![]() |
MPBZ3 5-7 octombrie 2007
2 Attachment(s)
sc AS TOPDM S srl, in colaborare cu Mousaios Auto Club Sportiv si in coorganizare cu ACS MIDNIGHT RACERS ROMANIA, cu sprijinul Primariei Municipiului Buzau anunta:
5 octombrie 2007 - DRIFT Locatie Targul Dragaica - food&drink, toaleta, DJ 16.00-18.00 confirmare inscrieri 17.00-18.00 acces public 18.00-20.30 concurs 20.30-21.00 free style (cerculete) 21.00 premierea Taxa participare 0 lei (soferul nu plateste bilet de intrare) Bilet public 10 lei 6 octombrie 2007 - Salon expo Locatie Targul Dragaica - food&drink, toaleta, DJ 12.00-16.00 inscriere-aranjare participanti 16.00-21.00 acces public Taxa participare 0 lei (soferul nu plateste bilet de intrare) Bilet public 5 lei 7 octombrie 2007 - Accelerare 402 metri Locatie Soseaua Brailei - food&drink, DJ 10.00-12.00 confirmari preinscrieri 12.00-13.00 verificari tehnice 13.00-17.30 concurs 17.30-18.00 premiere Taxa participare 40 de lei Conditii de (pre)inscriere, participare si concurs DRIFT - permis de conducere categ. B valabil si mai vechi de un an, in original, ITP valabil (talon in original), RCA valabil, CI/BI in original - concurentul completeaza electronic fisa de preinscriere si o trimite la adresa de e-mail [email protected] pana pe data de 4 octombrie 2007 (sa nu fie vineri dimineata) - in ziua de 5 octombrie concurentul preinscris se legitimeaza, semneaza fisa completata si pusa la dispozitie de catre organizator, i se acorda un numar de concurs, patrunde in incinta de concurs, i se prezinta modul de punctaj, i se indica traseul si va avea dreptul la o tura de recunoastere insotit de un organizator - numarul maxim de concurenti este de 10 - nu se fac incadrari SALON - orice autoturism care prezinta semne distincte de modificari exterioare/interioare poate participa - pot participa atat persoane fizice cat si persoane juridice (inclusiv firme distribuitoare de produse auto) - se va premia cea mai votata masina (de catre public); se organizeaza suplimentar concursuri de burn-out, best exhaust, concursuri ptr. public - accesul se va face in limita locurilor de expunere disponibile (exprimati-va intentia prin e-mail, nr. de masini, spatiu necesar etc.) Implicati la organizare vor fi si cei de la 4tuning care vor veni cu unele completari ulterioare ACCELERARE - permis de conducere categ. B valabil si mai vechi de un an, in original, ITP valabil (talon in original), RCA valabil, CI/BI in original - concurentul completeaza electronic fisa de preinscriere si o trimite la adresa de e-mail [email protected] pana pe data de 6 octombrie 2007 (sa nu fie duminica dimineata) - in ziua de 7 octombrie concurentul preinscris se legitimeaza, semneaza fisa completata si pusa la dispozitie de catre organizator, achita taxa de participare, i se acorda un numar de concurs, se face verificarea tehnica a masinii dupa caz sau la solicitarea altor concurenti, se prezinta regulile de concurs si sanctiunile ATENTIE! Taxa pentru cei care nu se preinscriu este de 50 de lei. Se pot face inscrieri si in ziua de sambata, in cadrul SALONULUI. - in limita timpului se vor desfasura si curse "la liber" DATE GENERALE Se vor acorda premii constand in plachete si diplome (doar locul I) Castigatorii grupelor de la concursul de accelerare vor desfasura o finala pe sistem eliminatoriu, castigatorul fiind premiat cu 10% net din suma incasata din taxele de participare Vor exista si alte "stimulente", functie de sponsori, acordate concurentilor participanti la concursurile din cele trei zile. Documente care stau la baza acestui eveniment: Aviz locatii Primaria Municipiului Buzau, Aprobare Politia Rutiera a mun. Buzau, contract prestari servicii cu Serviciul de Ambulanta Buzau, Aviz ISU, Avizare IJJ, Avizare ARR. Masuri de securitate: garduri metalice proprii, efective ale Politiei Comunitare, eventual firma de securitate, personal propriu; publicul va fi dispus pe o singura parte Suprafata Targul Dragaica peste 20.000 m.p. . Stare asfalt buna. Stare asfalt Soseaua Brailei acceptabila (cei care au mai participat aici stiu cum se prezinta) Voi reveni cu detalii despre locatiile de concurs, dimensiuni si trasee, harti de acces, posibilitate de cazare si alte informatii in curand. Contact: [email protected] 0723.299.973 Cei care vor participa au vb cu droopy , si probabil s-au si inscris Sper sa facem o coloana de cateva masini smechere si mai putin smechere pana acolo , care sa nu se destrame pe drum (sanse minime :lol: ) Am preluat tot de aici |
Re: MPBZ3 5-7 octombrie 2007
Am o rugaminte. Nu fortati nota la conditiile de participare. Fara actele mentionate in original nu se pot inscrie masini, conform avizului Serviciului de Politie Rutiera Buzau. Conditiile zonei de concurs, in special la liniute sunt asa cum sunt, cu drum de oras, spectatori la 5 metri de masini. Un gard si o bordura nu fac mare lucru. Va multumesc de intelegere!
Numarul maxim de concurenti admisi in fiecare clasa/grupa este de 16. Sortarea se va face, daca este cazul, in functie de data trimiterii fiselor de preinscriere in format electronic. Identic si la drift, doar ca acolo vom lua in considerare primele 10 auto cu tractiune spate. |
Castigatorii editiei anterioare, din septembrie 2006 partea de accelerare vor avea taxa de participare din acest an 0 lei: Florin Margarit, Marius Epuras, Bogdan Niculescu, Gabriel Dochia, Liviu Zamfir, Gabriel Tudora, Daniel Nyika, Adrian Grigore, Robert Sandu
Grupele vor fii pe baza unui poll cu doua variante. grupe LR fara coeficienti de tractiune ori raport masa/cp plus coeficientii cunoscuti ai LR pentru echipamente suplimentare. |
Prezent si anul asta la start... (poate pic in grupa cu Renault-urile 5 Turbo... :(), desi nu cred.
Oricum, important e sa participi, nu sa si cashtigi. ;) |
castigatorii de acum 2 editii nu beneficiaza de reducere ?:))
|
Quote:
|
da donule, asa zic si eu. :)
|
Te bagi si tu Tre'-ule? Participant?
|
Ca spectator,nu participa nimeni?? :lol:
|
ba da ba da :D:)mergi minule ?
|
ma bag dar iar ma dau doar de 2-3 ori?
|
Daca dumnezeu tine cu mine s-ar putea sa ne dam la libere!:twisted:
|
atentionarea cu privire la numarul maxim de concurenti in grupa/clasa este cat se poate de serioasa, precum si aceea ca, in cazul in care intr-o grupa/clasa se vor inscrie mai mult de 16 masini, vom actiona la excluderea celor care au trimis cel mai tarziu fisa de preinscriere.
ca o informatie suplimentara, incadrarile aproape sigur (fara a mai efectua vreun poll - dar el va fi) vor fi realizate conform standardelor LR plus coeficientii de T, K, NO2, 8v->16v, fara cei de tractiune, neprobati in vreo cursa pana acum. |
s-au afisat grupele? .... cat conteaza turbo,nos, 8v...16v ... ? unde se incadreaza fiecare..
|
Varianta 1: Grupe LR (cai putere)
"A1 75cp (max 100cp) A 100cp (+ 75 pana la 100cp) B 130cp (+100 pana la 130cp) C 165cp (+130 pana la 165cp) D 200cp (+165 pana la 200cp) E 250cp (+200 pana la 250cp) F 300cp (+250 pana la 300cp) G 350cp (+300 pana la 350cp) J 400cp (+350 fara limitare ) H VIP Mentiune. Atunci cand se stabilesc grupele se ia in calcul puterea motorului ce echipeaza in acel moment autoturismul, iar in cazul unor interventii majore cu ar fi aplicarea unui turbo , compresor, nitro, nos, sau schimbarea chiulasei de la 2 supape pe cilindru la mai multe rezultand un motor de alt tip se aplica coeficientul respectiv si se reincadreaza noul motor. Exemple de mod de calcul : Pt montare suplimentara de turbo (puterea de fabrica) x 1,6 = puterea de clasa Pt compresor (puterea de fabrica) x 1,3 = puterea de clasa Pentru nitro, nos (puterea de fabrica) x 1,4 = puterea de clasa Pentru combinatia acestor modificari, de exemplu turbo+NO2, se ia in calcul coeficientul mai mare, cel de turbo. Folosirea unui bloc motor intalnit pe mai multe modele, dar cu configuratii diferite nu poate determina in mod direct clasa, clasa este determinata de configuratia generala nu doar de seria blocului motor. Pentru schimbat chiulasa Motor opel 115cp 8valve-se schimba chiulasa se monteaza de 16v rezulta motor de 136 sau 150cp , la motor de Vw 1,8 8v de 90cp se aplica 16v rezulta clasa pt motorul 1,8 de 16v adica 130cp." Varianta 2: Clase (raport masa / cp) "Clasa A: 11,00-10,00 Clasa B: 9,99-9,00 Clasa C: 8,99-8,00 Clasa D: 7,99-7,00 Clasa E: 6,99-6,00 Clasa F: 5,99-5,00 ClasaG: 4,99-4,00 ClasaH: 3,99-3,00 SuperCar: 2,99-> Mentiune. Atunci cand se stabilesc clasele se ia in calcul puterea motorului ce echipeaza in acel moment autoturismul, iar in cazul unor interventii majore cu ar fi aplicarea unui turbo , compresor, nitro, nos, sau schimbarea chiulasei de la 2 supape pe cilindru la mai multe rezultand un motor de alt tip se aplica coeficientul respectiv, masa proprie fiind imaprtita la caii putere astfel rezultati. Exemple de mod de calcul : Pt montare suplimentara de turbo (puterea de fabrica) x 1,6 = puterea de clasa Pt compresor (puterea de fabrica) x 1,3 = puterea de clasa Pentru nitro, nos (puterea de fabrica) x 1,4 = puterea de clasa Pentru combinatia acestor modificari, de exemplu turbo+NO2, se ia in calcul coeficientul mai mare, cel de turbo. Folosirea unui bloc motor intalnit pe mai multe modele, dar cu configuratii diferite nu poate determina in mod direct clasa, clasa este determinata de configuratia generala nu doar de seria blocului motor. Pentru schimbat chiulasa Motor opel 115cp 8valve-se schimba chiulasa se monteaza de 16v rezulta motor de 136 sau 150cp , la motor de Vw 1,8 8v de 90cp se aplica 16v rezulta clasa pt motorul 1,8 de 16v adica 130cp." |
Belea...
Anul asta sunt la grupa D... 165 - 200 CP sau intre 7,99 - 7,00 (la greutate/CP)... Sa vezi nebunie... |
Quote:
|
:lol: Ce gluma buna!
Ursi periculosi! :lol: :lol: :lol: - :sad: - |
Quote:
sper sa ma insel dar ai fost aruncat in cusca leilor;):) |
acuma s-au facut lei?!
gaseste-mi si mie niste... plancton (deci nu platon da?) sa posa-l halesc cu rechinul meu. |
Quote:
|
Quote:
Multa bafta |
Vb cu Droopy poate facem un tandem la grupa B !:twisted:
|
o veste: aveti o fata preinscrisa. singura persoana din ploiesti ;) ne mai vorbim sambata ca venim la voi
|
Ma intreb cine ar putea fi ? :???:
|
Ma bucura asta :)
|
probabil khalis :)
daca nu e cineva pe care nu cred ca o cunoastem :mrgreen: |
mmmm, petrolhead chicks va astept!
|
am vb cu khalis ... cica nu e ea ...
ea nici nu stie daca bine la buzau:rolleyes2 |
o fi ea, n-o fi ea....pana una alta DONU a intrat si el in randul lumii
|
In randul lumii :lol:
Se refera la lumea prezenta la start ;) |
80% voi participa si eu, o sa depun in curand o fisa. din cate am calculat normal ar fi sa ma bage la clasa B (dupa raport) desi treaba cu resoftarea, care nu ma ajuta oricum prea mult, ma incadreaza la limita inferioara in clasa C unde n-as avea sanse prea mari.
|
ce resoftare tre? doar nu ai resoftare !!!! esti cu capu'....
care merge are walkie talkie? mai radem si noi pe drum. |
am eu o pereche.
bine, reformulez, masina mea e de clasa B cf. raportului kg/cp. |
sa iei trosnelile alea de walkie talkie. stabilim canalu' si mergem cu raset si cantec :))
|
am si eu walkie din ala :D 2 chiar:D
|
sa le luati toti !!! punem pe acelasi canal ...
|
Eu am Cosmote. Putem sa facem convorbire cu 5 insi odata ;)
|
lasa, mai bine cu walkie-talkie ca nu ne iradiaza. :D
|
bine don ca ai tu bani de cosmote. :))) da si mie un sim, cine are?
o sa fie frumos la BZ, vin 99% ca vine si un S3 ca al meu, al unui prieten din BUC si vreau sa vad ce figura face. oricum, la cate versuri s-au scris despre BZ, e cazul sa vedem spectacol. |
| All times are GMT +2. The time now is 13:43. |
- Copyright 2026 4Tuning