![]() |
R.I.P. Micutzu....
Tocmai mi-a zis o prietena ce s-a intamplat... Nu imi vine sa cred, nu stiu ce sa mai zic... R.I.P....
spiry: tazzy TazzY: da spiry: ai vazut statusu meu? TazzY: wow TazzY: ce a patzit ma micutzu????? spiry: da ma TazzY: omg spiry: da...si eu am ramas la fel |
Re: R.I.P. Micutzu....
este un topic la nsl
|
Micutzule R.i.p. :(, Oriunde Ai Fii Sa Stii K Esti Mereu Intre Noi!!!
|
condoleante dumnezeu sa l ierte :((
|
|
Condoleante...
|
Dumnezeu sa-l ierte ... sa-i fie tarana usoara !
In aceasta dimineata am pierdut un om care poate ... ca mai mult ca toti la un loc si-a dedicat viata exclusiv curselor si fenomenului auto ! Din partea CLUBULUI DREAM SQUAD anuntam oficial ca suntem alaturi de CLUBUL MIDNIGHT RACERS in demersurilor pe care acestia intentioneaza sa le aiba ! |
1 Attachment(s)
Dumnezeu sa-l ierte sunt sigur ca de undeva de sus de acolo se uita la noi..........nu te vom uita niciodata
|
R.I.P. Micutzu!!! PACE !!!
|
|
condoleante ....
|
Condoleante,
nu l-am cunsocut foarte bine dar in decursul anilor mi-a dat destule starturi. Dumnezeu sa-l odihneasca. |
Dumnezeu sa`l odihneasca in pace!!!Fie`i tzarana usoara!!:cry:
|
R.i.p. Micutzu
|
Dumnezeu sa-l ierte ! RIP micutu`!
|
R.I.P
A fost si la Pro TV. |
condoleante familiei si cunostintelor.....dumnezeu sa-l ierte...!!!!
|
condoleante familiei !!!
|
R.I.P. ........
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace.... |
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace ! A fost un om cu o inima mare , i-a ajutat pe multi si le-a aratat calea dreapta .
Sincere condoleante familiei ! |
nu imi vine sa cred ce sa intamplat.....RIP micutzu.....:((((
era inca in viatza .ca am auzit ca vorbea cineva cu el??????...a murit in drum spre spital sau unde...? |
Sincere Condoleante!
S-a mai stins unul dintre noi... RIP |
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace .
Sincere condoleante familiei ! |
Pacat, foarte mare pacat !!
Din partea clubului URBAN DIVISION vreau sa transmit sincere condoleante familiei si prietenilor din clubul MIDNIGHT RACERS. Dumnezeu sa il odihneasca in pace si sa ne protejeze de acolo de sus. Sper ca diseara sa ne strangem cat mai muti la Polivalenta in memoria lui. |
nu pot sa cred ... nu am cuvinte ... RIP micutzule .. te pupa fratele tau ...
|
cand am aflat aseara eram la fotbal ......... era "mare meci" fanatik motorsport vs. inferno:D si unul dintre noi am primit un telefon si pt o clipa a fost liniste totala dupa care toata lumea ce s-a intamplat , ce s-a intamplat iar atunci a fost cel mai lung moment de liniste dupa care am plecat spre municipal si akolo l-am vazut pe tano si familia lui mihai stand in fata revervei lu mihai!!! sincere condoleantze din partea FANATIK MOTORSPORT si mai ales a mea !!! un om care vorbea putin dar facea multe !!!!!imi pare rau !!!
|
imi pare rau :( ... sper ca dupa tragicul lui accident, sa fim toti mai ... nushu` ... cumpatati ... sa stim cand tre` sa apasam pedala din dreapta :| ... foarte aiurea ...
L`am cunoscut personal ... super baiat ... cred ca unul dintre cei mai iubiti oameni din fenomenul tuning din romania ... sincere condoleante familiei ... :( |
Dumnezeu sa-l ierte, sincere regrete, condoleante familiei, oricum nu te vom uita niciodata
|
Am facut o pagina unde pot sa intre cei care vor sa aprinda o lumanare virtuala pt sufletul lui mihai
http://micutzu.memory-of.com/ Pentru a face pagina cat mai completa va rog sa-mi trimiteti informatii pe mail sau pe forum De asemenea astept si ceva poze Sper sa fie ultima pagina pe care o fac !! Au fost prea multe anul asta |
un om mare,un prieten adevarat,un nume mare,un adevarat luptator,nu-l dezamagiti si continuati ceea si-ar fi dorit el,indeplinitii visul ,nu distrugeti ceea ce a creat ,cntinuati sa fiti voi.NU te vom uita si vei fi mereu in sufletele noastre si locul din dreapta i-ti apatine . Sper sa ne vezi si sa ai grije de toti cei care te -au iubit (lupi maaaaaaaaaaa) cum spuneai tu MICUTULEEEEEE
|
R.I.P. Micutzu....
Nu ma asteptam sa pleci asa de, devreme :(((
|
sincere condoleanzte...dumnezeu sa-l ierte si sa-l odineasca in pace...:(
|
Condoleante nu te vom uita............
|
Dumnezeu sa il odihneasca in pace...inca odata sa dovedit ca VIATA ARE PRIORITATE
|
SIncere condoleante !
R.I.P Micutzule............... Cuvinetele sunt de prisos ...................te vom avea mereu la start in inimile noastre ! |
Am luat azi Libertatea, si in pagina 6 am vazut poza lui Micutu...credeam ca a castigat vreun premiu ceva... incredibil, pentru cateva minute mi-a stat inima in loc... abea daca mai puteam respira...si de fiecare data cand ma gandesc la ce a patit fratele nostru mi se opreste respiratia...incredibil...atat de tanar..si atat de multe mai avea de facut... o sa ne lipsesti Micutu! Sincere condoleante tuturor prietenilor si familiei, a fost, este si va fi un prieten adevarat!
|
Sincere condoleante Micutu\'.Inca unu de\'al nostru s\'a dus din cauza vitezei.:((
|
Sincere condoleante!!! Nu am vrut sa scriu nimik pt ca nu l`am cunoscut personal si nici in altfel dar aseara dupa ce am vazut forumul si am citit acolo, l`am visat si m`am trezit cu lacrimi in ochi. Azi m`am tot gandit la ce s`a intamplat si m`am gandit sa imi exprim parerea de rau cu toate ca nu e importanta deoarece nici nu l`am cunoscut. Eu unu o sa il ascult si nu o sa mai transform strada intr`o pista pt ca am viata in fata si la fel ca si el am o logodnica cu care vreau sa`mi fac un viitor, nu vreau sa ma conduca pe ultimu drum din cauza unei prostii.
Am mai avut un prieten care a murit mai de mult si inainte de asta i`a ghicit cineva si i`a zis ca o sa aibe o cumpana cu o masina rosie pe o data anume. Exact pe data aia a murit in accident de masina pe Dealu Negru intr`o astra rosie pt ca nu credea. Nici eu nu cred...dar ce e sigur e ca femeia i`a spus ca el e prea bun si Dzeu il vrea langa el. Poate asa s`a intamplat si cu Micutu. Dumnezeu sa aibe grija de el si sa il odihneasca in pace. Mare pacat!!! |
Nici eu nu l\'am cunoscut personal, dar din pozele puse de voi cu Micutzu...mi\'am dat seama ca a fost un om plin de viata si un adevarat pasionat de masini si asta m\'a dus cu gandul ca toti trei...cei care nu mai sunt printre noi TXA,GAM\'u si Micutzu merita un articol in urmatorul numar al reviste 4tuningRO. https://forum.4tuning.ro/showthread.p...65#post1128065 Sa posteze cine este de acord.
|
R.I.P Micutzu sincere condoleante
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:32. |
- Copyright 2026 4Tuning