Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Bazar AUTO - MASINI (https://forum.4tuning.ro/191-bazar-auto-masini.html)
-   -   vand ieftin "vechituri" (https://forum.4tuning.ro/191-bazar-auto-masini/53000-vand-ieftin-vechituri.html)

older 29-09-07 14:59

vand ieftin "vechituri"

Vand un golf1 diesel din 80 stare foarte buna de functionare si un Opel Rekord din 68 in stare de functionare (fara itp,a expirat) perfect pentru restaurare.Le dau ieftin ieftin !!!

svz-19 29-09-07 15:59

Re: vand ieftin "vechituri"

ce pret golf 1?poze detalii?motorizare!!!

older 29-09-07 18:49

La golf motorul este de 1500cmc diesel,consum de 5%,nu papa ulei,practic motorul este schimbat in 1997 cu unul nou din Germania si are aprx 70.000 km probabil de aia merge si asa bine.Tabla are mici probleme trebuie vopsita, asta vara a fost o vijelie mai puternica care mi-a cazut pe capota a raschetat-o un pic si mi-a indoit si aripa stanga pe care am schimbat-o dar nu am gasit acelasi cod de vopsea.Am capota impecabila ptr ea dar e alba si masina e gri inchis asa ca nu am chef sa o schimb.CA pret vreo 3000 de roni NEGOCIABILLLLL!

svz-19 29-09-07 21:47

lasa un id de mess si vb acolo daqca s epoate...nu e nimica sigur pt inceput vreau sa vb...

older 30-09-07 12:28

Ai un P.M de la mine! si lasa-mi si mie numele tau ca e mai normal asa.Merci

B22LPC 30-09-07 18:25

Rekordul? cat costa? da-mi si mie niste detalii, te rog frumos...sunt interesat

older 30-09-07 19:50

In principiu Rekordul costa 500 euro dar este o baza solida ptr restaurare.Masina nu are probleme cu tabla dar trebuie un tinichigiu si un vopsitor meserias ca sa o faca frumos.CAroseria este eloxata deci nu are treaba cu rugina.Ca model este berlina in 2 usi cu motor de 1700 pe benzina cutie manuala cu 4 trepte.Cu aprx 2000 euro potzi sa faci din masina asta ceva superb depinde de viziunea fiecaruia,bineinteles trebuie sa muncesti ceva la ea dar daca te pricepi o sa reusesti sa faci ceva ca lumea indiferent de masina.

older 02-10-07 11:01

Nimeni interesat??????

................UP,UP.....................
Accept si schimb cu masina neinmatriculata dar cu acte indiferent de valabilitate,eventual diferenta.Va rog nu postati aberatzii!!!

97PEL 02-10-07 11:11

poze ceva .... sa vede si noi cum arata masinile .....

B22LPC 02-10-07 19:23

Vreau si eu cateva poze cu rekordul, as fi interesat, ori banul jos, ori sa iti dau o masina la schimb :)

older 02-10-07 21:43

10 Attachment(s)
Poze cu rekordu si cateva cu golfu !

older 02-10-07 21:53

5 Attachment(s)
Scuze dar mai am cateva poze cu golful:

older 03-10-07 17:35

B22LPC astept oferta ta daca esti interesat,cat despre "iubitorii" de fotografie v-atzi linistit acum ca am pus si poze?

andy_x3m 03-10-07 17:50

eshti din cta vad...
unde se poate vedea REKORD-ul? eventual da'mi mesaj pe prv
UPP mare pentru o masina mare (si pentru golfuletz un UP da' mai mic:P)

aokimare 05-10-07 03:21

lasa te rog un nr de tel si o adresa unde se poate vedea Opelul

older 05-10-07 21:49

Opelul se poate vedea in Costinesti iar pe mine ma gasesti la nr de telefon:0744\323.555.

kirin 07-10-07 12:16

intr-o poza cu rekordul apar si eu :D

panaitescud 08-10-07 11:37

Quote:

Originally Posted by older (Post 1134719)
Opelul se poate vedea in Costinesti iar pe mine ma gasesti la nr de telefon:0744\323.555.

pacat ca il vinzi ;) cred ca scoteai ceva frumos din el:cry:

kirin 08-10-07 17:47

cica s-a dat deja :D

andolis49 08-10-07 18:48

salut! Sunt interesat de golf daca se mai este de vanzare!!! ID mess andolis49 Merci!

older 08-10-07 19:07

S-au cam dat ambele amandoua! Daca nu v-ati grabit asta e,succes in continuare dar vechituri in starea aia si la banii aia nu mai gasiti

florin_cars 09-10-07 22:50

Quote:

Originally Posted by kirin (Post 1136766)
intr-o poza cu rekordul apar si eu :D

asta vroiam sa te intreb chiar acum..am si copiat linkul la poza sa ti-o dau pe mess..cheluba :lol: :-P

cristivw 16-10-07 15:29

m-am inscris pt rekord! :D rezervaree.. astept sa imi raspunzi la ultimul pm, sa imi dai eventual si un nr de telefon. avantajul este ca sunt din constanta :)

67DSS 16-10-07 16:29

deja cred ca s-au vandut amandoua,;)

older 16-10-07 18:40

Off topic s-au vandut amandoua.Dupa opel plange un tovaras da nu am avut timp sa fac actele cu el deci s-au dat amandoua oricum!!

florin_cars 16-10-07 18:48

cristivw...cred k u nu stii cu cine trebuie sa vorbesti...asta e..avantajul altora :lol:

older 16-10-07 22:09

Pai domnu cristiwwv asta e tovaras cu baiatu careia ii dau opelul dar cum am mai zis nu am avut timp sa fac actele cu el si are impresia ca ii trag teapa si nu vreau sa i-o mai vand si atunci l-a pus pe "tov" cristiwvw sa ma intrebe pe mine daca mai e la vanzare sa vada celalalt daca e teapa sau nu. EEEEEEEEEEEE telenovela ce sa mai vorbim
P.S. alex am pierdut nr tau de telefon asa ca suna -ma sa iti dau odata masina ca ma apuc de construit la costinesti si ma incurca acolo.

cristivw 16-10-07 23:22

nu, chiar nu m-a pus nimeni sa intreb de rekord. chiar vreau un rekord. si da, il cunosc pe tipul care vrea sa o ia si astepata actele, si chiar am vb cu el azi, si chiar azi am aflat ca el ceruse initial masina.
ideea e ca nu il cunosc personal, ci doar am mai vb anterior pe messenger, cand m-a ajutat cu cateva informatii referitoare la opel manta. cautam eu atunci asa ceva, si tot n-am gasit. se pare ca omul se pricepe la opel-urile mai vechi...
in sfarsit... eu chiar o vroiam pe asta alba... faceti cum vreti.. mama ce cearta de gradinita, parca ati face afaceri cu cartonase de colectie, nu cu masini :lol:

ps> daca vreuna dintre parti se razgandeste si nu mai ajunge rekordul la cine trebuie, va rog sa ma anuntati. multumesc anticipat.

cristivw 16-10-07 23:32

de asemenea... daca stie cineva urmatoarele, la pret bun, e rugat sa ma anunte. a! si din apropierea orasului constanta
- opel rekord C, D - coupe/sedan 2 usi
- opel ascona A, B - coupe/sedan 2 usi
- opel manta A, B
- opel kadett C - coupe
- ford consul/granada mk1 - fastback/sedan 2 usi
- ford taunus mk3 - fastback/sedan 2 usi
scuze ca n-am mai deschis topic, dar o sa se uite pe aici toti ce interesati de vechile minunatii.
aviz @florin, ca nu te-am contactat pe mess, dar o sa vezi tu mesajul si poate ma ajuti :D

florin_cars 17-10-07 11:22

cred k tu vrei TAUNUS TC1 coupe/sedan 2 usi... :-P k 2 si 3 nici nu erau europene COUPE.

cristivw 19-10-07 16:16

Florin ma intelege :D ce vrei... oboseala...

florin_cars 19-10-07 17:14

pregateste banii si te "fac" q qteva din cele enumerate de tn ;)

All times are GMT +2. The time now is 00:24.

- Copyright 2026 4Tuning