![]() |
Masinutza mea - Tico
4 Attachment(s)
salut!!sunt nou pe forum daca gresesc imi cer scuze....masinuta mea e recent cumparata are 27.000km nu e vrajeala am luato de la o matusa de a mea cu 3000mii de euro mai mult tinuta in garaj ingrijita nu am probleme cu ea.......dar altii ma face sa ma simt prost cand zice ca e prea scump pretu care lam dat pe ea...va rog dati-va si voi cu parerea.ms mult de ajutor:D
|
Re: masinutza mea
cu banii astia iti luai altceva .... dar gusturile nu se discuta .. eu am dat 2300 pe al meu si imi gasise un var cielo la 2400 ... dar mie imi place tico ... e ceva care multi nu inteleg ... oricum acum spor sa o faci a ta cum se zice
|
Sa o porti sanatos! Sincer, e km mult. vb lu aikman, cu banii aia iti luai altceva dar dak tie ti-a placut tico, bv tie ;). Ai ceva planuri pt un tuning sau momentan il lasi asa?
|
momentam ramane asa nu lucrez mai am scoala amu ultimu an si noah nu prea am fonduri vom vedea la anu ceva va fi.
|
Ai dat cam mult dar daca masina e bine intretinuta si persoana de la care ai luat-o o cunosteai sa zicem ca se compenseaza una cu alta
|
la 3400 negociabil la sange vreau eu pe cielo.
nu ai dat mult, stiu un preten tot cu 3000 si`a luat un tico si avea sub 40.000 km. el este ff multumit. bafta si ai grija de ea |
ca sa nu mai deschid alt topic intreb aici ceva sper ca fak bine.am inteles ca la 30.000 trebuie sa ii schimb uleiu filtru si vreau sa o duc la un service daewoo sa ii fac o revizie total voi ati mai facut asa ceva spunetimi si mie ceva sfaturi si cam cat ma costa.ms la toti
|
deobicei cand cumperi o masina noua schimbi uleiul filtrele si distributia...ca nu se stie niciodata.
dar stii ca urmatoarele 6 luni n`ai probleme |
da nu aveau rost sa le schimb o data ce matusamea propiatara masini lea facut si noah mia zis ca la 30.000 le fak eu.
|
fa cum vrei, eu asa as face sincer
|
recomand acelasi lucru ... sa schimbi uleiul filtrele si distributia
|
stai linistit 90 mil nu mult p un tico aproape nou mai ales k a fost al matusii tale!parerea mea!
|
care stiti cat mar costa un turometru sa il pot monta pe tico???pe aici prin oradea unde se afla??cine stie?:D
|
salut frumos tiklos:P am si eu unu am dat 2300 E pe el si avea 90.000km si l-am de la o doamna ....si sincer nu regret merita orice,cent
spor la trb cu el, si nu t lasa influentat de cei kre nu au tico dar se dau cunoscatori ;) |
Quote:
|
cat costa unul ?:D
|
pai de la 50 de ron pana la 50 de euro ... in functie de pret vezi calitatea :)
|
cu cine as putea lua legatura sau udne as putea sa ma uit la ele pe net si sa dau comanda?ms mult
|
hmm cred ca mai bine iti dau id-uri pe privat sa nu supar pe nimeni
|
in sfarsit inca un ticoman din Oradea daca ai timp ne putem intalni si iti dau cateva sfaturi si live iti si arat cum se leaga turometrul
|
poi numai sa mi-l cumpar cat de curand si ne putem int sa imi spui cum se monteaza si mai putem vb:D
|
Masina chiar arata bine!Poate iti luai altceva la pretu' asta,dar cred ca imediat dupa aia mai bagai o gramada in ea...In plus orice vrei sa-i faci pe viitor te va costa mult mai ieftin...chiar si apa cu care o speli la furtunu din curte:DS-o stapanesti sanatos!Te asteptam in club!;)
PS Schimba-i apa ca-i cam neagra!:-) |
ms mult!!!ii antigel il voi schimba azi maine va implini si el 30.000km recent are 27de mii si ceva si merge si el saracu la o "examinare"la doctor:Dapropo cat costa o revizie la tico intr-un service autorizat daewoo?
|
un set de jenti second hand aliaj la ce pret gasesc?am vazut intrun magazin nu sunt sigur da 866ron perechea nu cred banuiesc ca setu de 4 buc.voi ce credeti?
|
ce am eu sunt 300 E noi ,second nu prea am gasit fiindca e o marime rara 4x114.3
|
care stie ceva turometru ieftin sub 100ron?ce am vazut eu e de la 150ron.....nu dispun de atata buget deocamdata:(
|
Pretul pe care l-ai dat nu e mare, avand in vedere numarul de km. si felul cum arata masina....eu as da oricand Tico-ul meu chel + 1000, poate 1200 euro pe un Tico din asta...
Spor la tuning si multa grija! Nu-ti recomand jante mai mari de 13 inci! |
Quote:
am vazut pe un site la 50 de ron ... dar nu stiu cat de bune sunt |
mai stii site-ul?numi pasa cat sunt de bune dar totusi eu un inceput:D
|
imi spuneti cum se monteaza un turometru?pls:D
|
vreau si eu sa fak o comanda de piese de pe site-ul asta www.rxm.ro la ridicarea coletului se plateste numai pretul pieselor sau se palteste si taxele de curierat.(stopuri de alea transparente doar ca e lipsa stoc):D
|
ai gasit turometru ??
|
nici acuma din pacate:(.sunt nu zic da scumpe da nu am bani deocamdata de aia am vrut ceva mai ieftin de inceput.lasa poate vine norocu si o sa primesc si eu ceva
|
semnalizari laterale stiti careva unde se gasesc?dinalea transparente
|
sorry guys.k n-am tico..dar am un matiz..si pare bine k atzi deschis discutzia..cu turometru.plz.cum fac sa bag si eu unu ..pe a mea.:-?..ms.
|
cam ..cat costa..unde se baga ca nu prea dau seama' .. de unde il iau.si cine mi-l pune?.ms
|
3 Attachment(s)
am pus ceva poze poate te ajuta.de exemplu ala mic ceas il poti pune acolo intro gaura de ventilatie pe mijloc in bord.alea mari le pui pe bord sunt cu suport.iti las pe privat un id poti da comanda acolo.spor la munca sper sa te ajute aceste informatii
|
Dap!!! Voi aveti noroc cu masinile voastre, ii usor de montat un turometru...dar micutza mea, este euro 4...si am 3 bobine de inductie...de la fiecare tre sa iau un fir...si cine mai stie ce...Seby a facut-o pe al lui super nu?? DAR o alta inrebare...de unde se face rost de bord...deci unde iti afiseaza kilometraju...deci ceva mai fainutz...am mai vazut dar nu stiu cum s-a facut
|
1 Attachment(s)
o venit si la mine Mosu mai repede.prima imbunatatire la masina sistemu audio.cd player mp3 Panasonic 50x4 si boxele nu sunt nush ce Boschmann ieftine.poza aici cu casetofonu o sa pun si cu boxele nu am facut atunci ptr ca nu erau puse la locul lor frumos.:D :drunk:
|
1 Attachment(s)
Imi place MP3-ul, seamana bine cu al meu! Difera doar cateva chestii: al meu e motorizat, are telecomanda si are ecranul mai mare (pun si eu poza, sper sa nu te superi).
Da-mi si mie te rog mai multe detalii despre turometrele alea (de unde sa iau) - ma intereseaza in mod deosebit cel cu shift light, selectabil. Multumesc mult! Despre difuzoare nu stiu ce sa zic....puteai sa optezi pentru Blaupunkt macar, sunt atat de ieftine... |
| All times are GMT +2. The time now is 20:01. |
- Copyright 2026 4Tuning