca numar de prezente .. si umpic mai multe detalii ... plss ...
:!: :twisted: :!:

ZerO_CooL 22-05-05 17:53

Nici eu nu mai am rabdare, cu totii asteptam mai multe detalii, dar asta este. Nu putem decat sa asteptam, informatiile vor aparea la momentul portrivit.

sil4tuning 22-05-05 18:56

Marcile prezente, pâna in momentul de fatZa, la acest SALON!!!

ANTEC :: ANTERA :: ATP :: AUDISON
AUTO – GAUGE :: BARRACUDA :: BBS :: BMC
BORLA :: BRODIT :: C.T.F. :: CAR – TFT
CARACTERE :: CARZONE SPECIALS :: COMPERE ::DASTEK UNICHIP
DIETRICH :: DIETZ :: DIMSPORT :: EAGLE MASTER
FK – AUTOMOTIVE :: FOLIATEC :: GIWASA :: H & R
HERTZ :: HONDA :: JE DESIGN :: JOM
JR FILTERS :: JR SUSPENSION :: K & N :: LSD
MAK WHEELS :: MATTIG :: MILOTEC :: MNC
NISSAN :: NITROUS EXPRESS :: NOKIA :: OZ RACING
PANASONIC :: PHILIPS :: PIONEER :: PIPERCROSS
PRO-LINE :: PROCLIP :: RIEGER :: SEIDL
SKINO :: SUZUKI :: TOYO TIRES :: UPSOLUTE
VALOR :: WEITEC :: WIECHERS

...

sil4tuning 22-05-05 18:57

In fiecare zi a show'ului vor exista niste surprize pentru vizitatori.

Fiecare zi va avea cate ceva special. In curand vom anunta mai exact ce si cand!!!

Cateva exemple ...

- Best Tuned CAR
- Best Car Audio
- Best Exterior
- Miss SABT&S 2005
- Tombola
- Prezentare Cluburi
- Best Burn-out

... si alte!!!

blowwind 22-05-05 18:57

si tu de unde stii ??

ZerO_CooL 22-05-05 19:07

Stie si atat. Din cate stiu eu, nu se accepta linkuri, asa ca nu cred ca poate sa iti spuna de unde stie. Ahh, de abia astept....

@tt@ck 23-05-05 07:47

Salut!
Din cate stiu eu si din cate am vazut chiar acum 2 zile la TV la o emisiune de profil in care i se lua un interviu chiar organizatoarei siab de ceva ani incoace, acea doamna spunea ca siab se va organiza candva in octombrie si ca va avea si o parte de tuning, video &sound!
Ceea ce nu inteleg eu cum un organizator de talia celui care tine siab-ul ar uita sa promoveze un astfel de eveniment!
Dar poate ma insel eu...

Gabi 23-05-05 07:51

Este posibil ca SABul sa aiba organizatori diferiti fata de SIAB... nu? :roll:

Spark 23-05-05 14:07

mey ... eu nu stiu care e diferenta ... dar din cae am citit aici pe forum Siab si Sab e acelasi lucru ... in fine ... voi ar trebui sa stiti mai bine ... cei care stati pe acolo ...

Gabi 23-05-05 14:36

SAB = Salonul Auto Bucuresti
SIAB = Salonul International Auto Bucuresti

sil4tuning 23-05-05 16:18

mai putin de 10 zile pana la data neoficiala anuntata si nimik nou
something fishe around hear !!!! :x mediatizarea acestui eveniment lasa de dorit ceea ce denota o nepasare grosolana din partea ''expoline''
probabil ca isi mediatizeaza salonul in alte tari si nu in Romania si nu stim noi :?

sil4tuning 23-05-05 18:06

hai ca e tare faza : persoana care se ocupa probabil de construirea paginii www.expoline.ro are un chef de gluma impresionant cititi aicea \"
Nume: fsdfdasf
Expune: fsdafasd
Adresa: fsdafsd fsdafdsaf dsf sdf asdfsd
-------------------------------------------------------------------------------
Nume: 3423423
Expune: 234234
Adresa: 2342341234312 42314123rewrcceqrreq
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis autem vel eum iriure dolor in hendrerit in vulputate velit esse molestie consequat, vel illum dolore eu feugiat nulla facilisis at vero eros et accumsan et iusto odio dignissim qui blandit praesent luptatum zzril delenit augue duis dolore te feugait nulla facilisi. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis autem vel eum iriure dolor in hendrerit in vulputate velit esse molestie consequat, vel illum dolore eu feugiat nulla facilisis at vero eros et accumsan et iusto odio dignissim qui blandit praesent luptatum zzril delenit augue duis dolore te feugait nulla facilisi. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis autem vel eum iriure dolor in hendrerit in vulputate velit esse molestie consequat, vel illum dolore eu feugiat nulla facilisis at vero eros et accumsan et iusto odio dignissim qui blandit praesent luptatum zzril delenit augue duis dolore te feugait nulla facilisi. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis autem vel eum iriure dolor in hendrerit in vulputate velit esse molestie consequat, vel illum dolore eu feugiat nulla facilisis at vero eros et accumsan et iusto odio dignissim qui blandit praesent luptatum zzril delenit augue duis dolore te feugait nulla facilisi. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis autem vel eum iriure dolor in hendrerit in vulputate velit esse molestie consequat, vel illum dolore eu feugiat nulla facilisis at vero eros et accumsan et iusto odio dignissim qui blandit praesent luptatum zzril delenit augue duis dolore te feugait nulla facilisi.
daca stie careva franceza sa traduca macar o propozitie sa vedem ce zice in ea , bineinteles ca nu tine de masini

orlando 23-05-05 18:55

hmmmm...kiar foarte dubios si eu am vazut acum site-ul si e facut asa parca si-a batut cineva joc de el sau a fost o mare tzeapa avand in vedere ca nu aparut in media nimic nici o reclama ca la Oradea la Tuning Sound...o fi fost ceva la mijloc sau un maniac in calculatoare si-a batut joc de site si a skimbat tot prin el...sa vdm acum ce rasp vom primi...eu eram destul de entuziasmat ca nu am fost la Prisma la adVANTAGE si vroiam sa vin la SAB T&S dar din cate vad... :( :( :( :rolleyes2

blowwind 23-05-05 19:04

nu cred ca a fost plesneala din moment ce gratzian a zis ca 4tuning e partener media :)

ZerO_CooL 23-05-05 19:15

Aveti rabdare... asteptati sa apara datele oficiale si nu va mai agitati atat.

All times are GMT +2. The time now is 14:31.

- Copyright 2026 4Tuning