![]() |
golf 3, pareri va rog!!
2 Attachment(s)
Spunetzimi va rog daca va place golfu asta asa cum arata, (virtual deocamdata) sau daca nu va place.
Daca se poate si ce anume va place/nu va place la masina! Sugestiile sunt bine venite din orice punct de vedere, sau daca avetzi idei pt. masina nu ezitatzi sa le postatzi! :paper::chew: |
Re: golf 3, pareri va rog!!
Foarte fain. Vei folosi culoarea Lamborghini? Daca nu, am codul.
|
eu ma gansdesc la un portocaliu asa mai spre rosu ca in poza cu spatele masinii, daca asa e si lamborghini atunci potzi sa-mi dai si codu ^_^
|
Vopseaua se numeste Arancio Borealis. Cu asta era vopsita si VW Golf Speed. Vopseaua are 3 componente (1 culoare mata, 2 strat perlat, 3 lac). Vei avea nevoie de un vopsitor cu experienta + daca se zgarie pe undeva vopseaua, trebuie sa vopsesti toata masina. Asta-i baiu cu vopselele mai complexe.
https://img406.imageshack.us/img406/9...peedze4.th.jpghttps://img406.imageshack.us/img406/5...hinihz6.th.jpg Codurile in PM. |
Quote:
|
ms mult pt informatzia despre vopsea, intradevar arata special, dar pe partea financiara: cat trebe sa scot din buzunar pt o asa minunatzie?
|
1 Attachment(s)
am uitat sa precizes:
DACA VOTATZI SPUNETZI SI DE CE ATZI ALES ACEL VOT, MAI ALES CEI CARE VOTEAZA "NU-MI PLACE" am mai facut una din spate, ca cealalta era facuta mai cu graba :chew::rolleyes2 |
Quote:
|
eu am votat primu nu! bara fatza e de tot ***'u(ideea ca e virtual)
|
Daca renunti la bara aia fata, masina nu ar arata rau de loc. Spatele ar fi chiar fain.
|
da' ce avetzi cu bara? fiindca e prea extrema? sau ce nu e bine la ea?
|
e clar o bara pt o masina japoneza!
|
1 Attachment(s)
daca va arat, de pe ce am luato va datzi cu ciocanu-n cap :p
un opel astra :D EDIT: hai ca bag si poza sa nu zicetzi ca mint |
n-are ce cauta bara aia acolo.... cam d;cord cu lumea...
all the best from SmokeDesign , Smoke out |
pai daca masina e de afara si e modificata nu inseamna ca e frumoasa sau reusita:P
|
smoke da-mi o idee ce se potriveste cu spatele :p
|
2 Attachment(s)
sau ce credetzi de nissanu asta primera?
e pe benzina de 2.0 problema e ca o fost schimbat motoru diesel -> benzina si nu se poate face inspectzia :(:evil: ( ma poate ajuta cineva?:rolleyes2 ) |
ma, prima data ia o masina, si pe urma cere pareri, ca asja ramai numa cu ele in aer
|
pai nissanu ii al meu, si si golfu de langa el :p
|
Quote:
|
asa, si ai mana libera la tunat ?
|
Quote:
|
man get real... get the car... get premisu.. si dupa vb cu lumea.. ca altfel waist of topic,,,,,
|
Quote:
exact fi ca mine mah stai pe curu tau! |
Quote:
|
ce aroganta man.. era sfat.... repet ce a scris lumea mai sus.... nu's ce te ataci... ?!?!
|
Quote:
|
in primu rand no scris nimeni "get real, get a car sau get permisu" deci argumentu tau so cam dus pe apa sambetei...
si in plus nu vad ce nu am din cele enumerate de tine, asa ca sfat fara rost.... daca n-ai nimic important de adaugat pls gtfo din "waist"u asta de thread |
intelege ce vrei.. nu e aroganta e experinta pe treaba asta... bafta cu masina si cu topicul.. dar raman la parerea mea... si nu-ti fa griji.. te las.. cu tot cu topic... ca nu stiu ce scriu.. cum nu stiu ce e alea masini.. si n-am deloc experienta...
all the best from SmokeDesign, Smoke out |
da' nu te supara, ce legatura are faptul ca stii sa faci masini cu faptul ca te uitzi de pe deal la altzii si faci comentarii aiurea? Te-am rugat sa zici daca vrei ce spoiler fatza s-ar potrivi si tu te legi de faptul ca inca n-am golfu... dar in fine bafta la orice faci tu....
|
oricum gata cu offtopic, bagatzi baietzi pareri
|
i agree with smoke...ia-ti mai intai masina si dupa aia......:p
|
am glumit.....am gasit undeva spoiler spate exact ca din poza
|
nightrider
|
Quote:
itzi rup capu la scoala bre :D ;) |
da da...cum sa nu..:)))))
|
ok, sper ca ai primit parerile pe care le asteptai, problema este ca nu prea poti sa ceri o parere pe ceva ce nu ai, so..eu spun asa, topicul se inchide, pana cand, si daca iti iei masina.
toate cele bune, NightRider |
| All times are GMT +2. The time now is 13:34. |
- Copyright 2026 4Tuning