![]() |
E36 - proaspat modificat!
8 Attachment(s)
Abia seara aceasta mi-am reluat locul, dupa o pauza de 6 luni la volanul BMW-ului meu e36 2000cmc 24 valve, chiptuning, admisie de motor de 2500cmc, filtru sport... Astept pareri!
|
Re: Al meu e36 praspat modificat!
Sper sa va placa. Intreaga lucrare a executat-o No Limit Tuning.
|
Rog un moderator sa modifice titlul thread-ului, deoarece mi-a scapat "praspat" in loc de "proaspat"...
|
hai sa imi spun si eu parerea daca tot ai mentionat ca le astepti ...
am vazut masina live de mai multe ori ( in stadiile de lucru ) . Pot sa spun ca evazarile sa zicem ca sunt ok, dar partea de sus a evazarii, mai bine o faceai ca la m3 sau ii dadeai o alta forma, nu valul acela... mie mi se pare nefinisata acolo . Al 2 lea lucru, este GRILA, care nu reprezinta DELOC bmw-ul .. nu stiu care a fost telul tau, nu stiu care a fost planul tau de a face masina dar mie mi se pare urata rau de tot . Spatele, eu as fi optat pt o alta bara .. sincer asta da bine decat pe urs ( vezi aox ) . La capitolul bari pt kitul m3, dar vad ca ai vrut ceva excentric .. bara fata imi inspira a pachetul M-technik de pe e90, corectati-ma daca gresesc, aia e patratoasa si asta se aseamana . Stopurile sunt ok, singurul lucru care o trage si mai mult in jos e cotiera aia chiar ... urata . Masina arata mediocru pt gusturile mele, dar daca i-ai retusa cateva detalii ar arata ok . Sper sa nu te superi pt lucrurile pe care le-am scris dar nu este felul meu de modificare in materie de masini |
Inteleg si respect orice remarca, mie asta mi-a placut si asta am realizat. Cu bara spate sunt perfect de acord cu tine. Bara fata insa, imi place mult. Sporeste agresivitatea masinii. Evazarile nu au fost ideea mea, dar mie imi plac mult. Ce mai! Este normal sa nu fie agreat un proiect care de la inceput si-a propus sa fie .... "putin altfel" :)
|
Mie unu imi place, mai putin grila din fata, care mi se pare un pic ciudata...nu pot sa zic ca nu-mi place dar...
Poze cu interiorul ne dai? |
cu interiorul nu am de ce sa va dau deocamdata, pentru ca este un vinilin ieftin alb, cu care am cumparat masina. Intentionez sa ii fac o tapiserie din piele cream mai pe la iarna. Deocamdata nu mai sunt bani... :)
|
un sfat, cauta niste proiectoare rotunde si bagale in bara fatza .. si scoate plasa aia din locasul pt proiectoare ca se vede urat ..
|
Quote:
|
Quote:
|
Re: Al meu e36 proaspat modificat!
salut . inceraka sa ii pui 4 evacuari pe spate 2 cu 2 . sau macar 1 cu 1 . o sa arate mai bine dct cu una . ;)
|
O masina foarte frumoasa...la fel ca si Walderrama nu imi plac acele evazari in rest arata super...dupa pozele alea...nu crezi ca ar merita si ea o baitza ?:)
|
Quote:
|
Quote:
....puteai.... imi scuzi postul foarte acid,dar sincer ma doare inima... oricum bravo tie,sa te bucuri de ea ca asta e cel mai important. |
culmea e ca mie imi place!
|
Daca tie iti place e ok
|
pune pozele cu ea spalata ca astia nu o ajuta deloc
|
masina e destul de reusita ... dar o toba DTM style ar merge mult mai bine ( parerea mea ) . Sa ai grija de ea si sa nu ai parte de incidente ! mult succes
|
fatza e chiar dragutza..aripile sunt cam ciudate dar se continuie bine cu pragurile..daca tot ai facuto putin mai lata punei niste distantiere la rotile spate..si eu zic ca mergea o alta bara pe spatte mai ales ca masina e in 4 usi..si are stopurile mai inguste...bara asta joasa face masina cand o vezi din spate sa fie ingusta si inalta..dupa gustul meu mergea o bara originala M pe spate..dar se vedea bine din spate cu rotile putin mai iesite..oricum masina e dragutza..
Si incearca sai pui un numar mic pe fatza..ori pe mijloc in locu lui normal ori dedesupt pe grila aia. |
ma bucur ca citesc si opinii pro. Flansele sunt pregatite si bara spate urmeaza sa fie schimbata cu cea din kit-ul din care face parte si bara fata. Multumesc si pentru putinele incurajari... Sincer eram cam daramat...Am muncit enorm, foarte mult... :)
|
ar fi perfecta cu o alta bara pe spate si cu flanse..
felicitari pentru munca si bani investiti. |
Quote:
vor fi multe retusuri. Desi masina abia acum a iesit pe strada dupa 6 luni de munca, in care am vrut intradevar sa iasa ceva excentric, abia acum incepe lucrul dracului cu ea. As fi interesat de un schimb de jante cu cineva care le vrea pe acestea m3 replica si are ceva jante pe 9j spate si 8j fata. Trebuie imperativ sa ii dau un polish serios, trebuie sa schimb bara spate. Urmeaza interiorul, pe care intentionez sa il fac din piele cream. Muzica este deja sus, acum voi cauta un blocant, si motivul pentru care am postat aici nu este de a fi ridicat in slavi sau certat ci exact pentru a primi sfaturi. Mentionez ca imi place tuningul dus la extrem dar in orice proiect in faza bruta ca al meu intervin sfaturile care dau forma finala. Va multumesc atat pentru incurajari cat si pentru critici. :ihearu: I am all ears!!!! |
are un viitor promitator...
la folie te-ai gandit?! felicitari pentru aparitia la TV si daca tie iti place e bine P.S:sa rezolvat la partea din fata unde se imbina bara cu aripa?!ca a zis ca e o mica diferenta care o sa dispara! |
Quote:
DEDIC MASINA SI TOT CE REPREZINTA EA PENTRU MINE, CAT SI VIITORUL ACESTEI MASINI MICUTZULUI ! Desi nu l-am cunoscut, din cate am vazut si am auzit ii doresc drum drept si sigur spre eternitate, cu promisiunea noastra ca va fi mereu printre noi! Dumnezeu sa il odihneasca in pace! |
fiecare dupa gusturile sale..e usor sa spui cuiva domne nu`mi place,dar sa stii cat a tras omu` ala pentru masina aia,ca sa nu mai spun de bani sau timp..!ai grija de ea si multa bafta!
|
Pe spate dupa cum reiese din poza cred ca iti trebuie minim un 10j + flanse
|
10j plus flanse de cel putin 2,5cm
|
Nu! Am masurat cu jante de 9j este perfect!
|
banuiesc ca stii ca janta mai are si ET, nu?
|
Quote:
La un E36 normal ( neevazate aripile ) ies cu 2,5 Cm in afara caroseriei cu cauciucuri de 225/40 ZR18. SI nu iti mai trebuiesc nici flanshe ... Garantat pe ce vrei ! |
Asta asa e. Masina avea cand am cumparat-o niste evazari mai micute,ca dimensiune, dar la acelasi nivel iesite cum sunt acum si aveam 9j cu 265. Dar imi freca putin la gropi. Am pus atunci 254 si a fost ok. Jantele actuale le-am luat cu anvelope 225...
Deci sunt de acord cu X Ray. |
Salut.
Am si eu o intrebare. Care stiti cate aerisitoare de la apa are un E36 motor de 2000 si unde sunt? Merci |
Masina mie nu imi place, imi placea de 10 ori mai mult cum era inainte SIMPLA, evazarile nu au nici o treaba cu masina, erau atatea feluri in care le-ai fi putut facut si sa arate bine insa ai ales asa, in al 2-lea rand un bmw caruia ii scoti nasul sau il deformezi sau nu-l lasi original sub forma lui originala strici toata fata masinii nemai vorbind de spoilerul fata care nu are nici o treabam dar ma rog dak tie iti place f bine , dar io zic k dak intrai si u pe cateva siteuri de specialitate tuning bmw cu aceaiasi bani ai fi facut ceva cu gust si frumos chiar dak mai avea si altu , decat sa faci ceva unicat dar asa... iar ca vopsea sincer imi pare rau pt banii tai SINCER... oricum sa te bucuri de ea k ti-ai dorit-o asa si acum oricum masina e gata.
|
si sa-mi pun kit m3? sau imitatie de rieger? sau poate trebuia sa imi iau din vitan ceva spoilere? Au poate un eleron de dacie mergea mai bine? Bara fata este de import cumparata de la o firma foarte apreciata. Evazarile sunt inspirate de pe alt site de tuning BMW american, dar nu copiate. Iar vopseaua va primi polish saptamana asta. Data viitoare promit sa imi pun "bare de em" ca asta stiu toti. :)
|
daca o dam in dastea kitu ala M sau de ,,em'' care il au toti arata de 100 de ori mai bine decat arata masina ta acum, decat sa ai un chici unicat mai bine ii pui un kit gandit cu cap de niste proiectanti care urmareste liniile masinii decat un kit cu evazari tuguiate sa urmareasca linia marii
|
salut . nu are rost sa va certati pentru o masina. e masina lui dake lui ii place . e fb .
Si aku sincer si fara suparare . kitu de M face treaba aia rusinoasa pe multe modele de bare. Numai bine ...va rog nu mai continuati cu cearta ;) nu are rost :-P |
3 Attachment(s)
nu vreau sa crezi k am ceva cu tine dar nu ma lua pe mine cu ,,em'' sau cu vitan, ai cerut parerile oamenilor si eu ti-am expus-o pe a mea, puteai face mai mult de atat si sa arate mult mai bine, daca nu vroiai sa auzi parerea oamenilor nu mai trebuia sa postezi aici
ti-am urcat niste poze cu un e36 cu aceeasi culoare ca a ta numai ca are kit M si sa-mi zici ce crezi despre ea |
pai ca asta iti mai arat eu vreo 30
|
Quote:
|
Sunt de aceiasi parere cu Mc Mate. O fi investit omul bani si timp, dar produsul final nu este ceva sa sara in ochi pentru finete si armonie.Fata mi se pare ca semana foarte mult cu a unui rover, evazarile se puteau face altfel gen M3 (E 46), si spoilerele alea semana mai degraba a tuning de garaj. Crezi ca firmele mari de tuning nu ar fi facut alte kituri daca ar fi aratat mai bine pe masina asta? Si cu tuningul la americani nus cum sa iti zic dar majoritatea masinilor pe care le fac sunt niste kitch-uri. Si daca zici ca mai sunt 30 de masini cu kitul de M, in Germania cate masini cu kit de M crezi ca sunt? Si toate arata f bine.Si crezi ca pe posesorii lor ii deranjeaza ca mai sunt nu stiu cate sute la fel? Ceea ce am zis mai sus e parerea mea personala nu e un atac la adresa posesorului masinii.
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:43. |
- Copyright 2026 4Tuning