Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   NoSpeedLimit Romania Club (https://forum.4tuning.ro/99-nospeedlimit-romania-club.html)
-   -   NSL, filiala Piatra-Neamt (https://forum.4tuning.ro/99-nospeedlimit-romania-club/53843-nsl-filiala-piatra-neamt.html)

NSL_Cartman 08-10-07 21:33

NSL, filiala Piatra-Neamt

Dupa cum putini stiti, mi`am schimbat domiciliul in alt oras (Piatra-Neamt) si de aici a rezultat o perioada lunga de absenta. Motivele nu le pot face publice aici...in viata sunt si bune si rele...asta e, insa asta mai putin conteaza.

Conteaza ca ceea ce am reusit sa fac la Iasi, candva, cu sau fara ajutorul anumitor persoane, si am sa continui la Piatra-Neamt. 99% din problemele mele sunt rezolvate, asa ca o sa dedic tot timpul meu liber pasiunii pe care o am, si alaturi de cei din Piatra, care nu sunt putini la numar, sa reusim sa ducem NSL acolo unde ii este locul.

Cu alte cuvinte, nemtenii (si nu numai) pot posta aici sugestiile si ideile referitoare la aceasta tema.

Si ca sa clarific odata pt totdeauna, NIMENI nu primeste sticker (cel putin de la mine) doar de dragul de a avea bulina pe masina. Daca Florica e de`acord, ok, dar cu mine nu merge. Spun asta fiindca au fost vreo cativa care au venit si mi`au cerut sticker asa de dragul de a avea, sa fie acolo, ca la piata. Daca v-ati suparat, sincer va zic ca nu aveti de ce...iar daca nu ati facut`o inseamna ca ati inteles cu adevarat ce este NSL si va astept la intalniri sa va dau toate detaliile necesare pt. inscriere s.a.m.d

Acestea fiind spuse, pe cai ca se filmeaza :lol:
Astept propuneri pentru locatia primei intalniri NoSpeedLimit Piatra-Neamt

NSL_KiwY 08-10-07 21:54

Re: NSL Filiala Piatra-Neamt

Succes ku filiala...
Sa auzim numai de bine....
Bafta....

shmen_dj 08-10-07 22:31

Salutare pentru toate lumea...pot spune ca shi eu sunt membru NOSPEEDLIMIT... yo zic k intalnirile sa le facem la pod la Shtrand...pentru k ma gandesc k acolo nu deranjam pe nimeni...asta este parerea mea...yo ash vrea sa facem in asha fel incat sa nu avem probleme...acum ashteptam parerile voastre..:lol: :lol::!: :!:

MARI_NSL 09-10-07 00:05

salut . felicitari ptr . filiala...
si cat mai multi membri ....cu masini puternice :-P

F_L_R 09-10-07 01:56

-La treaba ca va barbieresc cand vin la voi.....Cartman pe unde draq ai sforait pana azi ...ai fost Deportat? Sper ca ai incheiat problemele cu 4 tuning ca te ia mama naibi. Aici nu avem probleme decat cele legate de NSL.

el_ovy 09-10-07 09:37

Multa bafta cu filiala ;)

nick_nasta 10-10-07 09:59

Quote:

Originally Posted by NSL_Cartman (Post 1139669)
Dupa cum putini stiti, mi`am schimbat domiciliul in alt oras (Piatra-Neamt) si de aici a rezultat o perioada lunga de absenta. Motivele nu le pot face publice aici...in viata sunt si bune si rele...asta e, insa asta mai putin conteaza.

Conteaza ca ceea ce am reusit sa fac la Iasi, candva, cu sau fara ajutorul anumitor persoane, si am sa continui la Piatra-Neamt. 99% din problemele mele sunt rezolvate, asa ca o sa dedic tot timpul meu liber pasiunii pe care o am, si alaturi de cei din Piatra, care nu sunt putini la numar, sa reusim sa ducem NSL acolo unde ii este locul.

Cu alte cuvinte, nemtenii (si nu numai) pot posta aici sugestiile si ideile referitoare la aceasta tema.

Si ca sa clarific odata pt totdeauna, NIMENI nu primeste sticker (cel putin de la mine) doar de dragul de a avea bulina pe masina. Daca Florica e de`acord, ok, dar cu mine nu merge. Spun asta fiindca au fost vreo cativa care au venit si mi`au cerut sticker asa de dragul de a avea, sa fie acolo, ca la piata. Daca v-ati suparat, sincer va zic ca nu aveti de ce...iar daca nu ati facut`o inseamna ca ati inteles cu adevarat ce este NSL si va astept la intalniri sa va dau toate detaliile necesare pt. inscriere s.a.m.d

Acestea fiind spuse, pe cai ca se filmeaza :lol:
Astept propuneri pentru locatia primei intalniri NoSpeedLimit Piatra-Neamt

sa trecem la treaba!
vb vineri la intalnire :rolleyes2

NSL_Cartman 10-10-07 16:57

ne vedem vineri in parcare la stadion si stabilim acolo toate aspectele. kiar is curios ce o sa iasa la filmari :rolleyes2

MARI_NSL 10-10-07 17:52

Quote:

Originally Posted by NSL_Cartman (Post 1142632)
. kiar is curios ce o sa iasa la filmari :rolleyes2

pai sa iasa mult FUM :lol:

GolfuletzS 10-10-07 18:34

ai inviat si tu lepra ? ...... unde plm e piatra neamt ?:D

NSL_KiwY 10-10-07 18:56

Quote:

Originally Posted by GolfTuning (Post 1142830)
ai inviat si tu lepra ? ...... unde plm e piatra neamt ?:D

In Romania mha Alcoolistule

NSL_Cartman 10-10-07 20:10

prima la dreapta :lol: :lol:

NSL_Cartman 10-10-07 20:18

golf vezi ca de revelion pe la 11:30 iar te sun :pelvic_th :lol: :lol: :lol: :lol:

ema_sierra 11-10-07 12:04

Bv Cartman...imi place de tine ... ai iesit din umbra cu o buna venita veste!!!
Keep it up!!!;)

LMX_Catalin 11-10-07 19:47

CARTMANe???? Tie dor de mine? :))
Bagati pe aici poze de la intalniri! :)

siii....BAFTA la Piatra Neamtz si in toata Moldova de ce nu?!

shmen_dj 11-10-07 19:51

Quote:

Originally Posted by LMX_Catalin (Post 1144826)
CARTMANe???? Tie dor de mine? :))
Bagati pe aici poze de la intalniri! :)

siii....BAFTA la Piatra Neamtz si in toata Moldova de ce nu?!

momentan nu avem poze...vor urma...cat de repede...:D :D 8)

NSL_Cartman 11-10-07 20:07

acusika si primele poze de la intalniri 8)

PS: LMX albinut`o....pupici draga :bunch: :dance: :lol: :lol: :lol:

nick_nasta 11-10-07 21:08

Quote:

Originally Posted by NSL_Cartman (Post 1144855)
acusika si primele poze de la intalniri 8)

PS: LMX albinut`o....pupici draga :bunch: :dance: :lol: :lol: :lol:

momentan (parerea mea) sunt putine masini si nici alea gata dar....

F_L_R 11-10-07 21:26

-Nu ne grabim.....asteptam sa va adunati...!!

NSL_Cartman 11-10-07 21:46

nick eu merg pe alt principiu: orice pasionat e binevenit, indiferent de masina ;)

shmen_dj 11-10-07 22:04

Quote:

Originally Posted by NSL_Cartman (Post 1145004)
nick eu merg pe alt principiu: orice pasionat e binevenit, indiferent de masina ;)

yo o spun din proprie experienta...k doar am o amarata de dacie...pasiunea conteaza..mashina se face...:!: :!: :idea:

NSL_Cartman 11-10-07 22:22

stii ca io tot pe a mea o tin....cu stilu` "shaved" pt dacie :-P

shmen_dj 11-10-07 22:30

Quote:

Originally Posted by NSL_Cartman (Post 1145073)
stii ca io tot pe a mea o tin....cu stilu` "shaved" pt dacie :-P

d aman promit k in vara dak o sa o mai am o fac cum zici tu...:D

stefancosq 12-10-07 18:45

Bravo dili dai bataee....!!!!sper sa iasa ceva frumos!!!ai shi sprijinul meu!!!multa bafta!!!!

stefancosq 12-10-07 19:38

chiar imi pare bine k te-ai gandit sa faci o filiala NSL aici in piatra!!!felicitari!!!sper sa fim cat mai mult!!!!!

NSL_Cartman 12-10-07 19:39

:dance: :bunch: sar`na
hai in centru :boogy:

stefancosq 12-10-07 19:41

bre cartmane hai mai intai la mol sa bem o cafea!!!apoi mergem la intalnire!!!!=)))

NSL_Cartman 12-10-07 19:43

da doara stii ca fara aia nu pot :lemon:

stefancosq 13-10-07 19:22

M-am gandit la un loc pt intalniri!!acuma astept si parerea voastra...c ziceti de parcarea din fata la petrodava??e destul d incapatoare si nu cred k deranjam p cineva...!!in plus mai vedem si starda principala si ne vad si atii p noi....ce ziceti?e buna ideea...??

shmen_dj 13-10-07 19:24

Quote:

Originally Posted by stefancosq (Post 1147719)
M-am gandit la un loc pt intalniri!!acuma astept si parerea voastra...c ziceti de parcarea din fata la petrodava??e destul d incapatoare si nu cred k deranjam p cineva...!!in plus mai vedem si starda principala si ne vad si atii p noi....ce ziceti?e buna ideea...??

mie mi-ar place..e bunishoara ideeea...acum urmeaza sa vedem ce mai spun shi restul....

stefancosq 13-10-07 19:27

ramane d vazut...votat...actionat....

NSL_Cartman 13-10-07 20:52

merge....da parcarea aia inca nu`i gata....da oricum pina ne strangem crek o termina :rolleyes2

shmen_dj 14-10-07 01:15

Quote:

Originally Posted by NSL_Cartman (Post 1147878)
merge....da parcarea aia inca nu`i gata....da oricum pina ne strangem crek o termina :rolleyes2

poi de acum ne putem strange...suntem 4 mashini...shi cu timpul o sa fim mai multe...:!: :!: ..parerea mea...

NSL_Cartman 14-10-07 01:38

mai amanam 1-2 sapt maxim....ca sa am si stickere, numere, formulare si tot ce trebe

shmen_dj 14-10-07 01:41

Quote:

Originally Posted by NSL_Cartman (Post 1148271)
mai amanam 1-2 sapt maxim....ca sa am si stickere, numere, formulare si tot ce trebe

mai bine cum spui tu...:peace: :peace:

RapJustin 15-10-07 18:12

bn v-am gasit dragi compatrioti din No Speed Limit!!! de astazi m-am alaturat si yo voua:D !!! multa bafta !!

NSL_Cartman 15-10-07 18:13

pt cei ce nu stiu inca...site-ul nostru "privat" (adik exclusiv pentru cei din piatra-neamt): http://www.nospeedlimit.ro (vechea adresa a site-ului actual http://www.nsl-ro.eu)

NSL_Cartman 15-10-07 18:14

Quote:

Originally Posted by RapJustin (Post 1150520)
bn v-am gasit dragi compatrioti din No Speed Limit!!! de astazi m-am alaturat si yo voua:D !!! multa bafta !!

bine ai venit printre noi ;)
t asteptam la intalniri

valy_04TRR 15-10-07 18:14

salutare la toti si felicitari celor care au putut realiza o filiala in oraselul Piatra-Neamt!
mult succes in continuare!

RapJustin 15-10-07 18:17

Quote:

Originally Posted by NSL_Cartman (Post 1150523)
bine ai venit printre noi ;)
t asteptam la intalniri

cucel mai mar draq ma voi alatura voua la intlniri:D

All times are GMT +2. The time now is 13:33.

- Copyright 2026 4Tuning