Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   Logan 1.6 Ambition vs. Cielo Executive (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/5334-logan-1-6-ambition-vs-cielo-executive.html)

HotVanilla 14-05-05 15:21

Logan 1.6 Ambition vs. Cielo Executive

ce parere aveti ? Logan 1.6 ambition(ultimul , cel mai scump 8450euro)sau Cielo Executive....
CARE PE CARE ? :wink:

IS 18 BOG 14-05-05 17:42

in iasi s-a facut experminetul .. castigator ........... ( acum erau tobele ) .... DACIA LOGAN !!!!!!
vb foarte serios ;)

RoSonic 14-05-05 18:05

N-ar fi rau sa punctezi ceea ce te intereseaza in cadrul comparatiei.
Nu de alta dar, iar incepe fiecare sa vorbeasca de altceva si nu se mai intelege nimic.

cristi_ubs 14-05-05 20:32

CIELO EXECUTIVE .un singur motiv:nu este dacie. si asta o spun ca proprietar de dacie.nu am nimic cu loganul dar pur si simplu nu o consider masina.VA ROG SA NU-MI SARITI IN CAP,ACUM.

Catalyn 14-05-05 20:54

alegere

Merg pe Logan:la Cielo i se stiu problemele si fiabilitatea.Logan-ul e la inceput si inca nu are atitea probleme...e mai rezistent .Ar trebui concepute fise la ambele masini si atunci avem subiectul mai clar.

HotVanilla 14-05-05 23:07

nu m-ar interesa ceva anume neaparat...doar ca vreau sa cumpar si am zis ca pate mai falu cate ceva in plus de la voi....(si eu tot pe logan mergeam...)
multumec pt reply-uri si mai astept;)

Maniac 14-05-05 23:38

Ce probleme de fiabilitate la Cielo? Eu am avut 3 Cielo pana acum si parerea mea este ca e o masina f. fiabila. A fost prima mea masina, am luat-o de la 30k km si am dat-o la 70k km si intre timp am mers cu ea extrem de tare + frane de mana&shit toata ziua si nu am schimbat la ea NIMIC in afara evident de revizii cu ulei, filtre, bujii, etc.

COObra 15-05-05 00:01

Quote:

Ce probleme de fiabilitate la Cielo? Eu am avut 3 Cielo pana acum
probabil ca daca nu avea probleme de fiabilitate nu schimbai 3 cielo..ajungea 1 singur
eu stiu oameni care au dacii de 20 de ani....a? ce zici de cifra asta ca fiabilitate?

Gabi_323i 15-05-05 00:03

nu mi-as lua Logan din simplul fapt ca arata oribil, cielo imi place cum arata si se potrivesc foarte multe piese de opel la capitolul motor si articulatii care zic eu ca sunt ceva mai fiabile in timp si mai ieftine decat jegurile de piese turcisme pe care ni le pun la dispozitie francezii la preturi exagerate

COObra 15-05-05 00:05

ba tu taci din gura ca noi avem pana la moarte ragaliile noastre :wink:

florin83 15-05-05 00:16

Cielo!

am avut un cielo un an si jumate, timp in care am facut ~40.000km fara sa schimb nimic la ea. Cand am luat-o i-am schimbat amortizoarele, atat! in rest ulei, filtre, bujii, placute de frana..si atat... consumabile:)
nu cred ca un logan la ~100.000km mai poate sa mearga inca 40.000 (cazul meu cu cielo) fara sa schimbe absolut nimic la ea..

Coobra: parca vroiai sa o mariti...:D. Gabita la cat e de bolnav cu rechinii sigur ramane cu ea. o baga la muzeu mai tarziu:))

mike20 15-05-05 07:26

si yo tot pe cielo merg..loganul e o masina care lasa de dorit.. cel putin la exterior 8)

steph 15-05-05 10:33

fugi repede si ia executivu`

Toto - BOD 15-05-05 10:51

comparatie la ce?

adi01 15-05-05 13:12

avand in vedere.. ca primu CIelo a fost facut in 1995 ... si acelasi model ramane si in 2005 .. si Dacia Logan e facuta in 2004/2005 si totusi tot Cielo bate si la performante si la aspect ... Dacia tot Dacia Ramane.. macar in Cielo nu curge apa atunci cand ploua afara :lol:

COObra 15-05-05 13:15

Quote:

Dacia tot Dacia Ramane.. macar in Cielo nu curge apa atunci cand ploua afara
ai tu logan si plaua in el? sau ai cielo si nu ploua?
faceti niste comparatii de te doare mintea. alte argumente dastea tari mai aveti?

adi01 15-05-05 13:29

nu am logan si nici nu mi-as dori ... cunosc pe cineva care si-a luat Logan .. prima serie.. si acasa .. a parcat-o in fata blocului.. si dupa o furtuna.. in masina era apa... :wink: crezi nu crezi .. asta e decizia ta..

shadow 15-05-05 14:08

Re:

Quote:

Originally Posted by \"COObra\"
Quote:

Dacia tot Dacia Ramane.. macar in Cielo nu curge apa atunci cand ploua afara
ai tu logan si plaua in el? sau ai cielo si nu ploua?
faceti niste comparatii de te doare mintea. alte argumente dastea tari mai aveti?

Am eu Cielo si NU ploua in el!!!
Cat despre logan.... m-am dat cu 2 pana acum si le-am facut pe amandoua!!!

COObra 15-05-05 15:01

Quote:

m-am dat cu 2 pana acum si le-am facut pe amandoua
si? probabil ca si eu cu bmw-ul meu din 79 fac pe cielo ..asta nu inseamna ca per total e o masina mai buna ca un cielo nou.
nu ma intelegeti gresit, nu sunt fan dacia dar nu mai veniti cu argumente dastea pe post de sfaturi pentru achizitionarea unei masini.
\"masina x o face pe y. deci x e mai buna\" ce naiba ca nu ne cumparam masini sa facem liniute toata ziua. si in nici un caz nu e factorul hotarator. daca vreti extrem de rapid cumparati-va naibi motoare.

Gabi_323i 15-05-05 19:37

Re:

Quote:

Originally Posted by \"COObra\"
Quote:

m-am dat cu 2 pana acum si le-am facut pe amandoua
si? probabil ca si eu cu bmw-ul meu din 79 fac pe cielo ..asta nu inseamna ca per total e o masina mai buna ca un cielo nou.
nu ma intelegeti gresit, nu sunt fan dacia dar nu mai veniti cu argumente dastea pe post de sfaturi pentru achizitionarea unei masini.
\"masina x o face pe y. deci x e mai buna\" ce naiba ca nu ne cumparam masini sa facem liniute toata ziua. si in nici un caz nu e factorul hotarator. daca vreti extrem de rapid cumparati-va naibi motoare.

:tenisclap :tenisclap :tenisclap

Toto - BOD 15-05-05 20:11

Re:

Quote:

Originally Posted by \"adi01\"
avand in vedere.. ca primu CIelo a fost facut in 1995 ... si acelasi model ramane si in 2005 .. si Dacia Logan e facuta in 2004/2005 si totusi tot Cielo bate si la performante si la aspect ...

GRESIT! Cielo a avut 2 motorizari din 1995 pana acum! A fost motorul de 1.5 8v 75 cp si motorul luat de pe Espero de 1.5 16v de 86 cp (aka Cielo Executive)
Dacia Logan este facuta in 2004/2005 dar are un motor de 1.4 8v Renault de pe Clio mkII (adica se invarte in jurul lui 1997) si unul de 1.6 8v de asemenea destul de batranel (tinand cont ca motoare cu 8 supape de ultima generatie nu prea mai vezi)

Totusi Cielo bate si la performante si la aspect! Singurul lucru care nu-mi place la Cielo e interiorul ala care e cam rustic... dar la exterior e cu mult peste logan!

alexutzu 15-05-05 20:24

avand in vedere ca cielo in 2005 este acelasi model ca acum 10 ani...... aleg cu foarte mare placere si fara retinere DACIA LOGAN 8)

nu numai ca imi place mai mult Loganul decat un Cielo, dar la cat costa piesele la koreene in general te doare mintea!

alexutzu 15-05-05 20:27

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Toto - BOD\"
...............Totusi Cielo bate si la performante si la aspect!............................

fara suparare, dar cand o sa intelegeti ca atunci cand vine vorba de aspect exista 12132847105983740243134 de pareri, fiecare om are o pare diferita de un anumit aspect. din punctul meu de vedere Cielo este praf pe langa Logan la capitolul aspect :wink:

blowwind 15-05-05 20:32

sunt de acord cu alexutzu...si in plsu loganul are un potential de tuning exterior mult mai mare decat loganul...

blak 15-05-05 20:47

didi... bah nu te invata in clasa aia sa scrii? :).....te dau in gat la popeasca :) loganul are mai mult potential de tuning ...decat loganul :)

shadow 15-05-05 20:51

Re:

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by \"blowwind\"
sunt de acord cu alexutzu...si in plsu loganul are un potential de tuning exterior mult mai mare decat loganul...

Arata-mi tu un Logan care arata mai bine tunat decat Cielo din imagine!!!

shadow 15-05-05 20:54

Eu nu am zis ca Cielo este mai bun la fiabilitate sau la alte capitole (cu toate ca bate Loganul la majoritatea), eu am zis pur si simplu ca in Cielo nu ploua si ca nu am intalnit nici un Logan pana acum care sa imi stea in fata!!!
Si eu cunosc cel putin 4 pers care au avut probleme cu loganurile pana in 6000 Km!!!
Dar in schimb nu am auzit pana acum sa se planga cineva de Cielo, poate doar la capitolul consum (dar nici Loganul nu sta mai bine acolo)!!!

blowwind 15-05-05 20:57

shadow...virtual tuning..nu inseamna nimix..ca asa pun si yo loganul verde...dar ai vazut pana acum Cielo tunat de Rieger sau alta firma cunoscuta in lume...nu cred...sunt cel putin 2 variante de logan tunate de firme cunoscute...si in plus in loganul are si variata de curs(chit ca e mai mult standard decat modificata)

blowwind 15-05-05 20:58

la capitolul fiabilitate si calitate pret u pot spune nimix pt ca nu am avut ocazia sa merg cu un logan...aa avut tata un cielo 3 ani si pot sa zic ca a fost satisfacut de el...

shadow 15-05-05 21:00

O sa vezi exact Cielo-ul ala pe strazi in max 3 luni!!!

blowwind 15-05-05 21:01

astept un PM cand e gata :) succes ...sincer sper sa iti reuseasca..(nu vreau sa par pupincurist :) pt ca te`am contrazis si acum iti urez succes..dar este foarte greu,chiar imposibil, sa faci rost de elementele de caroserie )

steph 15-05-05 21:08

pese ckoreene scumpe? bagatzi-va mintile`n cap bara de logan 14 mil la cielo 2.6

un simplu exemplu

Toto - BOD 15-05-05 21:38

Re:

Quote:

Originally Posted by \"alexutzu\"
avand in vedere ca cielo in 2005 este acelasi model ca acum 10 ani...... aleg cu foarte mare placere si fara retinere DACIA LOGAN 8)

nu numai ca imi place mai mult Loganul decat un Cielo, dar la cat costa piesele la koreene in general te doare mintea!

=)) Ai idee de preturile de la Logan? pun pariu ca nu! ei bine afla ca un banal presostat de ulei este 4 milioane! asta a fost doar un exemplu! Ai incredere in mine ca toate preturile sunt umflate la maxim! :wink: Astea de cielo sunt mult mai ieftine! Esti obijnuit cu preturile de la Dacia Berlina ca daca aveai 10 milioane iti faceai masina noua? Bai amice... nu mai vorbi aiurea ca poate unii chiar te cred!

steph 15-05-05 22:06

gresit iarasi un amortizor il costa mai putin pe tata ( cielo ) decat pe mine la break/berlina

florin83 15-05-05 22:23

Quote:

primu CIelo a fost facut in 1995 ... si acelasi model ramane si in 2005
astea noi sunt cu mult mai slabe calitativ decat cele vechi....

Toto - BOD 15-05-05 22:59

Re:

Quote:

Originally Posted by \"steph\"
gresit iarasi un amortizor il costa mai putin pe tata ( cielo ) decat pe mine la break/berlina

vorba vine cu 10 milioane! ;)

apropo... la ce bara te referi tu ca e 14 milioane? cumva la spoiler? e imposibil sa fie atat! eu am schimbat spoileru pe fata si m-a costat 3 700 000, fara manopera la R Clio (m-a ajuns la 30 de milioane cu faruri, grila si manopera, dar noroc cu asigurarea aluia)... Deci arata-mi si mie o lista de preturi de la Logan daca ai, ca eu nu cred ca ar fi piesele de Logan mai scumpe decat alea de Clio...

alexutzu 16-05-05 14:25

Re:

Quote:

Quote:

=)) Ai idee de preturile de la Logan? pun pariu ca nu! ei bine afla ca un banal presostat de ulei este 4 milioane! asta a fost doar un exemplu! Ai incredere in mine ca toate preturile sunt umflate la maxim! :wink: Astea de cielo sunt mult mai ieftine! Esti obijnuit cu preturile de la Dacia Berlina ca daca aveai 10 milioane iti faceai masina noua? Bai amice... nu mai vorbi aiurea ca poate unii chiar te cred!

bine oi fi gresit la preturi dar imi sustin prima afirmatie :P

alexutzu 16-05-05 14:27

Re:

Quote:

Originally Posted by \"shadow\"
O sa vezi exact Cielo-ul ala pe strazi in max 3 luni!!!

deci te pregatesti sa ne uimesti? :roll: tu cam din iarna tot spuneai ca vrei sa il modifici, dar nu credeam ca chiar esti pus pe treaba

Toto - BOD 16-05-05 15:00

Re:

Quote:

acolo e vorba doar de gusturi... :)

alexutzu 16-05-05 15:08

Re:

Quote:

Quote:

acolo e vorba doar de gusturi... :)

e bine ca ma aprobi cand am spus si eu chestia asta un pic mai inainte :wink:

All times are GMT +2. The time now is 12:07.

- Copyright 2026 4Tuning