![]() |
dacia mea din '78
10 Attachment(s)
sall baieti!!!am si eu o dacia 1300 din '78 p care am cumparato de curant.are cateva modificari la partea exterioara...in rest...motor original proaspat facut(din catete mi-a spus fostul proprietar),tablaria e ok...vopseaua la fel....o sa vin si cu niste poze,dar mai creu k is incepator!:D astept pareri...:D
|
Re: dacia mea din '78
frumoas` masina ....so stapanesti sanatos :P
|
scoate capacele....arata urat pe modelul acesta de dacie. Cel mai bine ii sta fara capace, bari cromate etc (cat mai originala).
P.S Vopseste in negru tabla din spatele grilei; zic eu ca arata mai bine. Oricum faci cu vrei. :) |
chiar la asta ma gandeam si yo...sa vopsesc tabla aia :).vreau sa ii pun stopuri p spate d 1310,masca fata d R12 si ceva muzik...vreau sa fie kt mai simpla(dar frumoasa)...o sa tin comt d toate parerile vostre.ms! :))
|
tine-o cat mai retro......
|
mai rar dacii cu filtru de aer original....da jos capacele
|
capacele jos , in rest e super misto masina .inceark sa o faci gordinii style :D
|
2 Attachment(s)
urmeaza sa pun p masina :D
|
Nu pune stopurile alea pe masina !!!!!! te rog nu o strica ! :D sunt mai marfa astea mici !
|
nu te prosti sa pui lampi mari ...punem pariu ca daca le pui nu vin la linie ?
lasa-le originale |
NU PUNE STOPURI MARI.....is naspa :) . Lasa-le pe alea mici ca arata f bine. serios.
|
mai bine pune jante de cat sa pui stopurile alea strici linia masini :)
|
ok.....cred k o sa ma razgandesk in privinta stopurilor....
|
ai capac si p rezerva ?!!! ..tare .. nam mai vazut pana acum :D :D
|
nu-i asa k'i tare!!!da sa vezi c fain sa vede in mers!!!!:D :D :P
a disparut de akolo.....l-am spart!!! :D |
5 Attachment(s)
sall baieti!am revenit cu niste poze.v-am ascultat parerile si am renuntat la capace.....si la ideea d a-i pune stopuri de D1310 p spate:-) .cred k arata mai bn akuma....:D
|
salut ,draguta masina laso cat mai jos posibil
cu niste arcuri taiate si amortizoare intarite ai sa atragi multe priviri si renunta la barile alea negre pe care le ai punele pe alea cromate fara semnal in ele |
1 Attachment(s)
ms la toata lumea pt comlimente si sfaturi;) masina asa am luato...nu i-am facut nicio modificare,dar n va ramane asa...vreau s-o fac in fata in genul daciei di poza(poza e modifikta d mine :-) )...
|
Dupa parerea mea daca o lasi asa si o intretii , pe viitor poate o vom gasi la vre-un museu :D ... apropo da jos din portbagaj fata aia de masa si pune un material textil . Bafta !
|
ar prinde bine o mocheta in portbagaj in loc de linoleumul ala sau ce o fi :rolleyes2 , iar in fata la masca dintre faruri da cu vopsea neagra sa nu se vada albul ala din spatele plasticului ;) ... simplu si cu cat mai multe piese originale ..succes
|
1 Attachment(s)
mai pun si io o poza q masinutza mea!!!am mai faqt kte ceva la partea din fata!!!:-) c parere aveti???:???:
|
5 Attachment(s)
mai pun si io cateva poze cu masina.....si cu "noile" capacce:joy: :joy: :joy: ....
cat am cautat dupa ele!!!!8) |
un lucru care ar trebuii sa il dai jos de pe masina ar fi bara aceea de pe cupola ca nu da bine deloc acum nu o lua in nume de rau dar asta e parerea mea tu acum faci cum crezi....
|
da...la aia m-am gandit si io.....
am tot privit masina si mi-am dat seama k e cam urata bara aia....nu se "leaga" delok q aspectul masinii... maine dak am timp o s-o dau jos.... multumesc!!! |
arata bine cu capacele si vopsita sub grila ..acuma daca pui bari cromate in locul barilor actuale ..eu zic ca o sa arate foarte bine
|
parerea mea lucreaza si la interior.....
|
da....am de lucru si la interior,
dar am zis sa termin mai intai exteriorul... sa le iau p rand... |
fa poze cu interioru sa vedem cei acolo......in ce stagiu e
|
poi interiorul e cel original...
n m-am bagat delok la el.... insa vreau sa montez o consola de audi 100 si sa pun o tapitzerie mai klumea.... poate si alte scauna mai comode.... o sa pun si poze.. |
da tyai luat modelu asta ca ai avut vreo pasiune pt el ...sau atat tya mers bugetu...?
|
prietene...la banii kre i-am dat p ea imi luam un golf I....
trage tu concluzia... masina am luat-o de la un prieten de familie...care era al 2-lea proprietar... masina o am de 6 luni si n-am bagat niciun ban in ea(doar schimbul de ulei kre l-am facut luna trecuta) si merge bdici!!!:) |
ce se mai aude de la masina ta?ai mai facut ceva pe la ea?
|
4 Attachment(s)
mai nimic...:oops:
astept programarea la o revizie periodik(au trecut km 10 000 de km de knd o am) am reusit sa achizitionez: - 2 scaune fata(de pe o dacie din 88...mai confortabile fata de cele p care le am io) - 1 radio-CD sonny si 2 boxe(p care o sa le prind sub scaun...pretz...50 de euro aman2 de la un prieten):twisted: urmeaza: -2 boxe spate acum astept si io o zii libera de la lucru...sa stau de ele sa le pun...:???: numai bn!!!;) |
1 Attachment(s)
...acuma am avut un pic de timp si m-am "jucat" cu masina ta :D
|
ms mult lord_hades(olD Bones)!!!!:D
a iesit super!!!:shock::shock::shock: |
nu o lua in nume de rau dar ornamentele laterale nu prea se potrivesc cu masina. chiar iti recomand sa le dai jos. nu te costa mult sa vopsesti partea care ramane descoperita. ai putea sa o lasi mai jos un pic? vreo 5 cm?
|
salut.frumoasa masina,se vede ca e ingrijita.sfatul meu este sa dai ornamentele de pe usi jos(dungile acelea negre) si sa ii pui oglinzi nichelate de 1300 si jante intoarse.cred ca se vor vedea bine cu capacele alea pe roti.in rest arata ok.
|
ingrijita ........... imi place !
numai bine |
2 Attachment(s)
gand la gand cu bucurie!!!:D:D:D
astazi am facut rost de 2 oglinzi de 1300!!!:D:D -de dunga aia imi e km "mila" sa scap de ea...m-a salvat de 2 ori sa nu ating masina...:oops: o sa scap de ea knt o sa o vopsesc...cred k la vara... -jande intoarse...neaparat!!!ink mai caut...am gasit,da erau vai mama lor!!! -o s-o las mai injos,dar sa mai fac rost de finante...:x -am reusit sa montez si eu radio-CD-ul si sa scap ieftin de la "revizia" p care am facut-o...:D (240 lei cu pisele si manopera)!!! v-am salutat si multumesc mult pt aprecieri!!!:-) |
1 Attachment(s)
spune-mi si mie te rog de pe ce masina ai luat consola centrala si cat ai dat pe ea?
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:17. |
- Copyright 2026 4Tuning