![]() |
Masinile mele
Bmw E 46 Touring 330i,2001,231 Cp(221 Pe Dyno),suspensie Sachs Rally Performance,m Optic,linie Bosse
Tocmai A Predat Stafeta Catre M3 Din 2003 Despre Care Nu Am Ce Sa Mai Zic... |
Re: Masinile mele
pune si tu niste poze ...mai multe detalii . (sau si tu ejti ca ala cu m5-u :))
|
6 Attachment(s)
Am sa incerc sa pun si poze dar nu stiu daca reusesc(sunt nou pe forum)
|
Frumos touring-ul dar m3-ul e belea:)
|
exact arta misto touring-ul ... dar m-ul e M :)
|
Frumoase exemplare...
Sa le stapanesti sanatos!! |
pe M nu pui folie? :)
|
O sa-i pun folie si jante.Doar atat.
|
Ce nu-ti plac jantele de M ?
|
frumos M3-ul , bine ca e dupa 2002 pt k au avut ceva probleme pana in acel an si dak pot sa-ti dau un sfat sa-l lasi putin mai jos, pt ca pare cocotat acum.Oricum sa-l stapanesti sanatos si sa te bucuri de el k e o masina super (preferata mea )
|
Ce jante vrei sa`i pui?
|
foarte frumoasa masina....
am tot admirat-o prin zona panduri...foarte frumoasa masina! |
6 Attachment(s)
Vand break-ul.
La ce am scris adaug:comenzi pe volan,folie,xenon,angel eyes si,cel mai important eu ma ocup cu importul de piese,deci nu astept sa cada ceva sa schimb.Schimb preventiv...Masina e belea.Mai pun niste poze. |
Quote:
|
m3 e din 10.2002(am gresit in prezentarea initiala).
Problemele la motor sunt mai mult speculatii.Probleme apar cand o forjezi mai mult timp si ungerea la cuzineti nu mai e in parametrii,dar daca ai ochi vezi becul galben la ulei si o lasi mai moale si te duce motorul 300.000 km.Daca vrei sa distrugi un motor(orice motor)reusesti foarte usor.Daca vrei sa te tina mult,respecti niste reguli simple si te tine.Motorul meu are 70.000 km.O sa-i schimb uleiul la 10.000 de km,n-o forjez la rece si n-o tin la 250 km/h mult timp si o s-o vand cu acelasi motor si in stare f. buna. |
toate m3-urile pana in 2003 luna 4 au auvut probleme la motor ( cuzinetii ) si toate m3-urile cu carte de service puteau face recall-ul gratis ( schimbarea tachetiilor si pompei de ulei ( problema cu pompa de ulei au fost la modelele 2000 - 2001 ) asa ca daca nu ai facut recall-ul te sfatuiesc sa te duci la AB si sa vb cu seful de service. masina ta a fost cumparata de aici daca stiu eu bine... bafta !
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:02. |
- Copyright 2026 4Tuning