![]() |
logan mic
am incercat sa-l fac cu bani putini.astept idei
|
Re: logan mic
2 Attachment(s)
astpt idei de la alti posesori de logan
Quote:
|
scapa de prizele de aer false.
|
1 Attachment(s)
[QUOTE=mic_mishu;1129856]astept alte idei de la alti posesori de loganQUOTE]
|
1 Attachment(s)
daca sunt mai multi de acord sigur o sa scot prizele de aer
|
1 Attachment(s)
astept si alte idi de la pasionatii de logan
Quote:
|
eu i-as schimba pleoapele cu unele in culoarea masinii,as scoate prizele de aer si i-as pune alt eleron...dar astea sunt doar niste idei de a le mele...tu sa faci masina asa cum iti place...Bafta
|
Votez si eu pentru inlaturarea acelor prize de aer.
:oops: Recunosc ca am si eu niste "prize" false pe masina, alt format si alte pozitionari(asa am luat masina, au fost intepenite bine acolo si le dau jos in momentul in care voi vopsi masina, nu de alta dar la modul in care au fost prinse se va lua cu tot cu vopsea :???: ) . Succes cu masina ! |
Quote:
Fara stickere din bazar, prize de aer false, si eleroane |
mai bine ii pui ploapre din targ culoarea masini si scote prizele de are false arata aiurea
|
si eu sunt de parere ca ar trebui scoase prizele de aer false...acum gusturile nu se discuta, fiecare isi face masina dupa propriul sau plac...si ca un sfat, ar trebui scoase si prelungirile de la bari..sau cel putin macar sa incerci sa le imbini cum trebuie, sa para dintr-o bucata...mult succes
|
sa ai grija sa nu-l umpli cu toate prostiile. felicitari oricum si bine ai venit printre noi!!
|
Prizele si autocolantul de pe faruri -jos , incearca-i sa-i pui proiectoare , plasa neagra la grila (daca-ti place)..si..tzine-o curata! ;)
|
esti cumva taximetrist?
|
Scapa de pleoape, prize, eleron si sticker, strange bani de niste jante, folie autorizata(cea mai inchisa), si poate ceva suspensie sport. In rest nu te-ai dus prea departe, poti fi readus pe drumul cel bun.
|
Quote:
|
mai bine ii puneai doar niste jante,telescoape,uite ce bine arata loganu de la dogy_10 din avatar:lol:
|
Quote:
|
si ce daca??!! niste jante mari poti sa-i pui fara sa fie made by elia!!!;)
|
Quote:
Oricum,cu bani putini si tiganie a iesit,asta este!!!!!!Nu mai are bani de tunning k ii pastreaza pt rate la logan!!!!!!Asta este! |
da jos prizele...dar la ploape de ce ai taiat din ele??? sau e autocolant???+eleronul chiar MIC pe langa spatele masinii...pastreaz-o curata nu cu aspect de kich...bafta la tunat
|
Quote:
|
Quote:
|
Jos tot ce e in plus pe ea : eleron, prelungiri, ploape(poate in culoarea masinii) stickere. Pune-i suspensie sport sa-o lipesti de asfalt si jenti! https://www.4tuning.ro/bazar/images/b...2007079(2).jpg
Pentru mine parca e alta masina asa^ |
Quote:
|
Era un logan de la bazar... eu faceam doar o comparatie cat pot sa-i schimbe aspectul suspensia si niste jenti...
|
Quote:
|
la noi in cimpulung avem niste drumuri mai rau ca la tara.si spoilerele le-am spart de doua ori.nu-mi permit sa-i schimb suspensia si sa dau cu ea in toate gropile
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
Salut....imi plac jantele.......
Nu asculta de altii..........daca tie iti place asta conteaza....... Cateva idei: eleronul este cam mic(incearca stilul acela m este la 100 ron si arata super ),prizele de aer nu prea merg, pe geamul din spate vad ca ai folie, in fata chestia aia de pe geam nu stiu cum ii zice ar merge pe negru, in fata ai putea sa schimbi grila cu plasa, stopuri shimbate eventual.......... Daca crezi ca iti da ceva idei vezi ce am facut eu pe masina mea ....."Logan din Satu Mare" Bafta |
| All times are GMT +2. The time now is 09:55. |
- Copyright 2026 4Tuning