![]() |
FORMULA 1 - 2005 !!
Eu zic ca ,,martoaga rosie'' e ,,in moarte cerebrala'' !!!!! :lol: :lol: In ceea ce priveste Renaultul (yes..yes) este ,,pe val'' si ii arata la ,,martoaga aia rosie'' destul de des ,,fundul ala frumos ca de Megane II'' !!! :lol: Cat despre ,,honda (auzi Tekin??)'' astia au ,,jucat murdar'' dar vb proverbului ,,ulciorul nu merge de multe ori la vale'' ... !!!
|
De acest sezon s-a bagat urmatoarea regula: Cauciucurile nu se schimba pe intreg weekend-ul. Acelasi set de cauciucuri trebuie sa fie folosit atat in calificari cat si in cursa. De aici ghinioanele la Ferrari, deoarece Bridgestone nu sunt atat de rezistente la folosire indelungata ca Michelin. Ferrari nu poate renunta la Bridgestone deoarece au contract de exclusivitate. Ganditi-va cat de mult coteaza cauciucurile. Inainte cauciucuriele se schimbau de cel putin o data intr-o cursa, acum nu se schimba 2 zile. Problemele celor de la Ferrari se leaga numai da cauciucuri, si de aici avantul celor de la Renault (care folosesc Michelin). Cine a urmarit ultima cursa a vazut de ce a iesit Schumacher (pana)
:peace: FERRARI RULEZ :peace: |
Re: FORMULA 1 - 2005 !!
Quote:
Eu zic ca palmaresul celor de la Ferrari vorbeste de la sine, pe cand cei de la Renault au fost in moarte clinica pana acum :lol: :lol: |
Quote:
Maine-poimaine o sa zica lumea ca Renault=Ferrari! :lol: Cum am mai zis, inteleg ca sunteti fan Renault, Honda, Bmw etc dar mai las-o draq ca nu se pot compara nici una cu Ferrari care este ZEUL MASINILOR. :wink: |
Re: FORMULA 1 - 2005 !!
Quote:
|
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Eu nu ma uit la F1 da tzin cu Honda :peace:
|
Eu ma uit la F1 si tin cu McLaren Mercedes !!!!! :lol: :lol:
|
hai McLaren !!!!
|
Nu are rost sa ma contrazic pe aceasta tema pt ca oricum NU o sa va dau dreptate. Pt mine Sumi este cel care o sa-l tin minte toata viata ca cel mai tare pilot care-a existat vreodata.
Asa ca: forta Renault ! :lol: |
Rcs, cred ca statisticile urmatoare vorbesc de la sine (nr de victorii):
181 Ferrari 139 McLaren 113 Williams 79 Lotus 35 Brabham 27 Benetton 23 Tyrrell 21 Renault 17 BRM 16 Cooper 11 Alfa Romeo 10 Maserati 9 Ligier 9 Matra 9 Mercedes 9 Vanwall 5 Kurtis 4 Jordan 3 March 3 Watson 3 Wolf 2 Honda 2 Lancia 2 Salih 1 Eagle 1 Hesketh 1 Kuzma 1 Penske 1 Porsche 1 Shadow 1 Stewart Linkul este asta: http://www.4mula1.ro/statistics/team/victories.html Aici poti vedea: nr participari la curse, victorii, clasari pe podium etc. O sa observi ca Ferrari este pe primul loc la toate. P.S.: Ferrari e in formula 1 din 1950, pe cand Renault e din 1977 |
Quote:
Quote:
Quote:
|
VLD, ma bucur ca ti-ai dat seama ca Renault este cu mult peste Ferrari :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: RENAULT F1 MADE HISTORY :lol:
|
BAhh da Fordu unde-i :lol:
|
Quote:
|
Din cate stiu eu Williams, Benetton si Ligier au folosit motoare Renault, iar perioada in care Williams si Benetton au avut cele mai multe victorii in F1 a fost perioada in care motoristul era Renault !!!! :wink: Hai McLaren !!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
|
Re:
Quote:
au urmat cei de la McLaren Mercedes, care au castigat urmatoarele 2, iar de 5 ani incoace castiga SCUMi guess who's next :?: |
Degeaba va agitatzi diferentza dintre Scumi shi ceilaltzi pilotzi este ca el stie ce sa le spuna mecanicilor ferrari care e problema la mashina lui, ce nu-i place, shi ce tre sa modifice. Este cel mai bun pilot de F1 la ora actuala, de fapt ... de cativa ani incoace. Chestia e ca a pus mana shi pe cea mai buna mashina shi atunci ce draq sa-i mai faci. Nu m-am mai uitat la F1 de mult timp ca nu mai avea rost, stiam cine va castiga campionatu'! Dar oricine orice ar zice Ferrari este de departe cea mai buna echipa!
Faza e ca n-au gume .... asa ca lasa-ti voi Honda, Renault, Mercedes, shi restu'! Majoritatea echipelor au bagat bani seriosi in F1 dar fara nici un rezultat, pe cand Ferrari de cand e Scumi la ei au facut treaba buna! Apropo stitzi de ce s-a retras Mika Hakkinen? Ptr ca nu a vrut sa patzeasca ceea ce a patzit si J Villneuve!!! Hakkinen s-a retras in culmea gloriei, ca a stiut ca no sa mai poata tzina piept tavalugului Ferrari! |
Ideea este ca Ferrari a fost, este si va fi cea mai tare echipa de F1. Cat despre Schumacher este clar cel mai bun pilot din F1 la ora actuala.
Victorii: 83 Michael Schumacher 51 Alain Prost 41 Ayrton Senna 31 Nigel Mansell 27 Jackie Stewart 25 Jim Clark 25 Niki Lauda 24 Juan Manuel Fangio 23 Nelson Piquet 22 Damon Hill etc http://www.4mula1.ro/statistics/driver/victories.html |
Formula 1 SUX :tenisclap
|
Re:
Quote:
scumI e cel mai bun din cauza concurentei, pardon, ABSENTEI concurentei... 8) |
McLarenMercedes rulllllllzzzzzzzzzzzzzzzzzz
KIMI RAIKKONEN il va face pe schumi uitat. Michael nu intelege ca vremea lui s-a dus. A fost si este un mare pilot dar gata,s-a terminat.vin din urma altii mai tineri si mai motivati.el nu mai are moitivatie. good-bye michael.god bless you! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
M-am intors!
Forta Renault! :lol: |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
Se stie cand e cursa la monaco, care este una dintre cele mai solicitante pe ploaie Scumi le da clasa la totzi!!!! Diferentza dintre el shi cel de pe locul 2 creste cu cel putin o sec la fiecare tur !!!! Asta s-a vazut |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
Cat despre Kimi ... este ca shi Hakkinen, Villneuve, shi restu.... Sunt asa doar trecatori... or avut shi ei mashini shi gata s-or trezit campioni, dar sa nu uitam Schumacher nu a castigat numai cu Ferrari !!! Degeaba va agitatzi ca shi el NU VA MAI FI !!!!!!!!!!!!!!!!!! |
Tristan, ce spui tu aici este un mare adevar. Nimeni nu e ca Schumi si nimeni nu il va egala. Atata timp cat Ferrari si Schumi sunt pe primul loc in toate topurile, argumentele aduse contra lor nu au nici un rost. Am inteles ca unii nu sunt fani Ferrari, dar asta nu inseamna ca nu trebuie sa recunoasca ca cei de la Ferrari sunt nr 1. Este o aberatie sa zici ca Ferrari sau Schumi nu sunt cei mai tari avand in vedere statisticile
|
Quote:
Quote:
|
Am auzit ca din ,,surse neoficiale inca'' neamtul se va retrage anul acesta din F1 !!! Daca este adevarat inseamna ca si-a dat seama ca fara o masina de top el este doar un simplu pilot de mijlocul clasamentului. Si daca tot vb de neamt de ce nu are curajul de care a dat dovada Rossi care a renuntat la Honda in favoarea unei echipe mai slabe...??
|
Re:
Quote:
Cu asta am terminat despre M. Schumacher!!!! |
Ptr crist_ubs!!!!
Ia uita-te tu ptr cultura ta generala cine tzine recordul ptr cel mai bun timp pe circuitul de la Monaco !!! Aaa shi mai ceva..... pe ce loc aterminat Kimi anul trecut? Nu cumva pe 7? Ba da? Atunci lasa-l ba in pace ca ..... |
Re:
Quote:
simplu, pt. ca e ZERO ca si caracter pt. ca e ahtiat dupa bani pt. ca la ferari ii este garantat un secund care sa-l linga in cele mai intime parti ale corpului pt. ca era constient ca daca va merge la alta echipa va beli mielu mare om, mare caracter :chainsaw: |
Quote:
Nu vorbeam despre caracterul lui ci de calitatile lui de pilot de F1. :roll: Rog moderatorii sa stearga acest topic care nu-si are rostul aici. Pe topic-ul ADR trebuie sa se discute lucruri legate de acest club nu de altceva. |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
Da va rog si eu sa stergeti acest topic deoarece ,,aici trebuie discutate lucruri legate de club'' !!!! Fac doar o singura precizare: ce fel de lucruri ?? |
Quote:
Cine a creat topicul cu Formula 1 a vrut sa afle parerile membrilor ADR nu a celorlalti, sau si a celorlalti dar in principal a membrilor ADR ca altfel il crea la alte curse sau ceva de genu. |
| All times are GMT +2. The time now is 18:22. |
- Copyright 2026 4Tuning