![]() |
Intalnire in Pitesti ?
Mai baieti ...am ramas la coada tarii ... hai sa facem si noi o intalnire ceva pe aici sa vada lumea ca Pitesti-ul nua uitat de tuning si racing ... deci ? ce ziceti ?
|
Re: Intalnire in Pitesti ?
deocamdata...facem intalniri in care:
- mai mult de jumate din oameni vin pe jos...:evil: - sau in care vin si stau in masina sa vorbeasca la telefon - oameni care atunci cand se aude de o liniutza vin doar ca sa ii vada lumea si pe ei pe acolo..."nu ma dau ca ..." Concluzie: nu conteaza ce masina ai dar de ce ai conta in vre-un fel daca nu ai ce arata? p.s: scuze de rautate... |
Nu-l lua in seama pe bbi ca e dur :). Intalniri se fac in fiecare duminica la ora 20 la finante in parcare, dar se pare ca mai sunt cei care nu stiu de ele. sa speram ca nici agentii cu logane nu stiu :P
|
:chainsaw: :bat: :poke: :pistoles: :2gun:
|
Quote:
Ah!! dar mi-am adus aminte!... TU AI DE ARTAT CEVA?! :twisted: P.S.: nu cred ca esti rautacios! pur si simplu nu dai dovada de diplomatie in relatiile interpersonale... ;) |
nea aline...poate de aia nu am mai venit prin centru...ca si asa sunt un amarat cu o dacie...si asa nu am facut nimic la ea...
si de diplomatie de ce sa dau dovada?ca vad oameni care vin si vorbesc la telefon?in plus nu cred ca m-a provocat cineva care are ceva apropiat si nu m-am dat eu.... in alta ordine de idei nu am de ce sa ma iau de...tine(scuze de vorba la per-tu) pentru ca ai totusi o masina noua...neiesita din rodaj ...deci care nu merita omorata! nu vreau sa ma dau interesant dar poate e doar o parere personala despre ce se intampla acolo... |
Auzi!?! nu ma mai lua cu "nea" ca ma faci sa ma simt prea batran!... Iar ceea ce am scris mai sus nu a fost decat o ...gluma! Adevarul este ca nu ma simt (pe bune!) absolut deloc ofensat de nicio provocare sau afirmatie pe aceasta tema...
La treaba cu vorbitul la telefon (sau alte "faze" similare) ai PERFECTA dreptate. Acest lucru l-am mai sustinut si eu intr-alt topic, cand am facut referire la "bisericute"... Totusi, acest fenomen trebuie inteles si tratat ca atare, deoarece nu ne cunoastem (intre noi) cu totii... Treaba asta cere timp si MUUUULTE activitati desfasurate in comun, nu?! |
Ah!... si mai am un comentari (totusi) de facut la ceea ce ai scris tu: NICIODATA, absolut NICIODATA sa nu mai afirmi (cel putin nu in fata altora) ca te consideri "amarat"!!!! Poti face comparatii (insa numai in gand!) intre tine si cel de "colo' care are un Audi sau o Toyota :P , dar, in acelasi timp, uita-te si la altul care mananca o data pe zi - paine cu mamaliga...
|
mda...unii au libertate...altii au neveste...:)) inca nu sunt foarte amarat...8)
|
Quote:
Cu bine! |
Hmm!... Pana la urma cum ramane?...
|
alin-l era doar o gluma...ma rog sa iesim din partea asta off-topic...pe cand o intalnire poate alergam si noi oleak ... :)
|
SI IN SEARA ASTA ADAT GARDA IN NOI ,ce mai stiti sau dat amenzi
|
Quote:
|
conteaza?
asta va intereseaza p voi ? care si-a luat amenzi... bv ma... cred ca o sa incepem restructurarile... fara nicio suparare pt cei care nu or sa mai fie bineveniti...nu va dam afara...ci plecam noi. io unu m-am saturat...e cineva in situatia mea? |
:chainsaw: :peace:
|
Quote:
in acest mesaj e un adevar pe care eu lam obs. , nu va spun decat k aveti grija ce mai ziceti pe net k agentii st printre noi, chiar sub nasu nostru restu vil spun la intalnire:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: agentule care esti stiu cine esti si ai face bine sa ne parasesti k dak nu te parasim noi |
Quote:
:lol: |
Quote:
|
:suspiciou :twisted: :twisted:
|
eu nu cred ca sunt agenti aici...e pur si simplu incapatanarea noastra de a face lucruri ilegale!si deci ca atare trebuie sa suportam legea!
si ca orice lucru ilegal facut...e imposibil sa nu se afle de el! marea problema sunt figurile care se fac pe langa liniutze ...ca daca am merge, am sta cumintzi parcatzi si numa la momentul bun ar "fugi" 2 3 4 masini nu ne-ar mai descoperi nimeni!dar....cerculetze...baraieli...plm! |
Quote:
Ai pus "punctul pe I" cu vorbele acestea!! :hug: Cred ca in curand voi veni pe jos la intalniri sau o sa-mi parchez masina cu cateva strazi mai departe!... Mi se pare total impropriu ca cineva sa se apuce sa faca (sau sa incerce) derapaje "controlate" sau "cerculete" ori sa impresioneze spectatorii cu modul lor de franare "la milimetru" (!), atat timp cat imprejur sunt parcate alte masini iar spatiul este destul de stramt...:boxing: O solutie ar fi ca TOATE cursele sa se "tocmesca" de jos, de la Finante, dupa care la sfarsitul intalnirii, cei inscrisi la competitie si aceia care vor sa asiste, sa se deplaseze la "locul faptei". Dupa ce se termina "treaba" fiecare pleaca acasa linistit (sau nu), fara alte comentarii. ...parerea mea!...;) |
salutare! sper sa ajungeti sa ma cunoasteti intro buna zi
|
nu cred ca sunt ceea ce zic unii-agent-sunt tot ca voi-pasionat de motoare,tuning si alte multe lucruri
|
din pacate nu e asa cum s-a auzit ca toti baietasii cu bmw-uri,in afara de mine, au luat amenzi nu a luat nimeni pt ca lumea ma cunoaste si le-am explicat ca nu s-a dat absolut nimeni in acea seara acolo si ca urmare totul s-a term cu bine pt toata lumea totul e sa stii sa vb si sa-i faci pe "AGENTI" sa inteleaga ca nu e nimic ilegal
|
mai ascultati si la cei ca BBI ca are multa dreptate iar daca vreti sa fiti legalizati ca,club,incercati sa fiti mai ordonati unii dintre voi si va promit ca am sa pun o vb buna la unii sefi de la "AGENTI" cand va fi vb de aprobari si legalizari ale clubului vostru si a curselor organizate legal
|
si mie imi plac cursele dar sa fie facut totul cu cap nu cu dosul-nu situ ce faceau unii dintre voi cei care vb despre mine fara sa aveti dreptate,cu multi ani in urma cand eu mergeam la "alergari ilegale" poate ca abia invatati alfabetul iar eu ma alergam cu agentii cu o dacie belea cu acelasi nr ca al bmw-ului totusi ar trbui sa ne cunoastem mai bine si o sa vedeti ca sunt baietas ca si voi cu f mult bun simt si respect pt unii ca voi va respect si va apreciez pt tot ceea ce faceti si tineti-o tot asa pana la legalizare dar fara gesturi inutile si fara rost sa nu mai vina pol... sa va ia la ochi drept baieti rai ca e pacat de munca voastra
|
va astept cu pareri si sa aveti multa bafta si stapanire de sine-LA MAI MARE
|
Quote:
|
membri e mult spus!
deocamdata eu sunt membru dar de onoare al CNFLM - Clubului National de Frecat Menta LEGAL!!! |
Hai mey, lasa-ma!... OK, am "comis" o eroare de exprimare... Ideea care reiese din expunerea mea cred ca este elocventa.
PS. Imi cer scuze, pe aceasta cale, pentru faptul ca Duminica trecuta nu am putut participa la ... reuniune. Am fost (si inca mai sunt) racit destul de rau... Sper ca data viitoare sa ne revedem. |
Quote:
|
poate ne vedem diminica seara la finante si vb mai multe,SCO ma cunoaste mai demult de la GINO
|
ma baieti uite care e treaba ... eu i-am dus la finantze pe tipi aia cu Bmw-Urile Adica : :LIV , RUS , JIU , si inca 2 , vreu sa va spun ca niciunul nu a luat amenda pt ca LIV a stiut sa vb cu cel de la circulatie ... aveti grija cum vb despre baitul asta ca mancati mult stii voi ce ...
|
bine ati venit baieti p forum !
:p nu va agitati prea mult, ca asa e p forumul asta...se vorbeste mult... |
ce ziceti mai vine cineva diseara daca se opreste ploaia?
|
sa vedem..poate ma bag si eu..ca am cam lipsit
|
Quote:
|
Quote:
:lol: sa treci daca vrei ;) diseara n strangem...zic io...si daca tot ploua...n refugiem la un ceai cald... alte idei? |
asta seara a iesit ceva interesant?eu n-am putut ajunge
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:55. |
- Copyright 2026 4Tuning