![]() |
BEJdesign//desenele mele
10 Attachment(s)
Salut. Astea-s desenele mele. Momentan nu am scanner asa ca o sa postez desene noi mai greutz...da trebe sa imi achizitionez unul.
Astea le-a scanat un prieten (sunt ale mele) Eu am mai multe desene +-30 desene. (nu numai masini) PS: OPEL Astra: a fost facut folosind o tehnica noua folosita de mine. SEAT portocaliu este facut in graba...inainte sa plec in Grecia vara aceasta...si nu am apucat sa-l termin ca lumea...l-am grabit. Daihatsu este VT facut de mine si am desenat-o dupa... OPEL Manta....la ora de desen la scoala..Toti fraierii de colegi ziceau "ba ai gresit asta nu e opel e beamveu....ce sa faci..unii) Am si un portret...scanat. Am 5 portrete la activ. Actrita Elisha Cuthbert. |
Re: BEJdesign//desenele mele
frumos - toate vopselurile dau park prea cromate
in orice caz nu vad nicio masina bej :rolleyes2 |
e buna tehnica ...acuarela cu creion colorat nuh??? arata bine
opelu (astra ??) chiar imi place :D in rest bafta ....keep it goin |
bravo .. se vede cum ai progresat ... imi place metoda ta de hasurare, dar park exagerezi in unele momente. Bafta in continuare si asteptam si alte desene ... poate kiar ni te alaturi la challenges ;)
|
wow... la mine place mult c vede... =d> bv tot asha... la kt my multe
|
1 Attachment(s)
Pentru challenge :D Lancia Delta Integrale S4. ;) sper sa va placa :D
|
1 Attachment(s)
Una mai rapida. Nu exista masina...e o corcitura :lol:
|
Deci chiar frumos , nu ma refer numai la lucrarea asta , in general , chiar ai talent , si in plus lucrezi si finut , bravo ,,,,,,,,,,,,
|
mersi fain :D Oricum mai am mult de lucrat la tehnica, imaginatie, dar mai am vreme..am doar 14 ani
|
2 Attachment(s)
Inca 2 facute azi la scoala. Am avut 3 ore libere...am facut 2 masini :lol:
|
1 Attachment(s)
Dacia 1300....:D :-P
|
deci toata arata bine...
da botu e destul d rau...partea dreapta a capotei are o curbura ciudata...nai mai facut grila(cu 45 d gaurele :) :) ) si stergatorile d deasupra capotei un far e indreptat aiurea si bara...pai bara ai vrut sa o modifici sau e tot stock...k ai ridicato foarte mult ...sub semnalizatoare mai e loc iar intre ele sunt 3x3 gauri la tine se vad numa doua ...asa si pragu mult prea rotunjit...si mai sunt cateva linii care nu le respecta pe alea d la dacie...da dak nu esti asa obsedat d dacie k mine ...si eu ii cunosc caroseria pe derost...nu iti dai seama... am fost prea rau?? |
Ai fost cam rau :lol: Acuma nu puteam sa o fac la perfectie...nu cunosc dacia atat de bine...8)
|
Salutare. In primu rand nu a mers Attachments asa ca am uploadat cu imagebanana.com. Asta e pentru COX...si voi mai face si VT aceleasi modificari. Lasativa commenturile :D Salut!
http://img3.imagebanana.com/img/6so2mvt/thumb/3081..jpg http://img3.imagebanana.com/img/x2tle88/thumb/3082..jpg |
deci peugeotul fata , dacia , skylineul si mai ales opel astrau SUNT BELEA ! gg
|
2 Attachment(s)
inca 2 la colectie :D
|
1 Attachment(s)
Un Mercedes C1.0
|
Ai talent:) desenezi super bine;) Si mersi inca o data stii u pt.ce;) te salut
|
Quote:
|
cik.....darius desenator de 11 ani.....da la age are 17.....wtf....ma rog...on topic......in legatura cu mercedesul.....proportiile...hmm..mie mi se par km exagerate jantele....shi km scurta masina....bafta
|
Quote:
|
11 ani de profesie mah :)
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
Nu. Imaginea de baza este conceptul Audi acela mic si rosu. De la el am inceput...;) :rolleyes2
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:11. |
- Copyright 2026 4Tuning