![]() |
Hamann Porsche Cayenne Cyclone
6 Attachment(s)
Hamann Porsche Cayenne Cyclone Hamann a creat kitul de tuning pentru Cayenne, numit Cyclone. |
Re: Hamann Porsche Cayenne Cyclone
misto rau
e belea modelul asta |
E un kit prea incarcat pe un model urat!
|
hamann creaza kituri de tuning bestiale ptr.bmw,si la porsche merge bine dar parerea mea e ca ptr modelu asta e prea incarcat vb.lu'unlord,oricum masina e tare dar cu acea exceptie:o
|
k pleu' ! complet pe dinafara e kitul asta..n-are nici o legatura cu liniile porsche.
|
Cam uratel si stopurile sunt oribile.:-)
|
nu prea au reusit de data asta cei de la hamann !!! arata cam urat
|
doamne fereste ce imi vad ochii:D
|
Nu imi place....cred ca Hamann putea sa scoata ceva mult mai bun....
|
lasa de dorit stopurile...se putea mai bine
|
Are cineva idee de un pret aproximativ??
|
Quote:
cel mai tare zic io k e ala scos de gemballa kre poate sa duca si motoru' in 750cp |
hmmm a ajuns hamann sa ma si dezamageasca:shock: !e prea incarcata masina si parca noul kit nu respecta liniile originale ale masinii:sad:
|
arata super fain numa nu cred ca merge si offroad ?! :-P sau .... !
|
O alta porcarie prezentata de Hamann binenteles!!!
|
Nu mi se pare un kit "prea" incarcat, asta inseamna tuning-ul, de ce intotdeauna trebuie sa fie kit-uri discrete. Asta mi se pare foarte agresiv... Face bestie din Cayenne, daca mai era nevoie...
|
un *** cum am mai zis...nu face nici o bestie din mashina...face un fel de mazda/honda/toyota din el...tuningul nu s-a nascut in japonia shi nici macar in asia...bullshiturile lor nu se potrivesc pe mashinile europene.
|
Quote:
|
parerea mea este ca nu suntem noi in masura sa judecam ce face hamann cu atat mai mult sa dam pareri radicale cu privire la masinile care le ies din maini... cred ca dc am vedea masina langa noi cu bodykitul ala imens nu am mai avea aceeasi parere. Sunt masini reusite iar noi avem boala sa ne raportam la ce vedem la noi pe strada .. avem si noi cateva modele de cayenne dupa care intorci capul dar asta nu inseamna ca suntem saturati de cayenne-uri modificare de tuneri renumiti. bafta si imi cer scuze dc am fost rau :)
|
Quote:
|
nu ma dezamageshti n-am afirmat ca hamann ar fi japoneza...doar ca mashina a fost japonizata la greu shi ca e un rateu.
...eu zic ca suntem in masura sa comentam ce vrem in leg cu ce face hamann...la urma urmei noi suntem clientela shi/sau viitoarea clientela. |
Quote:
ontopic:si eu sunt d acord k e km uratzik,nu s compara cu gemballa |
Quote:
|
corect ! gemballa e o treaba adevarata pt porsche !
|
Sunt curios cati din cei care spun ca nu e reusita ar refuza sa iasa pe strazi cu ea ...
|
pai nu asha se pune problema. ca daca ash primi-o pe gratis evident ca ash da ture shi apoi ash vinde-o urgent sa-mi iau casa.
problema se pune daca mi-ash cumpara kit-ul respectiv. |
Pacat k Hamann a creeat un kit care-i strica reputatia....
Nu mai respecta linia marcii/modelului, e cam incarcat, stopurile nu se potrivesc.... Pacat... |
arata ca un pom de craciun cu instalatii de brad in loc de stopuri, putea sa faca un kit un pic mai subtil
|
Dupa mine .. Astea nu sunt masini de Tunat ...`n fine .. fiecare face ce`l taie capu ..sau ce`l taie Teancu ;) ..`n fine ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:01. |
- Copyright 2026 4Tuning