![]() |
Logan-ul meu
10 Attachment(s)
Salut! Sper sa va placa Loganul meu , e Laureate cu aer conditionat si restul stiti voi ce mai are. Nu am facut nimic special la el doar i-am schimbat casetofonul cu un mp3 Sonny iar la exterior am foliat stalpii din mijloc cu negru. In rest e original e din 2005 merge super si sunt foarte multumit de el avand in vedere ca am avut si un corsa din 2002 si un golf 3 . L-as tuna putin dar nu prea imi permit dar macar un eleron tot i-as pune.
|
Re: Logan-ul meu albastru LAUREATE
frumos am si eu unu tot laureat din 2007 rosu vezi ca se gaseste consola +inele culoarea masinii este 40 de lei setu si alea de usi la fel sa-l stapanesti sanatos si fara incidente:D
|
mersi la fel dan_ursu . Pot sa vad foto cu Loganul tau?? . O sa-ti urmez sfatul dar la noi la tara se gaseste mai greu ce mi-ai spus dar o sa caut . Drum bun si fara evenimente.
|
oki o sa-i fac poze si o sa pun ca sa vezi si u
|
1 Attachment(s)
astept ! poate imi mai dai vreo idee sa mai pun ceva pe el.
|
Quote:
|
sa dai in primul rand acei maimutoi jos din geam ca nu e pom de craciun si acel parasolar de prost gust...fara suparare...arata jalnic...succes in continuare
|
daca in locul parasolarului pun o folie neagra cum ar arata??
|
Quote:
|
mersi ptr sfat dar poate sti si cat m-ar ajunge un astfel de parbriz cu parasolar
|
vezi cat costa un parbriz normal si mai pune aproximativ un milion...nu e foarte mare diferentza...nu stiu exact cat costa...cand vine tata acasa o sa iti spun un pret exact...ok?
|
am vb cu tata de geam si costa in jur de 300 RON...sper sa iti fiu de ajutor!
|
2 Attachment(s)
astazi am adaugat consola si inelele in culoarea masini si a iesit super.Mie imi place foarte mult , sper ca si voua. atasez foto.
|
si pana nu uit am dat si maimutoi jos din parbriz. cred ca am uitat sa va spun ca loganul meu e de 1,6mpi.
|
Quote:
|
Quote:
|
Hai sa iti mai dau cateva idei...geamuri fumurii pe spate, niste paravanturi (foarte practice), pleoape...pt care nu iti trebe foarte multi bani, dupa aia daca ai $ stopuri clare...angel si ce iti mai place tie, poate si jenti, de bari mai lungi nu zic ca o sa le agheti ca am vazut ca stai la tara...poate niste presuri mai lungi ca astea care le ai sunt cam scurte(sunt originale de golan foarte bune)...si cam atat ca nu vreau sa te plictisesc...bafta in continuare ca ai de lucru...fa-o sa fie unica...
|
de unde ai luat consola +inele k vreau sa imi iau si eu
|
Quote:
|
ca sa fiu sincer nu le-am cumparat . Le-am dat pe cele originale jos si un prieten care are service mi-i le-a vopsit albastru met. Sa sti ca am cautat in magazine auto si nu am gasit , daca o sa gasesc sigur o sa te anunt si pe tine.
|
Quote:
|
ms si .....bafta
|
cine stie...STIE vad ca te-ai prins repede Razvane . Bafta in continuare:lol:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
super faina masina.bafta in continuare..la mai mare !
|
Quote:
|
Quote:
|
fara paravanturi ca arata nasol rau...si la interior poti sa schimbi nuca de la schimbator ca arata nasol aia din fabrica...si eu tot un luareat 1.6 am si tot albastru....uite eu mi-am pus asa o nuca si zic ca arata destul de bine
Cum scot nuca afara....trag de ea in sus ...ca am tras si nu iese. |
tragi in sus si rotesti de ea....eu asa am scos nuca, trebuie doar fortzat un pic si rotit si cred ca iese
|
Quote:
|
Se ia una bucata patent se prinde de partea de jos a mucii originale si se misca (cu simt de raspundere) in stanga si-n dreapta pana se desface. SI asa iti ramane intreaga si nuca originala!
|
la mine a iesit relativ usor.....dar am auzit si eu ca la unele masini iese greu
|
am vazut ca a intrebat cineva de consola centrala albastra . am gasit eu pe un site pt logan multe chestii dintre care era si o consola centrala care cica arata ca mahon , titan , carbon. aveau si oglinzi cromate.
http://www.auto-stuff.ro/produse.html sorry pt off topic :D . poate gaseste cineva ceva interesant pt logan (ce cred ca sta bine e un ornament inox portbagaj dacia logan) va uitati voi acolo :) |
3 Attachment(s)
Salutare! Sa va arat o incercare de a construi pleoape din folie. Astept parerile voastre.
|
Quote:
|
nu te supara da e kitch asa cu pleoape din folie :roll: , cumpara si u pleoape ca nu is asa scumpe 70 , 80 RON cam asa ;)
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:49. |
- Copyright 2026 4Tuning