Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Seat tuning (https://forum.4tuning.ro/141-seat-tuning.html)
-   -   Blow-off-valve 1.8 TURBO (https://forum.4tuning.ro/141-seat-tuning/51760-blow-off-valve-1-8-turbo.html)

BAD_MF 16-09-07 15:33

Blow-off-valve 1.8 TURBO

1 Attachment(s)
Cine a montat blow off valve pe 1.8 T 180 cai(pe gti, pe leon, pe audi..) rog sa scrie sfaturi de montaj, impresii dupa(trage mai bine masina, trage mai rau), erori aparute si cum au fost solutionate etc. Ar fi super sa raspunda cineva care a pus bov pe 1.8T. Va multumesc.
O poza cu bov-ul care vreau sa-l montez :

BAD_MF 18-09-07 14:31

Re: Blow-off-valve 1.8 TURBO

Nu stie nimeni ?

Maniacu' 30-10-07 14:52

De unde ai cumparat valva ? Vreau si eu mai multe detalii de unde pot cumpara una. Merci.

BAD_MF 30-10-07 19:57

Pai cumpara pe asta :)
O vand cu 299 ron. Livrare a doua zi, eu o sa-mi pun alta mai incolo.

bbm 07-12-07 14:07

Quote:

Originally Posted by BAD_MF (Post 1175936)
Pai cumpara pe asta :)
O vand cu 299 ron. Livrare a doua zi, eu o sa-mi pun alta mai incolo.

ce marca este ? atmosferica sau recirculare? dupa denumire inteleg ca este atmosferica

BAD_MF 07-12-07 15:02

Atmosferic. Nu stiu ce marca e.

bbm 07-12-07 19:43

Quote:

Originally Posted by BAD_MF (Post 1234735)
Atmosferic. Nu stiu ce marca e.

si l ai pus pina acum pe un 1.8T ? merge sau nu ?

BAD_MF 07-12-07 20:18

Nu l-am pus pe nici o masina, e nou. la noi la 1.8T din ce am inteles, datorita maf senzoru-lui ne de eroare cu un bov universal. Este recomandat cel FORGE, de care vreau sa imi comand. Insa pe alte turbo trebuie sa mearga.
Si pe 1.8T merge, nu are de ce nu , doar ca o sa apara erori, care se pot sterge.

Calimero2003 10-01-08 11:36

Depinde ce motor ai tu pe masina ... adica tipul motorului 1.8T 20v ... cel fara pompa auxiliara de aer merge fara probleme .... daca ai pompa auxiliara de aer atuncea iti trebuie supapa de recirculare (care e o basina) pt ca adsfel masina o sa aiba erroare de "presiune scazuta pe admisie" ...
Sincer e naspa daca ai motor cu pompa auxiliara de aer ... eu unu am avut norocul sa nu am asa ceva si la mine merge excelent ...
P.S. - pompa auxiliara de aer se identifica extrem de usor ... daca mai aveti si filtruletu ala mic (ca de motoreta) de aer .... inseamna ca e si pompa ... trebuie sa fie pozitionat in partea dreapta langa baterie.
Daca vreti ca blow sa fie eficient cu adevarat si sa se auda ff tare de afara montatil cat mai aproape de clapeta de acceleratie (gura de admisie de intra in motor) .. cel mai indicat ar fi chiar in fata ei.

BAD_MF 10-01-08 11:48

asa e in cazul meu.
Mi-am pus valva forge FMDVSPLRT reglabila. Urmeaza kit de relocare a valvei in fata tot de la Forge.

Valva universala este de vanzare la 299 ron. Este noua si se aude super.

cucuyatu_19 16-01-09 20:47

Quote:

Originally Posted by Calimero2003 (Post 1285060)
Depinde ce motor ai tu pe masina ... adica tipul motorului 1.8T 20v ... cel fara pompa auxiliara de aer merge fara probleme .... daca ai pompa auxiliara de aer atuncea iti trebuie supapa de recirculare (care e o basina) pt ca adsfel masina o sa aiba erroare de "presiune scazuta pe admisie" ...
Sincer e naspa daca ai motor cu pompa auxiliara de aer ... eu unu am avut norocul sa nu am asa ceva si la mine merge excelent ...
P.S. - pompa auxiliara de aer se identifica extrem de usor ... daca mai aveti si filtruletu ala mic (ca de motoreta) de aer .... inseamna ca e si pompa ... trebuie sa fie pozitionat in partea dreapta langa baterie.
Daca vreti ca blow sa fie eficient cu adevarat si sa se auda ff tare de afara montatil cat mai aproape de clapeta de acceleratie (gura de admisie de intra in motor) .. cel mai indicat ar fi chiar in fata ei.

salut. ce rol are pompa de aer auxiliara? ms

SantoD 31-01-10 20:51

Eu am un forge pe 1.8t 20v de 180cp. referitor la putere nici nu scade nici nu creste...totul pt sunet...sa mai intoarca unu altul capul dupa tine pe strada. montajul...in jur de 15 min...se monteaza in locul la divert valve.

BOV ul meu e de vanzare...doar pt motoare de 1.8t vw audi seat si skoda.

Snoop 1.8 TFSI 28-03-10 13:46

Quote:

Originally Posted by SantoD (Post 3035880)
Eu am un forge pe 1.8t 20v de 180cp. referitor la putere nici nu scade nici nu creste...totul pt sunet...sa mai intoarca unu altul capul dupa tine pe strada. montajul...in jur de 15 min...se monteaza in locul la divert valve.

BOV ul meu e de vanzare...doar pt motoare de 1.8t vw audi seat si skoda.

Salut,am mot 1.8 tfsi.
Spune mi ce banuti vrei,as vrea sa i pun si eu bov....

C_kst 28-03-10 14:51

Quote:

Originally Posted by Snoop 1.8 TFSI (Post 3226278)
Salut,am mot 1.8 tfsi.

Nu iti merge forge-ul care il vinde el pe motorul tau...

Tie iti trebuie forge spacer atmosferic...

BAD_MF 28-03-10 18:34

Snoop blow off-ul s-a vandut .
Iti pot aduce de la forge, cum spune si c_kst .
Da-mi mesaj privat ;)

SantoD 28-03-10 19:27

Quote:

Originally Posted by Snoop 1.8 TFSI (Post 3226278)
Salut,am mot 1.8 tfsi.

100e cu setul de 3 arcuri pt el( in functie de ce presiune iti face turbina) si capacul sa o poti face recirculara

vl07spy 21-03-11 18:14

Quote:

Originally Posted by BAD_MF (Post 3227091)
Snoop blow off-ul s-a vandut .
Iti pot aduce de la forge, cum spune si c_kst .
Da-mi mesaj privat ;)

Salut... ma intereseaza un blow-off pt 1.8 t 224 cp, am mai cumparat deja un blow-off care nu producea sunetul dorit..ma intereseaza ce model imi trebuie mai exact .. sa nu-mi scada puterea sau alte probleme.. nu sunt in tema deci daca mi-ati explica mai exact ce imi trebuie ar fi perfect sau daca imi puteti comanda.. masina este audi.. ms

alyon 28-03-11 21:29

poti sa iti ei si adaptor blow off pt 1.8turbo,depinde ce sistem de prindere ai,
Stiu pe cineva kre monteaza asa cv.salutare

kng_bv 21-07-12 11:12

Salut, la ce pret este BOV-ul cu recirculare? (Audi A3 1.8T@180CP). Am remap la el, daca asta conteaza, dar din cate am inteles sunt mai multe arcuri in kit.

Iti pot plati prin paypal sau plata ramburs?

All times are GMT +2. The time now is 14:32.

- Copyright 2026 4Tuning