![]() |
Tico - CT 27 SYN
bag si eu ticozauru aici
|
ct27syn
prima poza .. oricum il am de mai putin de o luna
|
Re: ct27syn
5 Attachment(s)
primele poze
|
am bagat pana acum bani in :
am schimbat tot ce frana .. placute , saboti , frana de mana si ce mai inseamna frana am schimbat cauciucurile pe fatza folii capace roti mp3 pleyer boxe tiutere polish huse scaune piele pe fetzele de ushi ( mai am sa pun si pe spate ) pedale sport covorase imitatie de aluminiu antivant (azi le pun si pe spate cred) oricum lista va continua |
Buburuza ta e excat ca a mea akuma .. numai ca tu ai actipildul ala pe usa care sincer mie unul nu imi place ... si eu am semnalizarile negre pe spate !!
In rest spor la tunning :)) |
toata lumea se ia de ele ... dar mie imi plac :)
|
ct27syn
1 Attachment(s)
am bagat leduri albastre la ceasuri ... noapte se vede belea ... dar nu pot sa fotografiez cu telu
|
ct27syn
si acum si sigla tico squad ... urmeaza parbrizu in curand ... atunci spal si mashina
|
ct27syn
2 Attachment(s)
si ... pozele
|
arata misto bordul tau ..bvo :)
|
ms .. inca nu am terminat dar ma terminat ideile :)
|
Si mie imi place bordul:D Folie vad k ai pus doar spate+luneta:lol:
Sa-ti traiask;) |
2 Attachment(s)
mi-am schimbat si sigle cu tico ... am pus ticozaur ... si un dinozaur :))) sa dea bine ... am bagat inchidere si alarma ...dar nu am cum sa le arata in poze :))
|
si iar am mashina nespalata :))) dar e frumoasa si asa
|
aikman bafta la tunareala ... frumos ...dar da ghearele alea jos de pe usile din fata ca sunt urate cu draci .... !!
|
alea mai stau putin acolo ... momentan stau bine ... am inceput din spate ... ma gandeam sa-mi fac un cerc din ala cu numar ... ma gandeam la un 69 :)) ... dar mai am pana ajung la ele
|
e clar ... numai "sanatosi" suntem pe aici :))
|
multumim multumim :)))
|
stai linistit ca si io sunt in aceeasi oala :D doar ca sunt cam in pana cu finantele
|
eu sunt in grafic cu finantele ... dar trebuie sa-mi vina farurile , stopurile , butucu de la volan , turometru si suportii de difuzoare ... dupa ce vin ele si le montez , ma apuc de altele :twisted:
|
cat ai dat pe stopuri si de unde ?! ....
|
vorbeste cu topser
|
2 Attachment(s)
si poze din interior ... usa imbracata in piele si presurile imitatie de aluminiu
|
oho incepi sa faci progrese kiar imi place,taie presu de la sofer eu asa am facut k ai sa vezi k t incomodeaza:P:) in rest spor la trb
|
pai mi-a prois cineva ca imi face din alea adevarate ... pana atunci merg astea asa
|
1 Attachment(s)
noile mele stopuri ... maine poze si cu farurile
p.s. vand stopuri , faruri de tico :lol: |
Super stopurile, sa le folosesti cu spor si fara incidente!
Poti face niste poze cu ele aprinse (seara) ? |
am incercat cu topser sambata ... dar cu telefonu ies cam aiurea ... o sa caut o camera digitala
|
Incet ,dar sigur asa se zice.Imi place cum evolueaza masina.Spor la treaba!
|
1 Attachment(s)
si farurile :lol: .... s-a desprins bara putin sub far ... dar se rezolva :)
|
imi palce mult stopurile tale.sa le folosesti sanatos.baga niste poze cu ele seara sunt curios:D
|
scoate stickerele alea ca is nashpa ............ :x
|
urmeaza .. pun altele mai mari :)))
|
TicoZaurul arata bine, dar sunt naspa mainile de pe portiere. :) stai in inel2 ?
cumperi alte stickere de la obor ? :P |
Quote:
da stau in inel2 :lol: ... si nu , nu cumpar de la obor .. imi fac la comanda pe urmatoarele ;) tot la cel care mi-a scris ticozaur si ticosquad pe mashina :) dar astea la primavara cand vopsesc mashina ... acum vreau jenti si arcuri mai inalte :lol: |
ai putea inlocui sticla de la stopul de ceata cu una alba.
|
pai mai dau un motiv in plus sa se ia militia de mine ? mai ales ca de luni imi bag si neoane :)
|
Ohoho....vrem detalii :D de care? Cat? Ce culoare (culori)?
|
quick ... multe intrebari dar nu stiu sa raspund :)) verzi sub mashina ... nu stiu .. am facut comanda la topser ... pe luni ar trebui sa vina
|
imi vand tico-ul 3000 euro ... an fabricatie 2000 prima imatriculare 2002 ... restu imbunatatirilor le vedeti pe site
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:08. |
- Copyright 2026 4Tuning