![]() |
Kitsch Tuning din Onesti!!
S-a facut acest topic pentru a prezenta mashinile cu adevarat....."tunate" de prin Onesti!!!
|
Re: Kitch Tuning din Onesti!!
sa vedem ce posteaza baietii....abea astept.Eu daca e postez poze cu masinutze de prin bucuresti:)
Bafta la pozat!!!:ciggy: te rog sa postezi doar ce consideri tu a fi kitch de prin onesti |
Ma scuzi ca te intreb: ce legatura are Bucurestiul cu Onestiul si ce legatura are poza aia cu titlul topicului ca eu nu prea inteleg :confused2
|
3 Attachment(s)
"Kitch Tuning din Onesti"
fara rog mult....:nospam:....Fara OFF TOPIC.... si Kitch tuning,Noxs 69 inseamna mashina tunate fara nici un gust , mashini naspa....cum e asta |
dacia asta este din onesti ????? pozele astea au fost puse si pe bacau...
|
da...eu stiu ca masina e de prin bacau...oricum e cea mai panarama masina vazuta vreodata de mine....ma gandesc ca o fi facuta la panarama....
|
e din bacau dar am puso aici ca sa dau un exemplu..
|
=)))))))) pimp my ride baby :))))
|
ok, dar de acum postati doar masini de prin onesti ca sunt destule
|
1 Attachment(s)
enjoy....sper sa NU va placa..
|
Quote:
|
era trb ca 1.mashini din onesti
2 kitch tuning (nu ceva frumos)...si fara offtopic ca sa nu ii dam de trb lui rulllzzz |
2 Attachment(s)
Uitati aici...misto huh?
|
e fantastica mashina...=))
|
1 Attachment(s)
Nu cred ca mai e nimic de spus...
Proprietarul este foarte mandru de masina, o dadea cu aspiratorul, o tot bibilea si asculta muzica la "sistemul" lui (aia numai muzica nu e, Andreea Balan, dar in fine) uitandu-se arogant la cei ce treceau pe langa el ca na, are masina ca in nefese :lol: :lol: |
Da..o stiu cea mai urata mashina vazuta in viata mea..
|
knd am vazut ptr prima data dacia asta am zis ca isi ia zborul acum de langa mine.....e foarte naspa....
|
daaaa e fenomenala masina. am vazut-o de cateva ori prin oras
|
Quote:
|
Cu totii stim ca diferenta dintre kitch si tuning e ft mica si nu cred ca poti sa zici ca daca ti-ai pus un "eleron" si un spoiler luate si alea din bazar e gata ai masina modificata. Am vazut in ultima perioada ft multe masini si in special dacii cu eleroane care mai de care. Si intr-adevar pt batrana noastra dacie nu exista firma care sa faca ceva produse de tuning si de aceeia multi apeleaza la improvizari care de cele mai multe ori ne zgarie retina si ne sparge timpanul cu "sistemele" super performante. Si vorbesc aici de dacie deoarece am observat ca majoritatea celor care activeaza pe acest forum au dacie. Sa conduceti bine si poate ne intalnim la vreo adunare sa vorbim ca sunt de zis ft multe.
|
dak nu avem bani de alte mashini...=))...dar totusi ..tu cine eshti?
|
Si daca nu sunt bani trebuie aplelat la asa ceva? Nu. Se poate face si cu bani putini si cu piese de bazar . Dar totul e sa te limitezi la ceva discret. Iar daca vrei ceva mai mult si nu ai bani faci in timp. Toate proiecte de tuning dureaza in unele cazuri chiar ani . In tot acest timp tre sa ai rabdare si sa te gandesti la ziua cea mare. Si timpul e unul din principalii factori care duc un proiect de tuning spre prapastia kitch-ului deoarece ft multi din dorinta de a iesi cu masina cat mai rpd din garaj lucreaza in graba si cu materiale de doi lei.
|
eu ma refeream la faza cu banii ca nu putem sa ne luam altceva decat dacii..ca ai zis ca sunt multe dacii la noi...
cine eshti? |
Va inteleg ca si eu tot dacie am . Si tocmai de aia nu ma agit sa fac prea multe la ea ca nu am prea multe optiuni. Insa pasiunea e mare . Sperante, vise si idei ft multe.
|
ai dreptate in unele privinte magnuM81...dar trebuie sa intelegi ca unii exagereaza mult peste limita...si baieti au dreptate cand pun unele poze....pana acuma ..cel putin parerea mea...toate s`au incadrat perfect la topic. ;)
|
Chestia cu kitch-ul este subiectiva intr-un fel sau altul: unuia ii place, altuia nu, unele masini lucrate la ateliere specializate pot avea astfel de bube astfel iscandu-se multe controverse ca e sau nu kitch.
Eram cu un prieten pe strada si am vazut o masina asemanatoare cu cele de mai sus. Prietenul meu, mare fan NFS si Fast & Furious " Mama, dar ce tare e ! Are spoilere si bari si jante, ( de fapt erau capace, cromate ) ce vrei mai mult ? ". Eu am tot incercat sa-i explic dar nu intelegea. Cu siguranta e si o chestie de gusturi, dar gusturile se pot educa. Mai grav este ca in aceste masini se investesc bani, unele masini sunt foarte bine finisate dar tot sunt kitch din cauza unor elemente, astfel ducandu-se pe apa sambetei multe ore de munca. Magnum a punctat foarte bine: unii vor sa iasa in evidenta fara sa gandeasca prea mult, astfel iesind "bazdaganii" din astea. P.S: Bine ai venit pe forum MagnuM81 :) |
Poate nu am fost ft explicit dar sunt intru totul deacord cu toate pozele postate mai sus si se incadreaza mai mult decat perfect in acest topic.Ce vreau sa mai spun e ca si unii din baietii care activeaza aici o cam dau in kitch cu masinile lor. Fara sa se supere vreo unul dar nu cred ca e doar parerea mea.Si nu spun asta cu absolut nici o rautate.Sper sa ne intalnim si sa vb despre acest subiect mai multe si evuntual ceva schimb de idei.
P.S. Bine v-am gasit si multumesc Sl1V3r pt urare. |
ok, am lamurit treburile cu kitch-urile, acum va rog reveniti la topic si postati ceva poze daca aveti. daca nu continuati discutiile pe cafenea pe onesti ;) welcome magnum
|
1 Attachment(s)
Quote:
szoara puiule , zboara....flu , flu like a bird in the sky |
3 Attachment(s)
uite ce am gasit azi in oras...
o gramada de comete x-uri si dungulite pe ea cred ca dungile de vopsea de pe bara o face sa mearga mai repede sau sa care mai multi porci cu ea sau poate amandoua:rolleyes2 |
ma mir cum de nu ia dat nimeni foc la cate flacari are pe ea
asta este .. nu toti stiu sa faca ceva cu gust....mai sunt si dinastia..dak nu ar fi , noi de cine am mai rade acum...;):) |
mooaaaa...cum isi bat unii joc de saracele masini
|
ma sincer mie chiar mie mila de saraci oameni poate ei chiar nu au bani si le place tuningu.....si fac si ei ce pot.....sincer punetzi-va in locu lor dak atzi intra din greseaala pe siteu asta si vedeti cum isi bat joc unii de masinile voastre....cum v-atzi simti.....scz dak e Off-topic acest reply;)...
|
6 Attachment(s)
o dacie vazuta prin Slanic:D
|
Quote:
voi chiar vreti ca toate masinile sa arate ca-n fast&furios? noroc cu filmul ala.... |
saraciii au imaginatie.. si cu bani putini fac masina... " tuning " ptr ei.. dar.. cand.. unu dintre noi.. care are cunostinte asuprea tuning-ului, vedem altfel lucrurile..
pe cand.. ei saraciii... Va doresc un an nou fericit si plin de indepliniri !! La Multi Banii !! |
4 Attachment(s)
nu stiu daca e dacie sau volvo...
ma intreb ce rol are carpa din toba? |
6 Attachment(s)
Saracile masini...vazute prin oituz..
|
Mare e gradina Domnului....
|