![]() |
BEBELUSELE... de la carcotasi
spuneti-va parerea!
|
io unu am votat 3 .. orice atzi zice .. televiziunea nashte vedete .. nush sunt frumoasa asa in felul lor .. or avea fitze da .. sunt BUUUUNEEE :)
|
misto chestionarul.
am vazut o data interviul pe care i le-au luat huidu si gainusa. Blonda e cu picioarele pe pamant dar bruneta are impresii si e chiar intepata si artagoasa cu toate ca la momentul interviului (nu cu ulta vreme in urma) avea 17 ani. Am impresia ca am tras interviul pe hdd si daca o sa-l gasesc poate il postez sa va faceti o impresie. |
Blonda e misto rauuu de tooott... am vazut-o in Regie, se oprise la un butic sa-si ia ceva... Tare as mai fi vrut sa intru in vorba cu ea, dar deh.... :(
|
Re:
Quote:
@MAS pe viitor fii mai tare... cine stie poate iese ceva :wink: |
si eu am ales \"simple fete frumoase\".. bruneta imi place la nebunie.. mai ales ca suntem de aceeasi varsta :twisted:
|
Re:
Quote:
AHAAAA... BINGO!!!! P.S: si eu... |
frumoase si atat.
p.s. aia blonda pare perversa rau |
Simple fete frumoase .
Calutul blond e bun rau de tot . |
cica bruneta are 17 ani
|
vedeti ce si cum ziceti despre bruneta :)
incercati sa fiti .. finutzi ;) intradevar.. o fata frumoasa sunt curios daca s-ar combina cu un .. oarecare =)) pm , juma din amicii mei s-au indragostit de ea :D |
pe blonda, Oana Ionita adica, o stiu personal...e profesoara de dans la scoala careia i-am facut site-ul, si anume scoalanoastra.ro :) cam de varsta cu mine 23 de ani, bruneta, delia nici macar 18 nu are... arata-mi mie una de 17 ani coapta la minte careia sa nu i se urce la cap ca danseaza la carcotasi
|
simple fete frumoase
imi place mai mult blonda,e mai bine conturata si ca e din PL :P bruneta are 18 ani mey,chiar a spus ca ea da in vara bac si ca p mea..nu pre` are timp ca trb sa invetze.. |
arata bine fetele,tare m-as combina cu ele;apropo blonda are un oltcit
|
Re:
Quote:
:lol: :lol: :lol: |
bruneta cred ca are scaunul din dreapta la ce masina ii pune barosanul din stanga la dispozitie. :D
|
Re:
Quote:
|
nu aveti informatii la zi...blonda are un matiz culoarea fisticului :)
|
Quote:
ps: cat ati plati pentru nr de telefon al blondei :?: 8) |
il am :P
in ce an a iesit miss playboy ? ca din cate stiu io miss playboy 2004 prezinta vremea in libertatea acum...in tzatzele goale si tot Oana o cheama..e bruneta :) PS: http://www.scoalanoastra.ro/profesor-4 |
va rog incetati!!!
ne ofticati !!! :peace: |
Re:
Quote:
|
heh. nu mai stiu ca numa la numaru de masina nu ma uitam :peace:
|
bruneta pica bacu` ... ca mine defapt :lol:
|
3 Attachment(s)
daca va intereseaza acum am gasit cateva poze cu Delia:
|
3 Attachment(s)
poze cu Oana:
|
bruneta e frumoasa foc...cu niste toale pe ea cred ca e aparitie
|
mor dupa domnisoara asta bruneta 8)
|
Me 2 :D
|
Re:
Quote:
|
eu sunt predispus la brunete .. imi pica cu tronc ... dar asta e cam \"artagoaza\" .... cea blonda in schimb are un \"nu stiu ce \" care o face simpatica rau ;)
|
mai bine se facea poll \"Bebelusa blonda vs bebelusa bruneta\" :lol:
Eu merg pe roscata :lol: |
Eu cred ca este aberant sa numesti o persoana 'fitzoasa' atata timp cat singurul lucru pe care il stii cert despre ea este ca danseaza la Carcotasi!
De exemplu despre Oana mai se stie cate ceva ca este veche in bransa insa despre Delia nu stiti nimik pentru ca ea este o fata tacuta si f normala! Eu chiar pot spune ceva despre ea pentru ca este verishoara sotului meu si sta si cu el in bloc . |
eu tot 3 am votat si nu mi se pare corect sa critici o persoana ca o vezi la televizor si gata ori are fitze...nu mi se pare corect...tot din acelashi material e ca si noi...sunt nishte fete frumoase si atat...si poate or fi si de gashka si nu ai de unde sa stii ptr ca nu le cunoshti
Respect Cronica Carcotashilor si postu de radio unde sunt Gainusha si Huidu! :D |
stella cred ca tre` sa vb. cu tine
kiddin` |
1 Attachment(s)
am gasit fisierul cu interviul si hmm sa zicem ca nu e f evident ca Delia e fitoasa dar cunosc genul si din gestica si tonul vocii e destul de clar pt. mine. dar in fine...
oricum dupa cum am scris, Delia are 17 ani chiar si acum. Si cu varsta fitele se inmultesc :) Dovada ca are 17 ani (pedofililor ce suntem :D ) : |
bah .. shtii cum e .. bani si faima te schimba .... mai vedem peste cati`va ani daca v`a mai rezista .. pelea mea .. oricum sunt prea belea amandoua :p + k se mishka super beton .. cand nu darama decoru` :P
|
ati vazut galeria foto de pe pagina carcotasilor? cam slabutza... :(
|
io zic ca blonda e mai dragutza ...chit ca nu imi plac in general blondele cum arata dar parca o face pe bruneta ...parerea mea ...
|
blonda e mai bine conturata,se misca mai bine decat bruneta,asta poate ca varsta face diferenta,are mai multa experientza :D :P
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:16. |
- Copyright 2026 4Tuning