![]() |
Concurs special - Masina lui Cabral
concursul acesta e lansat la rugamintea lui Cabral pentru a colanta masina lui.
dupa cum stiti, e masina de show, cu jante si interior, muzica, asa ca s-a gandit sa o mai invioreze la exterior. pe langa premiul in sine, care va fi anuntat, cred ca este o doza de satisfactie in a vedea proiectul tau pe masina lui... aveti poze din toate pozitiile, si nu uitati ca e o masina de show, nu racing, cu pondere pe estetic si muzica, ok? concursul va face subiectul unui articol in revista 4TuningRO nr.9 PS chiar nu vrea nimeni sa se ocupe de concursuri? |
Re: concurs special - Masina lui Cabral
Pai.. sincer.. in cazul in care primim premiile/diplomele ca la concursurile anterioare.. nu e prea bine..
Probabil acest post.. va fi sters in cel mai scurt timp.. :) |
DA!
eu concurez . . . dar nu vad pozele cu masina :rolleyes2 |
Bun.Da` pozele alea din toate pozitiile?
|
Nu am pozele... Ma bag si eu :wink: .
|
ma bag si eu ... o sa incerc ceva.. sper sa nu iasa kitch :D
pana atunci astept poze.. am o intrebare ...dak nu imi place cum iese si nu vreau sa o postez .. pot sa ma retrag si sa las p altcineva? |
7 Attachment(s)
uite si pozele:
termen:7 octombrie: premiu: o pereche de boxe Hertz. castigatorul trebuie sa poata oferi planurile desfasurate. sper sa se gaseasca o solutie daca nu stie... |
putem face mai multe variante sau una si buna?
si planurile desfasurate la ce te referi,dovada ca noi suntem autorii lucrarii sau....? :rolleyes2 |
......................
|
Quote:
|
alte poze ai ?
|
pozele le punem aici?
si la planuri desfasurate cred ca se refera la ..a gasi o modalitate de a transforma ce ai facut tu in realitate...un plan/ o idee!!.. |
1 Attachment(s)
cred ca planul desfasurat se refera la asa ceva...
corectati`ma daca gresesc... |
da, planul desfasurat am denumit schita la scara a modelului pregatita pentru a fi taiata la cutter-ploter
fiecare poate face mai multe modele. momentan nu am alte poze, incerc sa mai fac lucrarile le puteti pune aici, nu e nici o problema, puteti sa va ajutati, sa lucrati pe echipe, etc |
Re: Concurs special - Masina lui Cabral
sa inteleg ca daca fac printscreen pas cu pas nu e bine ?
|
trebe mai multe ungh sau oricare ? cam care e limita tuningului ?
|
...ce model de mercedes este acesta??
|
Clk..............
|
Dap, CLK 200 Kompressor
Salut, eu sunt ala negru. Ideea este simpla, masina este un custom echipat cu HERTZ si AUDISON 100%, custom interior SFIGMO, custom exterior Gabi Onofrei (body kit si painting), TOYO TIRES (gume, evident) si CUSTOM WHEELS (jante). Ca si design nu ar trebui sa fie ceva incarcat, cautam o idee misto, nu aglomeratii de desene si pete de culoare (sunt eu destul de colorat). Premul s-a spus care este, specificam si modelul in scurt timp. Revenind, masina a fost botezata simplu, MBprojekt. Ca si design al decals-urilor trebuie ceva simplu, care sa imbrace partea de jos a masinii (aproximativ jumatate). - pe capota si pe usi va fi sigla HERTZ - pe aripi , urmarind conturul rotilor va fi CUSTOM WHEELS (mediu) - pe praguri TOYO TIRES (relativ mic). Designul poate cuprinde si capota motor (total sau partial). Nu cautam neaparat profesionisti, cautam ideea. vedem dupa cum rezolvam cu aplicarea ideii. Daca aveti intrebari va rog sa le puneti fara frica. Bafta! |
a, sa nu uit...
Noi am avea niste idei dar asteptam insa niste propuneri, poate apare ceva misto la care noi nu ne-am gandit... |
kit-ul va fi vopsit in culoarea masinii ??
|
nu e nevoie...
nu trebuie sa dovedesti ca e lucrarea ta... trebuie gasita o metoda de a o transpune in practica pe masina... daca nu va pricepeti, gasim o solutie... |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Am facut ceva la ea......dak nu am facut bine va rog sa ma scuzati k nu prea am inteles ce trebe facut :D :arrow: :arrow:
|
3 Attachment(s)
:rolleyes2..aaaa prima varianta
|
1 Attachment(s)
Ink un model d la mn......:rolleyes2
|
Hm...Dupa cum stiam io masina asta era o culoare inchisa....a fost la promotor...
|
voi nati inteles o kestie ... nu au nevoie de tuning ... ci de paint job...
|
1 Attachment(s)
:rolleyes2 :rolleyes2 :arrow: :arrow:
|
1 Attachment(s)
am facut si eu ceva...am sa mai incerc:)
|
gratzian sau cabral ne puteti lamuri?? ce vreti defapt...tuning(styling) sau paint job??
|
dragilor... de unde cititi voi?
am scris din PRIMUL POST e vorba de colantarea masinii, nu de virtual tuning mai e ceva neclar? folositi ca baza poza din lateral autocolante, un design misto cu indicatiile lui cabral... |
Haideti k ma bag si io sa vedem ce reusim peste o masina deja cu tuning ! :(
|
4 Attachment(s)
i`m in
am vazut de mult concursul dar la inceput nu am vrut sa ma bag ..... dar am vazut ca multi nu prea au inteles tema concursului asa ca am zis sa incerc si eu nu am respectat intocmai indicatiile lui cabral dar am facut ceva frumos zic eu totul este vectorizat .....adica gata de bagat in ploter (ps am lucrat in publicitate si stiu foarte bine despre ce e vorba) am mai facut colante pt masini ... ma rog nu tuning ci doar pt anumite firme ....:D la capota si porbagaj nu am umblat inca .....dar am sa incerc in functie de timpul liber sa fac pt fiecare desen si capota si portbagaj formatu cdr inca nu il urc .... asta la sfarsit in caz ca ..... si inca ceva culorile se pot schimba in caz ca nu iti plac ..... eu am zis ca astea se leaga cel mai bine ... |
Salut din nou!
Va multumesc pentru propuneri, sunt cateva variante interesante. Faptul ca nu s-a mers intocmai pe indicatii nu e neaparat rau, ideile misto apar intr-un mediu cat mai libertin... Eu as ramane la varianta in care jumatatea inferioara a masinii isi schimba culoarea (avand in vedere ca vopseaua e arlequin si pleaca de la bleul asta si ajunge la galben si violet ne gandeam la ceva inchis la culoare. In conditiile astea jumatatea superioara isi pastreaza culoarea actuala. Daca vreti sa incercati ceva si pe partea asta, ne putem urca cu designul si pe o parte din capota. Am plecat de la ideea ca masina e deja destul de incarcata si atunci nu cred ca este o varianta ok adaugarea inca unei culori pe exterior. La interior avem negru+albastru+gri. Plecand de la asta ne-am gandit ca exteriorul albastru+negru ar fi perfect... Mi s-a parut interesanta propunerea aia cu zgarie norii negrii pe laterala, daca ai putea sa mai lucrezi la ea si sa ridici blocurile mai sus, sa fie mai prezente, cred ca ar fi o varianta de luat in considerare. Daca vreti sa intrebati ceva spuneti si va raspundem. @skoda boy - da man, era visiniu inchis cu raze fine care plecau de pe pasajele aripilor pe toata masina (o sa caut niste poze), cu jante in aceeasi culoare... De obicei schimb exteriorul la masina asta o data pe an, la interior nu se fac modificari de structura ci doar tehnice sau de detalii... Oricum, ai ochi bun, masina era cu totul alta culoare, body-kit-ul era altfel, interiorul mult mai spre stock... |
1 Attachment(s)
o idee si de la mine ...
|
3 Attachment(s)
Ink cateva
|
2 Attachment(s)
:rolleyes2
|
hai c-o sa ma bag sa incerc si eu ceva;)
|
2 Attachment(s)
Nishte flacari desenate de mine impreuna cu cateva filtre :D...pot face desenu orice culoare....dak vrei alta culoarea Cabral scrie si o schimb ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:46. |
- Copyright 2026 4Tuning