![]() |
BMW Tuning!!
Poze numai cu BMW- tuning !!...sa puna fiecare ce are..ce ii place!!
|
3 Attachment(s)
Sa incep eu ...cu niste BMW-uri...
|
3 Attachment(s)
Alte BMW !!
|
:shock: m-a spart ala mov!
dar vezi shi tu k gasesti faza din astea la \"cu dedicatie pentru golf-isti si BMW-ari\" |
am observat dupa si nu am mai continuat subiectul ..si nici nu am avut cum sa il sterg ..decat sa sterg fiecare mesaj asa k l-am lasat!!
|
1 Attachment(s)
mie asta imi place....voi ce ziceti?
|
Yessssssssssssss
In sfarsit si frumusete pe forum tot asa
|
1 Attachment(s)
iata ceva simplu dar incredibil de frumos
|
Pacat numai cu drumurile noastre care nu sunt pentru astfel de cuciucuri si jante de 17 eu mi-am pus dar le-am si dat jos si asa imi pare rau si mai astept sa imi schimb cauciucurile de vara desi sunt 205/50 R15 dar si aia este mult pentru unele gropi ce sunt prin oras ! Acum face un prieten una are pe spate 325/45 R15 parca janta ii 13Jx15 aia da model extrem daca se gata postez poze pe siteul www.BMWE30Club.home.ro
|
3 Attachment(s)
E30 (finutz... parerea mea :lol: )
|
2 Attachment(s)
si...
|
DRAGUT ALA ROSU :twisted: :evil: :twisted:
|
1 Attachment(s)
Frumusel 525i... 8) 8) 8) 8)
|
1 Attachment(s)
hmmm o merge bine ursuletzu asta? 8)
|
1 Attachment(s)
8) :arrow: :arrow:
|
1 Attachment(s)
:shock:
|
Spoilere Seidl
1 Attachment(s)
Este super spoilerul model Seidl deoarece am vazut in Arad pe un MTechnik si m-ar interesa daca face cineva pentru Ursuletul meu sa ii pun ! Daca stie cineva ceva sa imi daea un mai PLEEEEEAAAAAAASE!
|
1 Attachment(s)
horguemtuning,imi dai si mie niste informatii despre ursu' tau?
asa....de curiozitate pana atunci spalati ochii cu bimmerul asta 8) 8) 8) |
1 Attachment(s)
horguemtuning,imi dai si mie niste informatii despre ursu' tau?
asa....de curiozitate pana atunci spalati ochii cu bimmerul asta 8) 8) 8) |
3 Attachment(s)
:arrow: :arrow: :arrow:
|
1 Attachment(s)
hondare...m3-u albastru postat de tine e frumos si simplu :lol:
ffffffff misto uite cineva care pune ceva de fffff bun gust aici bravo! :woowoo: |
1 Attachment(s)
Ce te intereseaza in legatura cu al meu ? este 318 din 87 ian motor M10, ABS , frana disc fata spate & under construction
Apropo uitati ceva simplu si frumos nu trebuie tot feluri de briz-brizuri pe el! |
1 Attachment(s)
BMW M5
|
Na bine :roll:
|
mishto masina mane,mai ales motorul ala M10 care face toti banii.Vii cu ea la curse?
misto poza alex-maxx...belea rau :lol: :lol: :lol: |
3 Attachment(s)
...alte BMW..:peace:
|
3 Attachment(s)
..altele..:)
|
:D
Criminal ursu !
|
Da, ala negru e SUPERB!! :wink:
|
1 Attachment(s)
Stai o secunda ca acum e masina under construction cum ti-am zis dar nu il fac de concurs mai degraba asa de placere , motorul acela M de 4 cilindrii 19xx cmc si 190 de caluti ar fi o afacere dar nu cu asta ! Deci eu zic pentru concurs din motoarele de serie (deci nu M) se preteaza cel de 2,3 si 2,5 alea sunt deja moarte curata. As vrea insa sa ma duc la un concurs poate insa ar trebui sa ii dau ceva ca momentan l-am reglat la mod economic si imi papa pe la 8.5 - 9 l in oras
Dar iata ceva ce imi place mie de exemplu ... |
1 Attachment(s)
nu mananca multa benzina.....
mie imi place asta... 8) 8) 8) |
tare masinutza
o sa pun si eu niste bmw-uri imediat |
3 Attachment(s)
BOOMEr Power
|
2 Attachment(s)
:arrow: :arrow:
|
2 Attachment(s)
SuPERRRR BMW-ul portocaliu(stai kam si eu poze cu el :lol: :lol: :lol: )
|
2 Attachment(s)
....
|
3 Attachment(s)
POWER!!!!
|
Intr-adevar super misto arata
1 Attachment(s)
Cine e intr-adevaar innebunit dupa BMW-uri si nu numai va avea intr-un viitor destul de apropiat ocazia sa-si monteze astfel de kit-uri pe masina (indiferent cum se numeste ea)!
Despre asta si alte modificri... pe topicul despre \"o noua firma de tuning in bucuresti\" ...era sa uit, gasisem o poza draguta, ce ziceti de ea? |
Visitati zilele urmatoare siteul nostru http://horguem.tripod.com este postat un BMW din Oradea l-am facut cu replica spoilerului de Reiger de E46 aprox 50% din pretul de Germania
|
2 Attachment(s)
Iata o bucata frumoase realizate aproape la perfectie !
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:02. |
- Copyright 2026 4Tuning