Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   care-i faza cu "WST"?? (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/52052-faza-wst.html)

stickerman 19-09-07 15:06

care-i faza cu "WST"??

stie cineva care-i "moda" asta cu WST la placutele de inmatriculare?
ca de cand mi-a zis cineva ca observa f. des pe strada terminatia asta, parca m-a exasperat si pe mine, numai WST vad pe drumuri..
Mi-a zis cineva ca asa isi puneau nush ce mahări / droghisti / camatari etc. sa fie recunoscuti de la distanta.
Care e adevarul? sau e pura intamplare?

shantzu 19-09-07 15:12

Re: care-i faza cu "WST"??

west side racers :mrgreen:
am observat si eu , dar nu prea m-a interesat :lol:

keemo 19-09-07 15:16

sa stii k am vazut si eu cateva prin buzau ...
si nu era nicio masina autohtona ...q7 , seria 5, Mercedes S class ,etc ...

laur200445 19-09-07 15:24

numerele care incep cu W sunt atribuite guvernului din cate stiu eu...se gaseste destul de greu un astfel de numar..

trafy-vr6 19-09-07 15:29

dap..sunt de la guvern...WST
west side tuning sau west side tzapari:P

stickerman 19-09-07 16:00

Quote:

Originally Posted by aic_keemo (Post 1108594)
sa stii k am vazut si eu cateva prin buzau ...
si nu era nicio masina autohtona ...q7 , seria 5, Mercedes S class ,etc ...

Da! si eu numai bukatzi de masini am vazut cu nr. asta. Singura mai rapandula era o Leganza.. da' poa' cine stie.. era sub acoperire :lol:

tare aia cu "west side tzepar" heheheh

Cosmin255 19-09-07 18:29

am vaz si eu si eram curios,am mai vazut des si WSN

Stuey 19-09-07 20:46

Quote:

Originally Posted by shantzu (Post 1108586)
west side racers :mrgreen:

Asta inseamna WSR :) ...Toti isi pun wst ca au vazut la majoritatea masinilor de la guvern...mare chestie..Cum e si treaba cu spp (acum au toti nr din astea).Daca sunt smecheri sa-si puna cu mai :D (dar " M.A.I" sa fie in fata...nu b 06 mai :D).+k nu ma impresioneaza nishte nr ;)

GolfuletzS 19-09-07 21:41

WST WSN .... etc ... ;) dl guvern ...

Khalis 20-09-07 00:51

WST...... astea sunt numere de politzai dragii mei, shi nu vb aiurea... shtiu sigur de tot... ;)

Co5m1n eXtreme 20-09-07 09:28

WST am vazut pe un audi care provine de la firma de jaluzele west

MARI_NSL 20-09-07 13:20

Quote:

Originally Posted by GolfTuning (Post 1109102)
WST WSN .... etc ... ;) dl guvern ...

da de la guvern ......si am vazut niste papitoi....numai de la guvern nu erau aia :lol: :lol: :lol: cn are are akolo la nr o pila buna . isi ia si pentru trabant WST:lol:

Khalis 20-09-07 14:32

akuma... nici nu-tzi trebuie o pila buna, pentru ca ei nu au voie sa rezerve numere pentru anumite institutzii/persoane.... deci... daca numarul e liber, trebuie sa il dea.... "rezervarea" asta este de fapt ilegala, dar cum legea e la ei......

HoricutzWSR 20-09-07 17:13

WST`urile la noi in oradea sunt opeluri de la scoala de soferi Opel West

EaGle 20-09-07 17:30

Quote:

Originally Posted by Khalis (Post 1109425)
WST...... astea sunt numere de politzai dragii mei, shi nu vb aiurea... shtiu sigur de tot... ;)

politai mai au si literele distantziate de numere ...plus geamuri ff fff fff fumurii..majoritatea:-P

Khalis 20-09-07 17:39

Phubee...... nu le au neaparat mai distantzate.... daca prin o anumita mashina.... ii fac poza la numar shi-tzi arat.... :twisted:

stickerman 20-09-07 19:26

da, aia cu geamuri fumurii de tot pe fatza ma enerveaza, ca nu vad cine-i acolo.. sau unde se uita.. ca uneori ai nevoie sa vezi unde se uita.. ca daca nu se uita.. ma uit eu mai bine pe unde merge... el..:shock:

Gimi 28-09-07 23:41

a fost un prieten de'al meu care tocmai si-a luat o masina(a4) si vroia sa isi puna la numar wst si cand a ajuns acolo numai erau nici wst si nici wsn se poate asa ceva?? adik sau consumat toate numerele:))?

Alex-Rahova 28-09-07 23:57

" moda " numerelor de inmatriculare cu W ca prima litera..a fost " lansata " de masinile de la SPP , in special bmw-urilor ce insotesc coloanele oficiale..
WST si WPS au fost primele combinatii de litere pe masinile de la spp..
dupa care combinatiile astea de litere cu W si ..restul literelor din coada alfabetului, au fost adoptate ca " numere de acoperire " la masinile din diferitele ministere/guvern/masinile de deputati..etc... masini gen Leganza, Nubira si Cielo,ca sa nu bata la ochi,fata de un numar cu DEP sau SEN sau chestii de genul asta , partea proasta e ca acum " bat la ochi " foarte rau
acum toti care vor sa para cineva.. au W . . la numar .. litere cat se poate de despartite.. ca ..arata mai bine nu?

chestia care e? ca au inceput sa renunte..masinile de minister si restul..la astfel de numere .. alegand combinatii de litere cat mai aiurea..
de exemplu : " masinile de servici " ale 'celor de sus' de la politia capitalei au XNT la numar..

ce ati auzit .. ca sunt numere strict ale nu stiu carui servici special sau mai stiu eu ce.. sunt abureli ieftine.. si de ce se plang toti ca nu pot sa ia astfel de numere?... -> pentru ca , cu adevarat nu mai sunt.. :D

Psycho 05-10-07 20:39

wst wsn la noi primaria si mai nou toata lumea :D

Sindrom 05-10-07 23:40

sunt abureli astea ca domne e de la politie,e de nush ce partz.....am vazut io la televizor din intamplare.....si zicea una(o manelara) ca asa e la moda sa ai numar cu w in fata

Bogdan YBR 08-10-07 00:37

Quote:

Originally Posted by Alex-Rahova (Post 1123846)
" moda " numerelor de inmatriculare cu W ca prima litera..a fost " lansata " de masinile de la SPP , in special bmw-urilor ce insotesc coloanele oficiale..
WST si WPS au fost primele combinatii de litere pe masinile de la spp..
dupa care combinatiile astea de litere cu W si ..restul literelor din coada alfabetului, au fost adoptate ca " numere de acoperire " la masinile din diferitele ministere/guvern/masinile de deputati..etc... masini gen Leganza, Nubira si Cielo,ca sa nu bata la ochi,fata de un numar cu DEP sau SEN sau chestii de genul asta , partea proasta e ca acum " bat la ochi " foarte rau
acum toti care vor sa para cineva.. au W . . la numar .. litere cat se poate de despartite.. ca ..arata mai bine nu?

chestia care e? ca au inceput sa renunte..masinile de minister si restul..la astfel de numere .. alegand combinatii de litere cat mai aiurea..
de exemplu : " masinile de servici " ale 'celor de sus' de la politia capitalei au XNT la numar..

ce ati auzit .. ca sunt numere strict ale nu stiu carui servici special sau mai stiu eu ce.. sunt abureli ieftine.. si de ce se plang toti ca nu pot sa ia astfel de numere?... -> pentru ca , cu adevarat nu mai sunt.. :D

confirm cele spuese de alex. acum 1an numerele astea cu WPR WST WTS WPP Wplm :) au fost inlocuite cu numere alese in functie ori de cifra (38.39.41) ori fara nicio logica adica la intamplare. stiu de la cineva din udriste ca in 2 zile toate cele peste 50-70 numere cu W-- scoase de politie s-au dat.

NT33EXE 09-10-07 09:39

aceste tipuri de combinatii, asa cum a zis cineva mai sus, sunt folosite pe masinile SPP-ului si pe ale guvernului.

dorinta unora de a parea ceea ce nu sunt s-a materializat si in montarea de placute cu numere de inmatriculare WST, WTS, WSX, WSN, WXT si alte "dubluveuri" din astea.

motive.....?
cica sa nu ii opreasca garda...
...sau daca i-a oprit sa se "emotioneze" la vederea numarului care ii da statut da "jmecher"! he, he!!!!! :twisted: ce fraieri!

adevaratii "jmecheri" nu scot capul....8)

iovivali 14-10-07 02:17

Eu am la masina B xx WFW si nu sunt militian...

keemo 14-10-07 16:32

esti undercover :))

Adytzu_JerrY 15-10-07 17:50

in valcea un Bmw cu numaru VL-xx-WxN, care a fost pe taxi cu numaru acesta :-s

trafy-vr6 15-10-07 18:40

si nr de la masina lu tata incepe cu W :))

Adytzu_JerrY 15-10-07 23:00

da man....si il are demult numaru ala cu W :)
si stiu 10000% ca nu e gabor :))

bmwm5 17-10-07 14:52

wst,wdp,wdt,wpr,wpo,au fost numere de stat la un mom dat,care ulterior au fost preluate si de smekeri...avand in vedere ca traim intr-o tzara in care nicolae badea sau giovani becali au masini dotate cu sirena si blitzuri in masca,de ce sa ne miram de numerele astea.oricum cei de la spp,care aveau la inceput nr astea,au inceput sa puna alte combinatii gen dz...asa ca nu mai e nici o smekerie,nici nu a fost,ca radarul oricum te vede,numerele lor care sunt pe bune date sunt scoase din baza de date a politiei,asa ca iti iei amenda oricate wwwwww ai la numar

NT33EXE 18-10-07 20:51

Quote:

Originally Posted by bmwm5 (Post 1153893)
wst,wdp,wdt,wpr,wpo,au fost numere de stat la un mom dat,care ulterior au fost preluate si de smekeri...avand in vedere ca traim intr-o tzara in care nicolae badea sau giovani becali au masini dotate cu sirena si blitzuri in masca,de ce sa ne miram de numerele astea.oricum cei de la spp,care aveau la inceput nr astea,au inceput sa puna alte combinatii gen dz...asa ca nu mai e nici o smekerie,nici nu a fost,ca radarul oricum te vede,numerele lor care sunt pe bune date sunt scoase din baza de date a politiei,asa ca iti iei amenda oricate wwwwww ai la numar

ai atins-o!8)

Adytzu_JerrY 20-10-07 11:58

s-a umplut valcea de numere care incep cu W.. :)
si nu cred ca toti sa fie "jmekeri" ....in fine ...numai conteaza :))

CJ-01-WOB 20-10-07 21:03

WOB
so -- chestiile astea cu masinile guvernului , smekerilor , si alte aiureli cred ca sunt o mare aberatie

GAFTON BMW 24-10-07 01:05

numerele cu WST , WPO , POL , SEN , SNT , SPP , GUV sunt numere rezervate persoanelor care lucreaza in cadrul politiei , senatului , parlamenului ... mai bine spus persoanelor mai importante si intradevar WPO si WST au cei de la SPP

Alex-Rahova 24-10-07 13:33

Quote:

Originally Posted by GAFTON BMW (Post 1164680)
numerele cu WST , WPO , POL , SEN , SNT , SPP , GUV sunt numere rezervate persoanelor care lucreaza in cadrul politiei , senatului , parlamenului ... mai bine spus persoanelor mai importante si intradevar WPO si WST au cei de la SPP

frate tu ai urmarit ce s-a discutat aici? nu exista numar rezervat nu stiu carui politist senator si mai stiu eu ce... ca au fost ei mai smecheri si au luat numerele astea, si acum nu se mai gasesc .. asta e partea a 2-a

bmwm5 24-10-07 15:13

daca tot discutam despre astea,putem vorbi si despre taranii cu spp/sri/sry la numar.si astia sunt din servicii?ca m-am saturat de ei

NT33EXE 24-10-07 15:39

nu!
aia sunt doar tarani...:twisted:

All times are GMT +2. The time now is 00:51.

- Copyright 2026 4Tuning