Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Logan-ul meu (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/51872-logan-meu.html)

king of desert 17-09-07 21:15

Logan-ul meu

10 Attachment(s)
Salut! Sper sa va placa Loganul meu , e Laureate cu aer conditionat si restul stiti voi ce mai are. Nu am facut nimic special la el doar i-am schimbat casetofonul cu un mp3 Sonny iar la exterior am foliat stalpii din mijloc cu negru. In rest e original e din 2005 merge super si sunt foarte multumit de el avand in vedere ca am avut si un corsa din 2002 si un golf 3 . L-as tuna putin dar nu prea imi permit dar macar un eleron tot i-as pune.

dan_ursu 17-09-07 21:20

Re: Logan-ul meu albastru LAUREATE

frumos am si eu unu tot laureat din 2007 rosu vezi ca se gaseste consola +inele culoarea masinii este 40 de lei setu si alea de usi la fel sa-l stapanesti sanatos si fara incidente:D

king of desert 17-09-07 21:33

mersi la fel dan_ursu . Pot sa vad foto cu Loganul tau?? . O sa-ti urmez sfatul dar la noi la tara se gaseste mai greu ce mi-ai spus dar o sa caut . Drum bun si fara evenimente.

dan_ursu 17-09-07 21:36

oki o sa-i fac poze si o sa pun ca sa vezi si u

king of desert 17-09-07 21:42

1 Attachment(s)
astept ! poate imi mai dai vreo idee sa mai pun ceva pe el.

ynp_46 17-09-07 21:57

Quote:

Originally Posted by king of desert (Post 1105537)
astept ! poate imi mai dai vreo idee sa mai pun ceva pe el.

Pai daca nu dispui de multi bani... sunt alea Tuning de la Dacia:D mie chiar imi plac... www.dacia.ro, uita-te aci pt mai multe detalii:D bafta

coman razvan 17-09-07 23:49

sa dai in primul rand acei maimutoi jos din geam ca nu e pom de craciun si acel parasolar de prost gust...fara suparare...arata jalnic...succes in continuare

king of desert 18-09-07 11:39

daca in locul parasolarului pun o folie neagra cum ar arata??

coman razvan 18-09-07 11:47

Quote:

Originally Posted by king of desert (Post 1106424)
daca in locul parasolarului pun o folie neagra cum ar arata??

In orice caz ar arata mult mai bine cu folie neagra...dar dak tot vrei de ce nu iti pui direct geam cu parasolar inserat, din ala cu tenta albastra, ar arata cu adevarat bine...am avut eu pe fostul logan...si era super...bafta

king of desert 18-09-07 11:51

mersi ptr sfat dar poate sti si cat m-ar ajunge un astfel de parbriz cu parasolar

coman razvan 18-09-07 12:35

vezi cat costa un parbriz normal si mai pune aproximativ un milion...nu e foarte mare diferentza...nu stiu exact cat costa...cand vine tata acasa o sa iti spun un pret exact...ok?

coman razvan 18-09-07 18:10

am vb cu tata de geam si costa in jur de 300 RON...sper sa iti fiu de ajutor!

king of desert 18-09-07 21:04

2 Attachment(s)
astazi am adaugat consola si inelele in culoarea masini si a iesit super.Mie imi place foarte mult , sper ca si voua. atasez foto.

king of desert 18-09-07 21:06

si pana nu uit am dat si maimutoi jos din parbriz. cred ca am uitat sa va spun ca loganul meu e de 1,6mpi.

coman razvan 18-09-07 21:12

Quote:

Originally Posted by king of desert (Post 1107399)
astazi am adaugat consola si inelele in culoarea masini si a iesit super.Mie imi place foarte mult , sper ca si voua. atasez foto.

super...si io le am asa si le-am avut asa si la berlina...bv:D

coman razvan 18-09-07 21:13

Quote:

Originally Posted by king of desert (Post 1107405)
si pana nu uit am dat si maimutoi jos din parbriz. cred ca am uitat sa va spun ca loganul meu e de 1,6mpi.

ma bucur foarte mult ca tii cont de sfaturile mele...nu arata mai elegant asa?te mai asteptam cu noutati...bafta

coman razvan 18-09-07 21:18

Hai sa iti mai dau cateva idei...geamuri fumurii pe spate, niste paravanturi (foarte practice), pleoape...pt care nu iti trebe foarte multi bani, dupa aia daca ai $ stopuri clare...angel si ce iti mai place tie, poate si jenti, de bari mai lungi nu zic ca o sa le agheti ca am vazut ca stai la tara...poate niste presuri mai lungi ca astea care le ai sunt cam scurte(sunt originale de golan foarte bune)...si cam atat ca nu vreau sa te plictisesc...bafta in continuare ca ai de lucru...fa-o sa fie unica...

Emyl 18-09-07 22:06

de unde ai luat consola +inele k vreau sa imi iau si eu

coman razvan 18-09-07 22:12

Quote:

Originally Posted by Emyl (Post 1107515)
de unde ai luat consola +inele k vreau sa imi iau si eu

acele elemente dupa cum arata de bine sunt vopside de proprietar...si sunt si la culoarea masinii...deci mai bine le dai jos si te duci frumos la un service sa iti ia codul de culoare si sa ti le faca klumea...bafta...sa nu iti treaca prin cap sa le faci cu spray...:(;)

king of desert 18-09-07 22:12

ca sa fiu sincer nu le-am cumparat . Le-am dat pe cele originale jos si un prieten care are service mi-i le-a vopsit albastru met. Sa sti ca am cautat in magazine auto si nu am gasit , daca o sa gasesc sigur o sa te anunt si pe tine.

coman razvan 18-09-07 22:13

Quote:

Originally Posted by king of desert (Post 1107533)
ca sa fiu sincer nu le-am cumparat . Le-am dat pe cele originale jos si un prieten care are service mi-i le-a vopsit albastru met. Sa sti ca am cautat in magazine auto si nu am gasit , daca o sa gasesc sigur o sa te anunt si pe tine.

ce ziceam...se vedea clar...bv tie ca ai facut asa...;)

Emyl 18-09-07 22:14

ms si .....bafta

king of desert 18-09-07 22:21

cine stie...STIE vad ca te-ai prins repede Razvane . Bafta in continuare:lol:

coman razvan 18-09-07 22:23

Quote:

Originally Posted by king of desert (Post 1107549)
cine stie...STIE vad ca te-ai prins repede Razvane . Bafta in continuare:lol:

cam de 5 ani ma invart in lumea asta...service...masini...motoare...vopsitorie...d eja am ochiul bine format;)

dogy_10 20-09-07 13:35

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by coman razvan (Post 1107420)
niste paravanturi (foarte practice),

fara paravanturi ca arata nasol rau...si la interior poti sa schimbi nuca de la schimbator ca arata nasol aia din fabrica...si eu tot un luareat 1.6 am si tot albastru....uite eu mi-am pus asa o nuca si zic ca arata destul de bine

coman razvan 20-09-07 16:23

Quote:

Originally Posted by dogy_10 (Post 1110000)
fara paravanturi ca arata nasol rau...si la interior poti sa schimbi nuca de la schimbator ca arata nasol aia din fabrica...si eu tot un luareat 1.6 am si tot albastru....uite eu mi-am pus asa o nuca si zic ca arata destul de bine

paravanturile nu arata deloc rau...chiar dau o forma mai rutunjita la imbinarea plafon-geam, si sunt foarte bune...de nuca nu comentez...

Ovae 20-09-07 16:57

super faina masina.bafta in continuare..la mai mare !

dogy_10 20-09-07 19:59

Quote:

Originally Posted by coman razvan (Post 1110255)
paravanturile nu arata deloc rau...chiar dau o forma mai rutunjita la imbinarea plafon-geam, si sunt foarte bune...de nuca nu comentez...

nu vreau sa ma contrazic cu tine dar dupa parerea mea sunt oribile

coman razvan 20-09-07 20:00

Quote:

Originally Posted by dogy_10 (Post 1110578)
nu vreau sa ma contrazic cu tine dar dupa parerea mea sunt oribile

fiecare cum crede...uita-te la mcv-ul meu (e likul mai jos si zi ce parere ai...)mie imi place mult...

king of desert 20-09-07 21:24

Cum scot nuca afara....trag de ea in sus ...ca am tras si nu iese.

dogy_10 21-09-07 12:37

tragi in sus si rotesti de ea....eu asa am scos nuca, trebuie doar fortzat un pic si rotit si cred ca iese

ANM 21-09-07 12:42

Quote:

Originally Posted by dogy_10 (Post 1111577)
tragi in sus si rotesti de ea....eu asa am scos nuca, trebuie doar fortzat un pic si rotit si cred ca iese

crezi sau chiar iese? k eu am tras o gramada!!! si toata lumea mi-a spus k tb taiata...zi-mi exact cum ai fqt tu!

B-61-KYS 21-09-07 14:55

Se ia una bucata patent se prinde de partea de jos a mucii originale si se misca (cu simt de raspundere) in stanga si-n dreapta pana se desface. SI asa iti ramane intreaga si nuca originala!

dogy_10 22-09-07 00:00

la mine a iesit relativ usor.....dar am auzit si eu ca la unele masini iese greu

raresh_r 22-09-07 18:03

am vazut ca a intrebat cineva de consola centrala albastra . am gasit eu pe un site pt logan multe chestii dintre care era si o consola centrala care cica arata ca mahon , titan , carbon. aveau si oglinzi cromate.
http://www.auto-stuff.ro/produse.html

sorry pt off topic :D . poate gaseste cineva ceva interesant pt logan (ce cred ca sta bine e un ornament inox portbagaj dacia logan) va uitati voi acolo :)

king of desert 25-09-07 15:51

3 Attachment(s)
Salutare! Sa va arat o incercare de a construi pleoape din folie. Astept parerile voastre.

adi.schumi_tm 25-09-07 16:06

Quote:

Originally Posted by king of desert (Post 1117902)
Salutare! Sa va arat o incercare de a construi pleoape din folie. Astept parerile voastre.

eu zic ca sunt ok si pleoapele astea

AdY9005 25-09-07 17:27

nu te supara da e kitch asa cu pleoape din folie :roll: , cumpara si u pleoape ca nu is asa scumpe 70 , 80 RON cam asa ;)

coman razvan 25-09-07 18:10

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by king of desert (Post 1117902)

te rog eu da acele tziganii de pleoape jos...sunt pleoape in bv la 18 RON perechia din plastic, numai trebuie vospite, acele pleoape facute asa strica tot aspectul masinii...pe bune...tu faci cum crezi...iti atasez aici 2 poze(pleoaoe si paravanturi)....

king of desert 26-09-07 23:17

Quote:

Originally Posted by coman razvan (Post 1118088)
te rog eu da acele tziganii de pleoape jos...sunt pleoape in bv la 18 RON perechia din plastic, numai trebuie vospite, acele pleoape facute asa strica tot aspectul masinii...pe bune...tu faci cum crezi...iti atasez aici 2 poze(pleoaoe si paravanturi)....

am cautat astazi la Toplita pleoape dar vanzatorii din magazinul auto nici nu au auzit de asa ceva.

All times are GMT +2. The time now is 21:49.

- Copyright 2026 4Tuning