Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Al doilea Tico al meu (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/52279-doilea-tico-meu.html)

topser 21-09-07 19:45

Al doilea Tico al meu

3 Attachment(s)
Asa...deci sa va prezint a 2-a masinutza a mea , tot Tico , aceeasi culoare ca SSM`ul , pana la urma sunt fabricate in aceeasi zii ...

Cand am luat`o era sub orice critica, am muncit eu cu tata 2 luni cu ea , s`o aducem pe linia de plutire ... Am bagat destui bani in piese , consumabile , etc...deh..masina rulata in bucuresti..90 k km...

dupa aia incet incet au inceput modificarile...ce`i drept nu vreau sa bag multi bani in ea , dar vreau sa arate bine.

cam asa arata cand am luat-o la 90 k km , in prezent are 97 k km

a se observa , partea dreapta este revopsita toata , cu aripa schimbata , am gasit`o lovita in parcare la penny market , vreun bou care nu a stiut sa parcheze...noroc cu casco.

topser 21-09-07 19:48

Re: Al doilea Tico al meu

4 Attachment(s)
Episodul 2 - stadiu intermediar , arata ca un tico stock...

topser 21-09-07 19:59

3 Attachment(s)
Episodul 3 - probleme....

am antifonat..
am schimbat 50 % din furtune deoarece erau imbatranite :rolleyes2 , burdufe de planetara , fuzetele , etc

tuning la motor nu am facut ptr ca merge ft bine si nu umblu in el deocamdata , doar am lustruit galeria de evacuare si iam pus un filtru sport.

topser 21-09-07 20:09

7 Attachment(s)
episodul 4 - modificari....
eu zic , cat de cat , arata mai bine acum :rolleyes2

numai la interior am muncit 2 saptamani , deoarece era varza ...(masina pe firma , 3 soferi pe ea , ultimul era un jegos si jumate...)

bordul am vrut sa`l dau jos la cat de mizerabil era , dar am renuntat , l`am curatzat asa , am dat jos ceasurile , toate butoanele , torpedoul , consola , etc si am curatat tot. in bord nu mai ardea nici un bec..le`am schimbat pe toate , in consola la fel , becul era ars..la scrumiera...plasticul se topise din cauza tigarilor..la fel am schimbat..

i`am pus un mp3 player , turometru , etc , se vad in poze modificarile

topser 21-09-07 20:16

10 Attachment(s)
episodul 5 - in prezent

asa arata acum...

mad_mario 21-09-07 20:51

in primu rand s-o stapanesti sanatos...in al2lea rand da jos tigania aia de pe haion ...k te faci de ra in al3lea rand ....masina e marfa rau:P....spor la treaba:P:)

topser 21-09-07 20:56

ms , chiar imi place tribalu ala , si nu il dau jos , o sa dau scrisurile cu daewoo si tico jos.

b23szx 21-09-07 22:47

Topser e chiar marfa masina .. si cum arata !!! Esti tare !! Vin si eu pe la tine !!

LKS 21-09-07 23:24

ia spune`mi si mie cate ceva despre turometrul ala ...ce ..cum cat ..unde ... :D

topser 22-09-07 12:57

52 are diametru , merge si la dacie , vb cu fritz 4 tuning ;)

IS-61-TVI 22-09-07 21:18

Mika miKa da` Ridica ;)) so stapanesti sanatos

chitzi 22-09-07 21:30

super marfa :D

topser 22-09-07 22:19

ms ms , pe celalalt il puteti vedea aici : https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/5639-tico-sl-2000-a/page-16.html

IS-61-TVI 22-09-07 22:33

topser .....cam cat te`au ajuns imbunatatzirile ?:D

topser 22-09-07 23:31

la care din ele ? :D

IS-61-TVI 22-09-07 23:37

la B 77 Lnx.....:)

topser 22-09-07 23:46

in jurul la 20 de mil

kit ambreiaj sport nou , baterie noua , filtru sport , filtru benzina , filtru ulei , pompa benzina , pompa de apa , burdufe planetara , galerie evacuare , macara geam stg. fatza , amortizoare spate , bucsaraie , mp3 player + boxe , alarma + inchidere , + multe altele , mi`e lene sa le enumar...

IS-61-TVI 22-09-07 23:49

aha .....oricum ..se vede si diferentza :) ...si puterea ...acuma e fiara nu mai e tico :">:">

topser 22-09-07 23:54

1 Attachment(s)
nu e chiar fiara , dar merge ft bine
cu un filtru sport , niste bujii , galerie lustruita , si alte mici chestii nu poti sa`i spui fiara...

filmulet cu viteza maxima atinsa de mine - 150
poate mai mergea , dar nu vad rostul sa omor asa masina:rolleyes2

quick_5hifter 25-09-07 18:20

150 i-am dat si eu lu' a mea si sigur nu mai mergea...ai grija pe unde ii dai viteza asta :D
Ai montat turometrul?

PS: DA JOS TRIBALUUUU' ! Altfel iti promit ca scriu (cu cheia pe vopsea) GTI turbo M Power Nike Boss pe masina ta cand o vad parcata :twisted: :lol:
In rest, felicitari, ai lucrat mult la ea si se vede diferenta!

PS2: Ai nevoie ne niste praguri finute, inguste (ca sa fie la nivelul barii)

Multa bafta!

topser 25-09-07 18:34

daa :D o sa dau jos tribalu...
iar praguri finute nu am gasit inca..numai tampenii...

mad_mario 25-09-07 20:38

io knd ti-am zis sa dai jos tribalu ziceai ...k iti place acuma ...de frik te pui pe treaba ....hai sa vdm cu pragurile:P spor la treaba

tatarman 25-09-07 21:25

Spune-i lu' Quick sa-ti faca stickeru ala(!) in locu' tribalului...:-) ;)

IS-61-TVI 25-09-07 22:40

misto filmuletzu ....150 km/h cu tico :O:O:O ....numai` la TV vezi asa ceva :D:P;;)

topser 25-09-07 22:53

dap mario ce sa fac , nu place la nimeni stickerul ala...cu praguri hmm...
pana nu am un spoiler nu pun praguri..

@tatarman - normal !!!
@ tvi - id`u meu e serhanm2002 , vb acolo

HoricutzWSR 26-09-07 21:55

TRD-Tico Racing & Developement? :) :)

multa bafta,vad ca esti plin de ambitie,nu multi posesori de tico si`ar mai lua unul doar ca sa`l readuca la viatza,Respect! Peace

topser 26-09-07 22:37

1 Attachment(s)
mersii mult !

si da,Tico Racing Development :))) hi hi hi dak ar auzii aia de la Toyota...:lol:

poza proaspata , de azi , cu masina spalata.

urmeaza in curand, capota neagra + bad boy hood ;)

topser 27-09-07 13:47

1 Attachment(s)
azi schimb uleiul , chiar daca nu am decat 7000 km cu asta , e mai bine asa..
am luat ce zic eu ca e mai bun , Castrol Magnatec :D

Geo_ZGA 27-09-07 14:17

facut unde? de fapt... ambalat unde? sa nu fie ambalat la noi sau la turci, ca e jale... poate s-au mai calmat lucrurile, dar intr-un timp tot ce era ambalat in diverse "tari bananiere" era contrafacut si de proasta calitate.
am auzit si eu ca ar fii bun Magnatec... din pacate, eu sunt obligat de producator sa folosesc ulei "Daewoo" cica :lol: (masina e in garantie). Si tot din pacate, nu-mi permit sa platesc de doua ori un schimb de ulei, ca sa il dau afara pe cel din service si sa pun ce vrea eu...

topser 27-09-07 14:29

Pai uleiu pe care o sa`l dau jos e daewoo 5w-30...

chiar nu stiu unde e facut castrolul... , o sa ma uit ca sunt curios tare..

Geo_ZGA 27-09-07 14:47

Mie nu imi place cum "suna" motorul, de cand l-am dat pe ulei Daewoo... dar asta e, nu am de ales. Oricum uleiul Daewoo nu e Daewoo...ca ei nu fabrica uleiuri :lol: e facut de un producator de pe piata si pusa eticheta uzinei.
uleiurile "produse" in diverse tari gen Turcia, Romania... sunt de fapt doar ambalate acolo, ele vin in butoaie mari de 250 l (parca). Cel mai sigur e sa-l iei din tara de origine, dar asta ar insemna fff multa bataie de cap :)

topser 27-09-07 15:56

Quote:

Originally Posted by Geo_ZGA (Post 1121424)
Mie nu imi place cum "suna" motorul, de cand l-am dat pe ulei Daewoo... dar asta e, nu am de ales. Oricum uleiul Daewoo nu e Daewoo...ca ei nu fabrica uleiuri :lol: e facut de un producator de pe piata si pusa eticheta uzinei.
uleiurile "produse" in diverse tari gen Turcia, Romania... sunt de fapt doar ambalate acolo, ele vin in butoaie mari de 250 l (parca). Cel mai sigur e sa-l iei din tara de origine, dar asta ar insemna fff multa bataie de cap :)

Uleiul Daewoo este produs de catre Total made in France si este de foarte buna calitate,special produs pentru gama de motoare Daewoo !
Eu numai de asta folosesc!
Topser senior !:D

Geo_ZGA 27-09-07 16:01

Asa o fii, nu neg provenienta uleiului Daewoo... dar, sincer, chiar nu imi place cum suna cu uleiul asta. Este f posibil sa fie cu totul alta cauza, dar a coincis cu perioada in care am facut primul schimb cu ulei Daewoo...
Geo...junior sau senior (la alegere) :D

topser 02-10-07 23:55

2 Attachment(s)
am scos tribalul de pe hayon + un mic polish...
si mi-am facut ceasuri ...sa fie in ton cu turometrul...

Geo_ZGA 03-10-07 07:47

Intrebare: cum adica "mi-am facut ceasuri"? Le-ai facut personal?

aikman 03-10-07 10:09

belea ceasurile ... vreau si eu topseru

topser 03-10-07 10:34

geo - da , sunt facute de mine.
aikman - se rezolva ;)

topser 03-10-07 12:47

2 Attachment(s)
nu am putut sa dau edit la postul de sus ..asa ca..
noile mele ceasuri .. topser design :D
m-am chinuit putin , nu au iesit perfect , dar e prima data cand fac:rolleyes2

Geo_ZGA 04-10-07 07:43

Au iesit f bine :) Sunt curios cum se vad noaptea.
bafta.

mad_mario 04-10-07 17:45

un 10 plus pt tribal iar ceasurile.....eroare ceva ....?

All times are GMT +2. The time now is 16:21.

- Copyright 2026 4Tuning