![]() |
Sv 02 Nce
10 Attachment(s)
sal... urmaresc si eu de ceva timp forumul si m`am gandit sa postez si eu intr`un final masinutza :-)
am fost la plimbare si am apucat sa fac niste poze, nu e chiar curata ca nu era pregatita pentru o sedinta foto :lol: astept pareri, sugestii, opinii tot ce vreti si bune si rele |
Re: Sv 02 Nce
hai ca-ncep yo ca vad ca lumea doarme...
1. Daca prizele alea de aer de pe capota nu-tzi folosesc la nimik (carb. etc.) dale jos! 2. scapa de capace, arata mai bine fara daca dai shi o vopsea la jentzi. 3. Din poze...... nu prea se vede ingrijita masina,... poate o reparatzie capitala (tablaraie) iar fi de folos. 4. Imi place initziativa de a scapa de manerele de la usi din spate dar ( parerea mea) ar da mai bine cu toate 4 usi cele ultimul model cu manerul ( daca-i pot spune asha) ingropat. Multa bafta!!! |
in primul rand, daca nu ai bani de tablarie, fa`o sa se inchida usiile alea... ma mir cum de nu cazi din ea... 2.. capacele alea dupa spate.. mai au putin si isi iau zborul...
|
usa dp dreapta nu a fost inchisa cu totul, ce e adevarat mai este totusi un spatiu la inchidere ca a fost data peste cap si sunt alte portiere pe fata :???:
cat despre capacele pe spate, sunt jante canada in 3 spite si nu intra capacele pe ele, sunt prinse in antifurt... ma gandesc sa ii pun jante de aro10. cat despre tablarie, a fost facuta in graba cand am zapacit`o bine ca aveam nevoie urgenta de ea pana la sc in toiu iernii :D acum am mai mult timp sa lucrez la ea ca am terminat si cu scoala, insa need $$$ pana atunci sper sa se tina bine inca :lol: |
sall incearca sa lipesti si u banda aia argintie dreapta da prizele jos ca nu ai o masina straina,si pune-i si u 2 semnale pe usi sa nu se mai vada gaurile alea sau astupale bafta in continuare
|
Quote:
cipo.. ideea cu rotzi de aro 10 sa shti ca e buna ma bate shi pa mine gandu ..... |
Quote:
aripile nu cred ca trebuie evazate daca nu au fost scurtate suspensiile nu? :?: |
masina arata promitzator.
arunca prizele, capacele, indreapta tabla in spate la portbagaj, mai taie din arcuri, arunca putina ceara pe ea si gata!! :D |
Quote:
|
ok partea cu prizele si capacele am priceput, am vazut pe mai multe threaduri ca majoritatea prefera o masina cat mai simpla.
problema cu astea o sa se rezolve kt de curand. apropo IL-01-VCR daca tot pomeneai de o vopsea la jante pana sa le skimb cu altele... ce culoare zici un alb mat sau una in culoarea masinii? sau poate imi propuneti o alta culoare decat cele 2? :D |
Tati ,masina e kitch ,degeaba ai scos manerele de pe spate,dak ai pastrat manerele alea vechi pe fata,macar sa fi avut si masina o linie...ashea nush ce sa zic!!!Fa si u ceva cu usile alea,si mai vb dupe aia!!!!!
|
1 Attachment(s)
calitatea nu e prea buna am facut-o cu telefonul shi mashina era shi murdara dar uite cum mi-am facut yo
|
eu zic sa le faci negre...dar nu negru ala lucios ....negru ala mai mat
|
jantele sunt verzi si masina e alba ....se vede urat tare .....fa`le ori argintii ori negre...oricum bafta :)
|
Quote:
pana acum am scos ornamentele laterale si placutele alea de la portbagaj cu DACIA 1310 ji TLE, prizele de aer parca nu`mi prea vine sa le scot, mie unul imi place aja :oops: azi urmeaza sa vopsesc jantele, le fac in culoarea masinii pana la urma ca tot am avut nevoie de un spray de culoarea asta sa acopar zonele unde am scos ornamentele. |
Quote:
|
gusturile ce`i adevarat nu se discuta :-)
am vopsit si jantele intr`un final, au iesit destul de bine, i`am pus si niste capacele negre acolo unde este gaura jantei pe mijloc, poate apuc sa`i fac maine niste poze sa le pun pe site. |
2 Attachment(s)
am facut 2 poze in graba acum in viteza cat am avut camera la mine, nu se intelege prea bine noaptea, poate o sa apuc sa`i fac si ziua cateva :-)
ornamentele pe laterale scoase, kestia cu dacia1310 de pe portbagaj ji jantele vopsite, insa sunt cam murdare k am fost o tura pana la tzara. pareri? :D |
fratzioru' scz da' mie nu-mi plac . fale albe shi da shi cauciucu cu solutzie de curatzat sau mai ieftin shi eficient cu coca-cola ....
|
Quote:
jantele alea de aro dau bine pe alb, ies in evidenta si modelul e calumea. astea prefer sa le tin cat mai inkise la culoare, si asa is 2 de`un fel pe spate 2 de altfel pe fata. arata destul de bine toata intr`o culoare :-) |
poai asha am eu... normale pe fatza shi mai infundate pe spate
|
mie mi se par la fel in poza
pune o poza din lateral sa vad mai bine :shock: |
1 Attachment(s)
arata super albe
|
e mai ducu alea nu sunt doar albe sunt shi dublate cel putzin pe spate se vede pe fatza...........
|
Mda tre sa recunosc, da ideea era ca arata bine albe, da un aspect de rally
|
Quote:
deocamdata am reparat franele, probleme cu etrieru drept si cilindrii pe spate skimbat ca nu mai tinea delok frana :lol: aa... si un cauciuc nou pe spate ca celalalt era oleaca crapat si intre timp o crapat pana o iesit camera din el :???: trebuie sa skimb si celalalt pe spate la inceputu lunii knd imi vin banii... in rest nu stiu ce sa fac... sa iau jante de aro10 sau finala sport :?: . voi ce ziceti? |
Parerea mea, finala sport, jantele de aro 10 sunt ok dar parca sunt prea mari si o inalta prea mult, iar cauciucurile pe 14 cu talon mic sunt cam late si o sa-ti frece in aripi.... Si mie imi frecau jantele de pe spate in aripi (ce-i drept is mai late) si am cauciuri pe 175/65/13.
|
Quote:
daca ii pun jante de aro 10 trebuie evazate aripile? la cat de inalta e nu cred ca ar fi cazu nu? se vede in poze. cat despre finala ar merge mai bine una cu o iesire mare dekt una cu 2 iesiri? http://www.****************/esapament.html poate imi dati o idee kre din alea ar merge sa iau. |
am skimbat stopurile, am pus stopuri lexus clare sau cromate, nu stiu exact cum le zice... , ii ceva ca cele de logan numai k sunt pentru dacia 1310.
inca nu am apucat sa fac poze, sper sa le fac curand :-) dau destul de bine pe masina |
1 Attachment(s)
o poza cu stopurile, scuzati calitatea este facuta cu telefonul acum mai pe seara
|
5 Attachment(s)
mai bag si eu cateva poze recente cu masina. am fost azi oleaca pe la ghiocei :lol: cam murdara da n`am ce`i face... prea urat drumul printre munti :-)
|
bai ce`i ciocleria aia`n masina ? vezi ca statia normal sta in portbagaj .. mi se pare o tganeala ce`ai facut la interior ...
|
vaaaaaaiiiii :shock::shock::shock::shock:
|
nah... am facut`o cum am putut si cu ce am avut la dispozitie, pe viitor o sa incerc altceva, momentan o las asa.
fata de cum arata ca era dezastru tot bordul, numai gauri, lipituri etc... cred ca era cel mai dezastru bord care il puteai vedea :D stiu ca statia de obicei sta in portbagaj insa am preferat sa o am langa mine in caz ca mai umblu la ea sau la cabluri. am uitat inca ceva, sa termin cu itp`ul, asigurarea si ce o mai fi si incep sa merg pe la cernauti, aia iti dezmembreaza toata masina ca sa vada ce ascunzi, de asta nici nu m`am complicat prea tare cu tuningul la interior, cand incep a rupe si a trage si la urma te lasa sa ti`o montezi tu inapoi... :-) |
ce tara de nenorociti
|
Quote:
problema mai grava e ca ti`o dezmembreaza, dupa ce termina cu verificatul iti zice atat: ia`o trageti`o pe dreapta montezi inapoi tot pe ea si ai disparut. un prieten de al meu a venit ultima oara fara lumini, semnalizari, stopuri, motorul mergea parca venea, grilajul ala de plastic de langa stropitori rupt, etc si etc. de asta am si zis ca nu se merita investitia prea mare in interior mai ales la dacie ca de masini straine nu se prea leaga, in rest demonteaza la toate interiorul. depinde si de buna dispozitie a vamesului, sa nu cumva sa il si platesti ca nu te`o tinut mai mult. |
7 Attachment(s)
cateva poze cu dacia si sora ei mai mica dupa ce au facut o baie :D
|
scapa de "prizele" alea de aer si baga mufferul ala la toba mai in interior si pune si tu jante de un sg neam.
|
scapa de fordu` ala .. e o pacoste .. platesti la el pana`n 10/2008 .. joke ... nu`mi plac jantele la dacie .. ori negru ori alb
|
@bolidu: prizele se pot da jos usor, insa mie unul inca imi place asa deocamdata :-)
capul de toba e bagat la maxim, problema e ca am schimbat intermediara si tzeava de legatura si spre mirarea mea e ceva mai iesita inafara decat cea anterioara, daca te uiti in pozele de pe prima pagina ai sa vezi ca era bagat mult in interior. faceam referire la piesele romanesti si pe topicul lui deniel, ce e romanesc e romanesc, nicio piesa nu seamana cu alta de acelasi tip, 2 3 ciocane sa o fixezi cat mai bine... si pe mine ma enerveaza ca e prea iesita inafara dar nu am ce sa`i fac. @ja rule: i know :lol: cat despre jante eram si eu in ceata cand vroiam sa le vopsesc, am mai fost zis tot pe paginile anterioare... pana la urma am avut nevoie de un spray in culoarea masinii si am consumat restul pe jante sa vad cum da. ati precizat exact problemele care ma framanta si pe mine :D toba finala o sa fie inlocuita de una sport, jantele o sa fie de acelasi fel, aro 10 sper sa gasesc si culoarea evident, alba, toate astea cel mai posibil luna viitoare ca numai bine intru in munca acum la inceputul lui martie. thx de sfaturi, mai sunt binevenite si altele cat si criticele ca trebuie si de alea ;) p.s. am uitat ceva... am vorbit cat am mai fost sa rezolv cate putin din defectele de tinichigerie, de o eventuala prelungire a capotei peste faruri si o plasa neagra intre ele. parerea voastra ar da bine la modelul asta? tot cu ocazia asta daca se uita lord_hades pe aici sau altcineva care imi poate face un virtual tuning cu prelungirea capotei si plasa si jante de aro10 sau cms`uri, parca asa se cheama daca nu ma insel, de preferinta aro10 si la inaltimea actuala cu modelul asta. thx |
| All times are GMT +2. The time now is 17:51. |
- Copyright 2026 4Tuning