![]() |
Citroen ZX
4 Attachment(s)
dupa cum spundeam: Citroen ZX (4 usi)
an fabr:1995 motor:1.4i culoare:albastru metalizat dotari:geamuri electrice oglinzi electrice casetofon Panasonic jante aliaj rulaj:putin peste 100.000 km masina arata si functioneaza ireprosabil Inmatriculata RO. pt mai multe detalii discutam pe messenger:[email protected] |
Re: Citroen ZX
am uitat cel mai important lucru -> pret: 3.250 euro Neg.
Nota Moderator: Te rog frumos sa-ti ridici anuntzul in pagina nu mai devreme de O data la DOUA zile,conform regulamentului.De data asta le-am sters...data viitoaree...:oops: Multumesc pentru intelegere,vanzare buna ! |
haide sus cu EWR-ul
|
nimanui nu-i place Citroen? haideti luati-l ca masina e f ingrijita si pentru o masina din 95' char nu mi se par multi km care ii are la bord(km reali!!!)
|
up!!!
nimeni interesat? |
Quote:
|
2.900 si e al vostru!
|
haide sus...
|
haide suss...
|
pana la urma o sa fie gratis
|
haide sus cu ea !!! merge impecabil!!!
|
vad ca imi bat gura de pomana...masina sta in parcare prafuita...va spun ca merita,masina are putini km,destule dotari !!! am impresia ca toata lume de pe forum cauta bmw sau ceva cu cai multi(depinde .. dc ursu are multi cai:-SS) si sa o chinuie sa-i sara pistoanele la cercuri sau etc.. in fine , e alegerea voastra...am un lucru de spus : UPPPP!!!
|
2.700 haide suss pe prima pagina sa vada lumea ce frumusete zace intr-o parcate din Vitan
|
haide sus cu ea !!!
|
<<u p ! ! !>>
|
haideti mai oameni buni... cumparati-o.. va duceti la tara , il taiati pe Ghita, il carati acasa cu masina frantzuzeasca:))) L U X ce mai... oare cer prea mult??hai luati-o..!!!
|
...::u P::...
|
un M A R E up pana pe prima pagina
|
nu o vrea nimeni?chiar asa? nu cred asa ceva , haide lume ca a fost spalata!!!:lol::lol::lol:
|
Nu vrei o varianta cu https://forum.4tuning.ro/191-bazar-auto-masini/56268-kia-capital-glx.html ??
|
nu merci...o propunere interesanta dar nu depinde de mine ;) in mare masura vreau doar cash
|
pana maine pretul masinii scade la 1000e
|
Salut,cand ai timp spune un ultim pretz!!astept ms!
|
glumeam omule, ultimul pret:2800 , e inscrisa dupa cum vezi in poze
|
threadul va contiunua pana se vinde masina doar cu up ca nimeni nu e interesat;)
|
2.799 euro
|
2.799 euro ? :shock: In targuri, pe net, pretul lor este intre 1.800 - 2.000 euro, chiar si din 96'-97' ... deci mi se pare cam exagerat pretul tau.
|
Poate o fi exagerat pretul meu, dar nu este cel cerut de mine. In primul rand, eu am postat pretul pe care il vrea proprietarul si 2: nu ma intereseaza pretul altor masini, atata timp cat nu eu trebuie sa fiu informat cu preturile, ci potentialii clienti.
Sper ca te-am lamurit :) de ce masina are pretul asta;). |
upp cu masinuta!!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:03. |
- Copyright 2026 4Tuning