![]() |
Masina mea: Opel Ascona C GT
1 Attachment(s)
unii cunosc masina
|
Re: opel ascona c GT
da masina lu adi calibra :D
|
salut. vad ca arata bine masinuta . e dreapta ....da si tu mai multe detalii ..motor ..etc
|
fosta masina a lui adi calibra ;)
c20xe inca se lucreaza la ea, vreau sa-i fac o restaurare cat mai completa, motorul trage grav, in rest, mai e de lucru cu rugina, planetarele, si alte detalii la interior si exterior |
faina masina mai ales ca ii si joasa.arata bine la varsta ei
|
da..masina asta ...a dat clasa la multe masinii ...bafta la proiect....
|
adevarat, multi au plecat tristi acasa de la curse dupa ce au fost spulberati de ascona asta :)
|
:twisted: Stim cunoastem si pe la Ploiesti a facut victime!
|
face haos masina, este anarhista rau :))
|
erau 2 ascone dinastea anarhiste, din pacate a ramas numai una :(
|
da...dumnezeu sa l ierte.....oricum ramane printre noi.....
|
vreau s afac tinichigerie si vopsitorie la ascona asta, are cineva sugestii, idei unde, pe c ebani ?
|
masina asta e marfa oricum ar fi..
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
|
stiu "clipul" asta, nu de imaginatie duc lipsa, merci oricum!
|
deocamdata este cu prelata pe ea la hibernat............
|
si a ta la hibernat? parca ar fi ursul meu... numai ca ala mai se trezeste din cand in cand si iese sa se spele dupa care intra si baga iar somn!
|
ascona CBR a facut intradevar victime la ploiesti a fost una dintre putinele de la care GSu sia furato nu cu mult dar totusi diferenta de la 8v la 16v sa vazut bafta si ai grija de ea.. este o masina smechera iti urez santate si implinirea tuturor dorintelor alaturi de ascona ta in anul ce va veni si te astept la ploiesti sa mio aratzi si sa imi acorzi o revansa cu respect
P.S In anul ce va urma Opelu va domina! |
Re: Masina mea : Opel ascona c GT
multumesc DRooPY pentru gandurile tale frumoase!!!
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
s-au achizitionat pasaje spate noi, praguri noi, masina urmand sa intre la tinichigerie si apoi l avopsitorie,acuma s avedem cand
|
Cum statea cbr fata de a lui Micutzu (R.i.p)? A existat vreo cursa?
|
frumoasa ascona ta dar parerea mea ca sunt prea patratzoase..desi merg umflate si rotunjite pt un aspect mai "futurist" :rolleyes2
|
nu a existat cursa cu micutzu, iar despre aspect, ce sa zic, tocmai aspectul ei patratos de lowrider ma atrage, plus c ao ascona coupe nu vezi in fiecare zi ;)
|
astazi am schimbat capetele de planetare(noi), masina este din ce in ce mai aprope de tinichigerie si vopsitorie ;)
|
astazi a intrat masina l atinichigerie (pasaje spate noi, praguri noi) si alte mici reparatii necesare, vedeam cand si cum iese
|
bafta la ea si a mea intra vineri la schimbat tot in fata (bucsi pivoti si alte cele) si tot luni fug dupa vopsea:lol: si cu vopsitu sa vedem cand ce o fi in aer ? toate asconele revin in forta dupa hibernare?
|
asa se pare, anul asta vreau sa-i arat asconei mele si oradea ;)
|
pt ceva show? sau de placere? oricum ar fi da un pm poate o sa ne vedem la o berica sau mai stiu eu........ bafta la masina si spor la treaba la toti:lol::lol:
|
merci de invitatie, vreau sa o duc l aoradea la legale, nu l aplimbare ;)
|
eh pai atunci sigur o sa te vad:lol: pacat ca eu nu am cu ce sa concurez ca la motorul meu de 2000 o cam iau in freza ca numa cu masina mai tari pic in grupa c(101-130 cp) da las ca cresc io mare:lol:
|
si eu am motor tot de 2000, asa ca stai linistit ;)
|
8 Attachment(s)
Quote:
|
Nu ma pricep la ascone... :oops: ce stie sa faca masinuta aici de fata? Putere, cuplu, 0-100, 0-200, 402m, etc..
|
Stie sa faca multe!:lol:
|
2 Attachment(s)
hai ca vad ca e la moda :lol: sper ca nu te superi dar nu m-am putut abtine apropo ce culoare o faci?
|
ce ai facut, ai sudat botul masinii? :)
trebuie sa iasa un gri inchis metal (vopsea de toyota) |
era cam naspa asa cu distanta aia intre capota si faruri deci..... eu zic ca am luat o decizie buna si parca e mai rea acum abia astept sa o vad gri( pe a ta, eu raman la verde ) am sa pun o poza cand e gata cred ca joi bafta si drumuri bune:lol:
|
Quote:
sau cred ca o sa o vad live la 4TD......bafta in continuare...... |
| All times are GMT +2. The time now is 06:52. |
- Copyright 2026 4Tuning