![]() |
iGTI
7 Attachment(s)
A sosit momentul sa schimb si exteriorul la GTI.
Care vi se pare mai frumos : ABT , Rieger sau Oettinger ???? pun si cateva poze .:ihearu: |
Re: iGTI
Am votat Oetinger ... mi se pare cel mai frumos ...
|
si mie imi place , singura chestie care ma enerveaza e grila fata, parca e mai frumoasa grila stock .:sad:
|
Pai, daca nu iti place, baga ABTu, ca sunt asemanatoare, cat de cat ... Oricum, amandoua kit-urile sunt frumoase ... ABT propune pt fatza doar buza, sau e bara cu totul !?! ca stiam ca Oettinger are bara intreaga schimbata ...
|
lasa-l mah stock si baga banii in turbina si suspensii si alte jucarii. sa fie lup in piele de oaie
|
:D oettinger ;) baga bygu si acolo :D
|
Quote:
|
Quote:
deja e lupulescu in piele de mielescu . :lol: cu evacuarea sunt in mare dilema :supersprint, milltek sau oettinger ???? oettinger din cate am auzit e 4300 euro :shock: se merita oare :?: |
Quote:
nu prea cred ... stiam ca o evacuare completa te duce pe undeva pe la 1.500 - 2000 euroi, da' nu 4300 ... pielea mea, sunt banii tai, faci cum crezi, da' eu unu' n-as da atatia bani pe ea ... |
milltek frate. toti care au merge f bine si se aude exemplar. pt VAG milltek rullz.
stiu deja vreo 2 gti care au. si un Polo :P gti ti-am zis: frane, suspensie. niste jante profi (daca tot ai bani, ia BBS forjate, cum si-a luat deja alt GTI ;) ) usoare. un filtru EVOMS care chiar da cai pe dyno (vezi vortex). si exterioru tot stock arata cel mai bine. veiz ca multi, gen MTM, ABT si cred ottinger nu fac ei evacuari. le iau de la altii, le stanteaza cu numele lor si le dubleaza pretul. |
Quote:
m-ai imbarligat :lol: . |
Quote:
|
hahah... pai ma bucur:P
cauta pe vwf useri care au:P daca nu stii, iti arat eu :) |
...sfatul meu e sa lasi exteriorul stock,si sa investesti in motor...oricum arata el super din fabrica,...
|
Oetinger votat...mi se pare mai frumos decat celelalte ..
|
spatele e cel mai tare de la rieger...
fata nu imi place niciuna...dar as merge tot p rieger ca sigur nu e 'stantat' spatele merita schimbat, mai ales ca poate vine milltec...fata...poate grila fara stema...atat. bafta |
Am fost in austria zilele astea si din intamplare am dat peste un salon auto . Am intrat si am vazut GTI de la Rieger si Oettinger . Nu ma asteptam sa imi placa Rieger asa de mult . La Oettinger nu mi-a placut plasa din fata , era prea flexibila, se misca prea tare , si capacele de la stropitoare de pe bara erau strambe , nu stiu daca la toate e asa , asta asa le avea . Mi-a placut mai mult Rieger , avea si oglinzile din carbon si partea neagra de langa numarul din fata tot din carbon. Cred ca zilele astea imi comand kit-ul de la Rieger ,carbon look.
|
f bine...
nu degeaba au cea mai mare experienta in tuning...si mai ales la vw... bafta |
stie cineva cine aduce piese de la rieger ???? inafara de c&c tuning si pit stop tuning ??????????????? da sa le aduca :)))))
|
DA
Specia-car-center... logic :P uite un nr d contact, ca au distribuitori si in buc (si evident p mine in pitesti :lol: ) : Olariu Andrei 0744 103 197 |
rieger e super tare ... trebuie doar sa sti culoarea potrivita ;)
|
Oettinger mi se pare ca e cel mai frumos:)
|
am luat deja kit-ul de la rieger.
stie cineva unde pot comanda piese de la OSIR design ???? |
6 Attachment(s)
BYG'u felicitari ... foarte buna alegerea ! :yes:
Imi permit sa postez cateva poze suplimentare cu rieger |
misto pozele :) urmeaza si la mine jante de genul asta .
|
Quote:
|
da i-am facut si la motor .
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
acum ca tot am pus kit-ul . care jenti credeti ca vin mai bine ??? cele cu buza argintie sau cele etabeta ????
|
alea din dreapta
|
etabeta clar !!!
:P sau...sfatul meu e sa cauti ceva d la bbs...mai scump, dar merita |
ptr fatza > ABT
spate > Riegger |
1 Attachment(s)
Quote:
spate Rieger :lol: |
Votat Oettinger. Arata cel mai bine p masina :> desii bara spate arata mai bine cea d la rieger, nu e mare diferenta dar totusi :D
|
te`ai gandit la alte finale ? unele ovale ? gen RS4 ?? ar da mult mai bine...din punctul meu de vedere :)
|
pe rs4 da bine, pe gti nu cred ca mi-ar place .
la expo Rieger avea asa un GTI - finala eisenmann si restul evacuarii milltek . mi-a placut si asa le-am comandat . astept sa mai vina oglinzile de carbon , jantele negre ,pleoapele vopsesc capota si ajunge cu ext . restul va intra sub capota :lol: |
...si trebuie sa ajunga si stopurile , care de 1 sapt tot intarzie :((:((
|
pui stopuri din alea cu LED cum au toti prin buc ?:P
|
si? decat sa pui evacuare de RS4 pe GTI mai bine iei direct RS$ !
lool ai lipsit de la intalnirea de sambata, desi te-am avzut prin Buc atunci :P |
a fost sa`si ia masina :d si a luat`o abea pe la 3 parca :P
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:01. |
- Copyright 2026 4Tuning