![]() |
Subaru Impreza WRX vs. ???
Salutare,
Pana acum nu am fost un fan al forumurilor in general dar sunt dispus sa devin daca lucrul asta ma va face sa-mi pun masina la treaba mai mult decat pana in prezent :lol: Asadar, astept cu interes pe oricine vrea sa-si puna la treaba masina impotriva SUBARU-LUI meu. Va rog sa nu ezitati mai ales daca detineti SUBARU, MITSUBISHI sau RS4 (sunt masini cu care nu prea am avut placerea sa ma dau pana in prezent) :D, promit ca o sa incerc sa ma ridic la nivelul asteptarilor 8) |
Re: SUBARU IMPREZA WRX vs. ?????
detine ceva modificari masina?! daca nu sunt majore parca as incerca eu,un ford sierra
|
Quote:
masina ta?? |
o sierra de 250 ,cam mare diferenta dintre noi,poate peste ceva timp o sa ne dam
|
Este wrx modelul nou sau 2.0t ?
|
Quote:
|
Esti cam rau ...
|
Ok...noi ne-am dat si am lamurit lucrurile... dar de curiozitate poti sa pui cu cine te-ai mai dat si ce ai facut...
|
Quote:
De cand mi-am facut ultimele modif la masina (aprox. 1 luna) m-am mai dat cu : - URS CU MOTOR DE M5: DIN MERS SI DE PE LOC CU CARE AM CASTIGAT; - URS TURBO: DIN MERS SI AM CASTIGAT; - AUDI TT : ODATA M-A DAT EL, O DATA L-AM DAT EU SI O DATA AM FOST EGALI (DAR SE PLANGEA CA NU ARE AMBREAJUL OK!!) - GOLF 3 VR6 BITURBO: DIN MERS SI AM CASTIGAT - AUDI RS4 DE PE LOC SI AM CASTIGAT CASTIGAT - BMW Z4M : DIN MERS SI AM CASTIGAT; Imi pare rau totusi ca Andrei cu EVO nu a acceptat provocarea mea pe motiv ca nu are rost cursa deoarece el este pe acolo cu tine ca si performante. Eu sincer nu m-as fi suparat daca as fi pierdut. Asta e, poate intr-o zi o sa am masina suficient de puternica ca sa reprezinte o provocare pt mai multi. |
[QUOTE=DaBULL;1128074]
- GOLF 3 VR6 BITURBO: DIN MERS SI AM CASTIGAT QUOTE] BITURBO VR6 WTF.... imi zici si mie pls |
[QUOTE=mpa;1130875]
Quote:
|
hello ;)
cand vrei sa ne mai jucam? mie imi face placere ca esti ok ca om |
[QUOTE=mpa;1130875]
Quote:
|
si cred ca e single turbo...vorba lui walderrama daca vr6 turbo e facut bine si cu electronica buna, "din mers" te arunca de pe sosea razvane :D oricum masina ta se misca extraordinar fata de ce era acum nu mult timp..felicitari inca o data ;)
|
daca si cu parca se plimbau ... datzi razvanului ce-i al razvanului :)
|
Quote:
dar o poate dovedi doar pe strada ... cine stie despre ce e vorba ... |
Quote:
poate ne vedem la o legala ceva ;) |
Quote:
stick on topic : razvane mergi la buzau ? ;) |
Quote:
apoi a venit momentul knd am chemat rs4 d dubai...si am filmarea...tu in spatele lui si eu in fata voastra 3-4 masini...remember?asta dupa c s mai racise ambreiajul eu nu am zis k imi patineaza ambreiajul sau k ratez vitezele niciodata...pot sa ti le arat oriknd p cele ce abia le-am schimbat |
Respect CZR..chiar dc... nu-l cunosc... place atitudinea lui..le zice pe fatza...nu numai acea,...
|
Quote:
|
knd vr 6 turbo va fi gata va bate tot din tara asta...in mers
pe 400m trebuie nu stiu ink dak e dotata cu autobloknt si alte piese necesare unui demaraj bun,dar cunosc baietii si masina...e usoara...si dak mergeau cu 0,3 in turbina in seara aia,e aproape 250cp,deci ai batut 250 cp din mers,felicitari sa nu uiti insa,k masina va fi aproape gata knd va merge cu 1,3-1,5 |
Quote:
iti dau nr meu de telefon pe privat si suna-ma oricand esti prin bucuresti!! |
Quote:
daca tu ai pus cursa aia cu RS4 DE DUBAI unde eu am franat cu 15 metri inainte de a intra in rond la kiselef e ok!! ulteriro m-am dat cu acelasi rs4 de dubai si aveam cel putin 2 masini in fata!! |
razvan, ma dau eu cu tine ! mi-a recomandat ducu.
|
Quote:
am inteles ca ti-ai mai facut ceva modificari la masina recent?? cum se imbunatateste vremea iti dau un tel cand o sa ies seara in oras si poate ne vedem la un ,,pahar de vorba" ;) ! |
Quote:
noroc ca nu sunt o persoana supertitioasa ;) , asa ca abia astept vremea frumoasa ..........;) |
Count me in...
|
Quote:
|
Vezi in semnatura....Oricum de pe loc e greu... Dar incerc si asa si asa...
|
Quote:
E motorul VR5 TURBO de 2.3 litri si 308 CP?? De ce zici ca e greu de pe loc nu are tractiune integrala?? Putem incerca oricum!! |
Nu. E motorul 2.0 TFSI adus la 313 cai.
Da, am tractiune fata...deci... |
Quote:
Atunci de pe loc, intradevar, nu cred ca are rost!! Putem incerca din mers totusi..... |
Dap. Cand, cum ?
|
Quote:
maine seara?? |
Ok. Da-mi un PM cu nr tau.
|
oare de ce exagerezi ,,,,,,cu ce urs turbo ai cistigat??????? daca esti sincer fii pina la capat ,,,,,,,daca e sa o lum asa e 1-1 si ai uitat sa mentionezi ca la a4 a mea si a 5 ata i-ti spun paaaaaaaaaaaaaaaaa ce dracuuuuu chiar vrei sa ne certam fii sportiv macar chiar vrei sa pun filmuletu pe net????
|
si ca sa nu mai vb prostii poftim.....
|
Quote:
|
speachless :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:39. |
- Copyright 2026 4Tuning