![]() |
SIGLA
5 Attachment(s)
8) [/b]
|
nu le ai cumva si vectorizate ? :lol:
|
Re:
Quote:
|
1 Attachment(s)
Nu e mai frumoasa asta decat prima sigla ? :roll:
|
nu se ofera nimeni sa le vectorizeze ca sa facem niste geci si niste sepci cu sigla brodata ? :lol:
|
Re:
Quote:
|
ce inseamna \"vectorizate\"?
|
Le pot face eu, dar trebuie sa imi pun calculatorul in functiune si sa imi fac putin timp.
|
Re:
Quote:
Ce se mai aude cu vectorizarile...? |
Re:
Quote:
|
noi toti!
pai da vreau si eu ERY sau CERES!plzz stii ca si eu sunt cu dastea!plzz!va pupa tata!
|
de la mine :wink:
|
je!
pai zi tot acum dc te-ai scapat! :twisted: care sunt preturi tot!si ce sunt ele!:))
|
Andi, iti aduc un cd cu toate siglele sambata la sala
|
Asta e...M-am oferit sa va ajut, dar vad ca s-a rezolvat.
|
unde ati vectorizat sigla ? ...am si eu nevoie de ajutor cu sigla noastra de la Ghost :roll: somebody wanna help? :roll:
|
Re:
Quote:
|
Cum pun si eu emblema la mine dar nu l-a avatar
|
Luciane cu placutzele cum facem....?
|
Avand in vedere ca Bogdan va poate oferi sigla vectorizata ... pt cei ce nu sunt in Bucuresti si pana la un nou lot de stickere si numere , steaguri , etc ... puteti sa puneti sigla vectorizata pe un cd si sa gasiti o firma care le poate face. Baietii din CT deja au scos parasolare , tricouri (bravo lor - super !!!) . So ... ar trebui urmat exemplul.
|
oki deci asa o sa procedam si noi.. oki doki
|
Cine din CTA are tricou cu MR si la ce pret?
|
Re:
Quote:
|
1 Attachment(s)
am nevoie de poza DECAT cu masinutza MR la o rezolutie CAT MAI MARE, vectorizata si cat mai curand, urjent chiar.
mie nu imi iese bine o parte din poza, cand decupez restul si nu stiu ce e aia vectorizare. ar trebui sa arate cam ca cea din poza, dar vectorizata si fara defectul de la roata fatza. |
PLIIIIIZZZZ..... I need help TODAY.
|
pai nu o ai ma pe mail?!
|
e facuta in corel dar ce numar ?
ma duc maine la NGD sa vad cum ma rezolva baietii :D |
nu stiu maxim 11
|
3 Attachment(s)
o sa ramaneti :shock: maine :D 10x bogdane.
/later edit : hai ca am facut cateva poze... asa ca hint |
je SLC!
1 Attachment(s)
uite un model de parasolar care mi l-am facut eu in cta!
|
Re:
Quote:
:peace: |
noi am dat 450.000 acolo
|
450.000? de fapt eu mi-am facut acolo tricouri anul trecut, deci... s-au aliniat si ei cu inflatzia :)) vb economistul din mine acum :lol:
|
da .. si va duc eu la Doraly si faceti cu 25... lei
|
Re:
Quote:
In cazul asta, cred ca o sa vin eu cu o oferta de tricouri super ieftina. Stati pe aproape. |
je SLC!
vreau si eu tricou cand aflati de preturi ceva imi dati si mie un tarrr ceva!moaaaa mor inca nu sau afisat frate rezultatele!nu mai pot!
|
La Bau am vazut niste tricouri inscriptionate beton (calitate + aspect) si au zis ca ajung pana in 20 RON. Pacat ca am aflat dupa ce imi facusem la Tomis.
|
una bucata tricou si la fratele ... :lol:
|
am si eu o intrebare stupida in legatura cu sigla rotunda de la M.R. ..... pe ce parte se pune pe masina ... drapta sau stanga spate :oops:
|
Re:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:07. |
- Copyright 2026 4Tuning