![]() |
'93 - CRX Del Sol EH6 ESi - 1.6 16v VTEC (D16Z6)
5 Attachment(s)
In sfarsit, i did it.
Tocmai mi-am luat o Honda Crx Del Sol ESI, din '93, 1.6 SOHC VTEC, 125 cp, (smeker rau motor, VTEC-ul intra la 4500 rpm,...e bestial si suna la fel de bine, habar n-aveam eu ce stiu sa faca japonezii astia din motoare). Modificari: volan Victor Competizione, genti Borbet T pe 16'', fata Toyo Proxes T1-S, spate Yokohama, suspensie sport, evacuare Remus, Filtru sport, eleron. Sunt un pic socat de masina, pt. ca conduc zi de zi un Matiz de firma...si Dacia lui tata, :grin:, binenteles... De fapt cautam o masina de weekend, si in special un Bmw, un 2.0i, 325 tds, ma rog ceva de genul asta... Masina momentan este neanmatriculata, este radiata din Germania, dar vreau sa o inmatriculez pe Bulgaria, cred ca sapt viitoare. Am vazut ca sunt pe aici pasionati de Honda, si m-am gandit sa postez si eu. Cateva poze deocamdata, sa va faceti o idee. |
Re: Honda Crx DelSol, 1.6 Vtec, 125 cp---prima mea masina
super frumoasa.
sa ai parte de ea omule. |
O alegere mai buna decat ce alte optiuni ai enumerat acolo.
Cu ea curata ar iesi niste poze misto. Ce cauciucuri ai pe ele? Arata misto jentile+cauciucurile pe masina. |
Frumoasa Honda ta sper ca shi a mea sa iasa bine.... succes cu inmatriculatul ;)
|
SUper Masina! sa o stapanesti sanatos!!
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
salut. sa stapinesti sanatos masina. trebuie sa lucrezi putin la ea si o sa arate foarte bine.
astazi am vb si eu cu tipul care o vindea. cred ca as fi luato eu masina daca nu o luai tu ;) |
super masinutza asta..ne spui si noua in catzi bani ai luat-o?stiu ca tipu ala din timis cerea cam 2500..l-am sunat si eu ,dar..din pacate tu ai fost mai rapid:(
P.S ..fanete tu ai fost tarziu rau:)))) |
nu prea am mai intrat pe autovit si am vazut masina asta care mi-a atras atentia. mai ales ca acum fo doua saptamini m-am mai plimbat cu una si mi-a aprins un beculets... sigur asta v-a fi urmatoarea mea masina.
|
Quote:
|
sper sa iei un DOHC fanete:))) aia 35 de cp fac diferenta acolo sus..in the red zone
|
Quote:
|
in jur de 10-15 % daca evacuarea este schimbata cu ot cu serpi. daca nu. procentul de putere scade...
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Cum sa nu existe chip? Exista!!
|
Quote:
|
chip-ul se si schimba, mai ales la obd0 si obd 1 e mai usor. La mine e schimbat, deci se poate.
http://www.superhonda.com/tech/honda...ogramming.html |
Quote:
|
Quote:
|
dar presupun ca se poate schimba si soft-ul masinii?sau nu?asta e ca nu stiu pt ca nu am facut la nicio honda pana acum chip....ca a mea din pacate nu are ecu.....varsta ei...you know:D:D:D
|
da ce honda ai tu?
eee... nu e o gafa... nu ai stiut, asta e, acum stii :) si da, se poate resofta dar trebuie pus un chip pe care sa se puna softul. si ce e tare e ca se mai poate pune un buton prin care comuti intre softul original si cel chipuit ;) |
Quote:
Pana la cip din punct de vedere al performantelor ai atatea altele de facut. Chipul (sau vtec controller) trebuie montat mai tarziu. Altfel dupa aproape fiecare modificare pe care o faci, iti trebuie inca o remapare si inca un set de dyno-tune. Chip/remapare pe o Honda Vtec stock e cam ciudat. |
sa ne spui si noua cat te-a costat inmatricularea.
frumoasa masina. s-o stapanesti sanatos si fara incidente. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Inmatricularea ma costa 550 de euro, cu tot cu comisionul bulgarului, asigurare pe un an, procura, contract de imprumut cu el...samd, e o cunostinta altfel nu ma-si fi riscat... Si apropo pt cei care mai vor inmatriculare pe Bulgaria, sa faceti neaparat contract de imprumut cu el, (adica cum ar veni el va datoreaza voua niste bani, contravaloarea masinii) ca sa nu va treziti ca ramaneti fara masina, cand va duceti sa reinnoiti procura...:-P |
3 Attachment(s)
Sambata am dus-o pe platforma din Bucuresti la Calarasi, ca o inmatriculez pe Silistra, acolo e bulgaru...
|
Frumoasa masina, nu ai ce zice, mi-as aduce si yo una dar faza cu bulgaru ii cam riscanta, la tine a fost bine ca era cunostinta. Sa ai parte de masina prea frumaosa sa ii faci ceva...
|
Quote:
|
Quote:
|
Tare frica mi-e ca vor gasi nemernicii solutie si pt numerele de BG... :|
|
da care e faza cu numerele de bulgaria?e taxa mai mica?poi si nu trebuie sa platesti apoi ca ai numerele de bulgaria si masina e in romania?
|
scuze...abia acum am citit post-ul in care explica mai toate alea!:))da chiar e prea complicat pt oamenii de la noi!si in plus tu ai cunostinte acolo....noi avem pe ... tata melcu...pe nimeni!!!!
|
Taxa in mod sigur nu se va scoate pentru ca ea exista in toate tarile noi intrate in UE (Ungaria, Polonia), cee ace deranja Comisia Europeana nu e taxa pe masini vechi ci discriminarea care se facea intre masinile de productie romaneasca si cele alte tari comunitare.
|
Pe urma masina e tare faina...inamtriculeaz-o si vinde-mi-o mie ca iti dau 5000 pe ea, ma va mai costa ceva banuti schimbarea culorii in negru :-)
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:43. |
- Copyright 2026 4Tuning